2006 ybr için komple araborularıyla birlikte 680 ytl arkadaşım
Peki fiyata bilya dahilmi ?:queen::queen::queen:
2006 ybr için komple araborularıyla birlikte 680 ytl arkadaşım
arkadaşım 1 isveç malı eksoz ybrye uyacakmı 2 kawasakinin sesi çıkacakmı
pekibu ses egsozları beygir tork neyim gibin şeyler veriyo mu yoksa sadece ses içinmi
ama benımkını gormen gerekıor jesse arkadsım cok hosuna gıdeck gknenınkıne yada tequnun kıne benzemez dırek adana malıı hem yanında sana paket olarak adana kepapta yollarım bole acılı acılı ııı gıder
Ben de 1000RR alıp mobilet sesi çıkartmak istiyorum, napıcaz?
hımm o zaman jesse arkadasım sen her aksam cadde ıcın ankaradn ıst yapıorsn bu arada nıe senın motorun uzerınde eksoz olarak termognını vardı kendı eksozlarını begenmıormsun ? bır sorum daha olack gkn nın eksozunun ıcıne mangalmı koydunuz kıvılcım cıkarıor?
peqi jesse ustm bana taktığın egzos uzun yolda yerinden çıkacak gibi oluyo neden ustam:silent:
termigoniye egzostları kim yapıyo sanıyosun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1000 km rodaj yaptıktan sonra bilye degiştirp .. 1500 de bir servise geldin mi .. kayıtlarıma baktım ... takıldıktan sonra bi bilye degişmiş ondan sonrada ses seda yok .. sizden . garanti kapamından degiştiririz yarın bi ugra bana