rahmi abim o içtiğin neyse bi dublede ben içeyim :queen: allah neşeni bozmasın :rendeer:
Aykutum, bişey içmiş değilim sabah sabah . Hayal gücü bu , ha bak akşamdan kalmış olabilir biraz :queen:
rahmi abim o içtiğin neyse bi dublede ben içeyim :queen: allah neşeni bozmasın :rendeer:
Sezarın ordusuyla Mısırı fethetmeye gitmiştik, Hatta ben yara almıştım da sen beni omuzlarında cephe gerisine taşımış, ve geri dönüp Kleopatranın ordusunu darmadağın etmiştin . Hatırlamadınmı.:queen: (MÖ)
yaşasın forapım nerdesin yahu :rendeer:mustafam beni ekle hemen 1 numara benim ha
demek dilinin altındaki bakla buydu...topiğide açması gereken açmış:cat:
bu arada gezi ile ilgili yapabileceğim yardım edebileceğim bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım :cat:
:queen:Sezarın ordusuyla Mısırı fethetmeye gitmiştik, Hatta ben yara almıştım da sen beni omuzlarında cephe gerisine taşımış, ve geri dönüp Kleopatranın ordusunu darmadağın etmiştin . Hatırlamadınmı.:queen: (MÖ)
Tuncerim,
Askermisin organizatörmü kestiremedim valla:mrgreen: uzaktan bile yetişiyosun yau...Allahtan bir aksilik olmazsa hep birlikte olacağız:cat:Yer seçimide bir harika! afferin sana Cesur:cat:
Özer & Racecat
sayın özer abicim mustafa nında katkısı çok oldu yer konusunda beraberdik kendi adıma bende çok teşekür ederim mustafaya fikrimiz bir olduğu için ve sizleri memnun etmişsek inşallah ne mutlu bize inşallahta gözel olur beyenirsiniz ve sizin gibi gözel dostlara mahçup olmayız saygılarımla :rendeer:
O zaman Muftafama'da büyük bir teşekkür:rendeer: güzel seçim yapmışsınız vesselam....inşallah bolca eğleniriz artıkın....
İnşalla diğer illerden gelen kardeşlerimizde olur ve neşemiz katlanır:wiinkk:
bu arada ben standartlara uymuyorum...:silent:
E o zaman ben de şimdiden kaçma planları yapayım yaw![]()
Şahin biz seninle Muğla'dan yola çıkarız, zaten senin grup sürüşüyle işin yokTuncer gel dediyse (ben öyle anladım yada) gelmezsen ayıp olur...
15 gün kaldı beyaw....
bende teşekkür ederim Özer abicim, beğendiğin için çok sevindim, :rendeer:
bir araya gelip de eğlenmememiz mümkünmü hiç, ben tadı damağımızda kalıp da dönüşte hayat bize zindan olur diye korkuyom,
o derece ümitliyim yani![]()
gittardando haberleşelim ben şu anda ekincikte ikamet ediyorum malum askerlik stresi atıyorum.bir şey kalmadı yol ikimizede iyi gelir hala marmaristeysn bir ara haberleşir buluşuruz.Grup sürüşşüne ihtiyacımız yok....22 sinde çıkalım biz hatta:cherry:anca gideriz geze geze
tuncerim özledik seni hadi hayırlısı bolca eğleniriz inşallah
bu arada ben standartlara uymuyorum...:silent: