Ybr 125 Den Kawasaki Sesi

cem yardın benniiiiiiiii =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cok iyi topicmis ya..
peki jesse kardes benim falcondan kabasaki sesi cikarmi
400 cc 24000 km de..
hon hon olmasada olur daha vahsi bisiler ciksin istiyorum

Banada vın vın sesi lazım.

Ayarlayabilirmisin ? :D Abi akşam akşam iyi koparttınız beni helal size...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sımdı muhterem jesse arkadasm bıldıgın uzere bende suzukı vstrom650dl 2005 modelınde 39500 km de bı kamyon var fakat o kamyondan 98 model yamaha bw's sesı cıkıor bu ıste bır garıplık varmıdır dınımzde bnun yerı nedır ve benm motorumun eksozunun sesını hks yapabılrmıyız benm tequ arkadsım akrep aldı ve onun sesı torrunk torurnnk dıe cıkıor ve eksoz dan alev neyım cıkıor benm eksozdanda bizz bizzz sizz dıe ses gelıorr benm delıkanlının sesı kısılmıs olabılırmı hocam gorenler kus otmuor dıor ama modellerıne gore benmkı daha buyuk:D

sevgii motor dostu arkadaşlarım .. egzost önemli konu ... fazer 600 lü arkadaşım .. sana imdi hangi egzostu önersem boş . sende baya ilgili bir insansın .. ses istiyorsan .. senin orjinal egzostları söküp düz boru yaptırmanı öneririm .. bu da elimizde mevcut zaten ..

lütfen yanlış anlaşılalar olmasın paragöz bir isan degilim .. ama el işçiligi ve hak işçiligi bide kullanılan materyalin düzgün olması . dogru orantıda egzost bilyesi bulmak çok önemli

jesse arkadasım boru ısı bızım ısımız her turlu boru bulunp uygun yerlere ulastırılr mesela ıstedıgın ebatlarda borumz varsa ben sana verırım adrese teslım hemıde sudan ucuz;)
hem benm motoru bı hacı hocaya goturup ufletsek gecermı bunu da cerrahı arkadasımıza sormak lazm dıe dusunuorm

arkadaşım ben mamullerimi elle uretiyorum ... yani sadece demirdöküm ile çalışıyorum .. metali ordan alıp iyice işleyip siz sevenlere ulaştırıyorum. sana başarılar dilerim

ama benımkını gormen gerekıor jesse arkadsım cok hosuna gıdeck gknenınkıne yada tequnun kıne benzemez dırek adana malıı hem yanında sana paket olarak adana kepapta yollarım bole acılı acılı ııı gıder

ıste jesse arkaadasım bu konu tam bızım bolge adana ısı mobılet dedınmı duracksın adana sanyısıne ugrayacksn orada jesseın eskı cıraklarından apo usta var ona ugrayacksn tabıkı jesse arkadasımla hala konusuorlarsa jesse arkadasım apoya yanls yapmıs anlattı ban apoo

Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
fazer600, derya_motor, jesse, huceyn, elvcan, crazydesng, KadZe

Son düzenleme:
ama benımkını gormen gerekıor jesse arkadsım cok hosuna gıdeck gknenınkıne yada tequnun kıne benzemez dırek adana malıı hem yanında sana paket olarak adana kepapta yollarım bole acılı acılı ııı gıder

arkadaşm adana daki egzostlar sıcaktan belli bi km sonra şişiyor ve ses ozelliklerini yitiriyorlar. buda kullandıgınız aleminyumdan kaynaklanıyor .. biz burda karbonu elle yapıp egzost yapıyoruz .. bilirsinki karbon ve hatta titanyum asla scaktan etkilenmez.. şişme yapmaz .. bu yüzdende ses yitirme ozelligi yoktur...

ankara etlikte kime sorsan ybr cı jess diye gösterirler ...egzost bizim işimiz

Ben de 1000RR alıp mobilet sesi çıkartmak istiyorum, napıcaz?

v alla bolca elyaf tıkıyacaksın gibime geliyo :cat:

Son düzenleme:
hımm o zaman jesse arkadasım sen her aksam cadde ıcın ankaradn ıst yapıorsn bu arada nıe senın motorun uzerınde eksoz olarak termognını vardı kendı eksozlarını begenmıormsun ? bır sorum daha olack gkn nın eksozunun ıcıne mangalmı koydunuz kıvılcım cıkarıor?

peqi jesse ustm bana taktığın egzos uzun yolda yerinden çıkacak gibi oluyo neden ustam:silent:

hımm o zaman jesse arkadasım sen her aksam cadde ıcın ankaradn ıst yapıorsn bu arada nıe senın motorun uzerınde eksoz olarak termognını vardı kendı eksozlarını begenmıormsun ? bır sorum daha olack gkn nın eksozunun ıcıne mangalmı koydunuz kıvılcım cıkarıor?

termignoni ye egzostları kim yapıyo sanıyosun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

peqi jesse ustm bana taktığın egzos uzun yolda yerinden çıkacak gibi oluyo neden ustam:silent:

1000 km rodaj yaptıktan sonra bilye degiştirp .. 1500 de bir servise geldin mi .. kayıtlarıma baktım ... takıldıktan sonra bi bilye degişmiş ondan sonrada ses seda yok .. sizden . garanti kapamından degiştiririz yarın bi ugra bana

Son düzenleme:
termigoniye egzostları kim yapıyo sanıyosun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1000 km rodaj yaptıktan sonra bilye degiştirp .. 1500 de bir servise geldin mi .. kayıtlarıma baktım ... takıldıktan sonra bi bilye degişmiş ondan sonrada ses seda yok .. sizden . garanti kapamından degiştiririz yarın bi ugra bana

garanti kapsamında değilmi:silent:sonra öpmeyinde:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar