Mont + Eldiven ?

eldiven guzele benzıyor ama dedıgım gıbı kuması onemlı,, terletmemesi lazım. ıcıne hava almalı. ayrıca bu eldıven bıraz kısa gıbı..

Fevizoğlu nda Güzel Şeyler Var ama izmirde bayisi yokmuş galiba bi istanbulda var mış :pale:

Fevizoğlu nda Güzel Şeyler Var ama izmirde bayisi yokmuş galiba bi istanbulda var mış :pale: izmirde güzel bi mağza bilen var mı?

Son düzenleme:
scoyco marka eldiven kullanan gören duyan alan varmı acaba.
sirkecide 30 ytl fln dediler ama iyimidir 2 gün sora yırtılırmı korurmu korumazmı bilen varmı

Son düzenleme:
senzalise kardeşim sana gönderdiğim linkteki montlar eldiven dorado ya aittir tam bilmiyorum orda bulabilceğinden ama dorado nun izmir karşıyaka- şemikler mahalesinde yeri var blki orda montlaru eldivenleride satıyorlar tam olarak adresi burdan bulabilirsin
www.dorado.com.tr
Gidipte bulamazsan benden değil ama :)

senzalise kardeşim sana gönderdiğim linkteki montlar eldiven dorado ya aittir tam bilmiyorum orda bulabilceğinden ama dorado nun izmir karşıyaka- şemikler mahalesinde yeri var blki orda montlaru eldivenleride satıyorlar tam olarak adresi burdan bulabilirsin
www.dorado.com.tr
Gidipte bulamazsan benden değil ama :)

Bulamassam Benzin Parasını Havale İle Alırım Ama :) Çok Saol Bilgilerin İçin Bide Black Snake Die Bi Yer Var Bide Oraya Bakacam İzmire Gittim mi Mont Almadan Gelmem Zaten :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar