Ybr 125 Den Kawasaki Sesi

2006 ybr için komple araborularıyla birlikte 680 ytl arkadaşım

:sunny:
:flower:
:thumright:
:cyclopsan:silent::queen::sunny::flower::thumright::sluu::::sos::::23343::::pulp::::dalga::::::piloot::::stretche::hakem1::::karma::::surprise::gozluk::::puro::::eek:hmy::::music2::::crying::::firca::::nefes::::sigara::::146::::150::::148::::156::::159::::147::::foto::

Son düzenleme:
kawazaki sesi o para tutuyo... ama bi duysan .. ben ankada etlikde bi basıyorum honda titanla bütün herkes bakıyo 125lik motorla .çift motor takmaya gerek yok bile

jesse al sana iş çıktı:queen:
680 ne buu akrapoviçmi satyon az indirim yap:mrgreen:
içi boştur zaten onun:queen:

sana sattıgım egzostu anlat arkadaşa seninki 380 liraydı nasıl ses.. soylede duysun arkadaş

Kromcu CESS egsozları.. jessemura
''Farkı kulaklarınızla hissesin'' sloganda hazır..:D

jesse vallaha çok memnun kaldım abi sağolasın..Gören karşıdan ne geliyo diye bakıyo:cat: 125 liğe böle ses valla ben inanamadım..
Bizim burda ybr çok sipariş çok zaten bi ara ben sana toplu sayı vereyim sen ona göre yap yolla bana.

Son düzenleme:
şuan doluyum dostum siparişlerin de aklımda .. bi furya geldi.. tvs aphace lere suzuki sesi için egzost yapıyorum onlar bitssin senin ybr lere başlıcam

eyvallah abi sağolasın...Biraz acele olursa seviniriz malum çocuklar durmuyoo..Abi diyolar şu egsozlar ne zman gelcekte biz kız tavlicez diyolar..Araya bi yere sıkıştırıver artık:) ikisi komple gerisi tüp

ayıpsın olmuş bil .. havale için hesap no biliyosun zaten.. karbon alcam malzemem bitti... bana biraz ödeme yolla

1 ay oldu işte yeni :) 350 km'de . Birde egzos'tan alev çıkmasınıda istiyorum. Taksit yapıyormusunuz peki ?

peki seninkiler kaç tane veriyo

bide ben headers meaders anlamam yurdum gençleri için biraz daha açıklayıcı olsan son susturucu manifold falan gibin

headers tabiri .. manifold la aynı anlama gelir.. benim egzostlar .. ybr için en son dyno ... ee dyno ise motorlu taşıtların hp ölçüm.... hp ise beygir gücü anlamında.. ne diyorduk . en son dyno ya çıkardıgımızda 22,5 hp olmuştu..

1 ay oldu işte yeni :) 350 km'de . Birde egzos'tan alev çıkmasınıda istiyorum. Taksit yapıyormusunuz peki ?

arkadaşım senin motorda yeni .. olmaz .. 4000- 5000 km şart .. ayrıca alef çıkarması egzosta zarar veriyo. elyaf yanıyo .. beygir düşüyo . ayrıca dinen caiz degil ..

Parasıyla değilmi abi :) Egzos'tan zemzem suyu atalım bari :)

Peki (ciddi soruyorum) cygnus'a egzos takılabilir mi takılırsa ne takılabilir ?

Parasıyla değilmi abi :) Egzos'tan zemzem suyu atalım bari :)

Peki (ciddi soruyorum) cygnus'a egzos takılabilir mi takılırsa ne takılabilir ?

takılır ... ama sadece ses olarak faydası olur.. vala paran neye yeterse onu takabiirsin ...keyif meselesi .. parasını ver yoshimura bile takarlar :queen:

Two brothers gördümde sahibinden.com'da . Babam'dan gizlice taktırsam :) Bir fiyat söyleyebilirmisin peki ? İlk baharda sport alacağımda ilk bahara kadar cygnus'u idare edeyim diyorum.

1 ay oldu ufak geliyor motor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar