01 Eylül 2008 Urla Can'da Kır Düğünümüze Tüm Mt Davetlidir!!!

Son düzenleme:
Allah bi yastıkta kocatsın...:rendeer: Evlenen arkadaşa bi ömür boyu mutluluklar... Darısı bekarların ve benim başıma.:salut:

oo biz uykudayken almış başını gitmiş 1 eylülde katılanlarla buca kooptan urlaya geçeceğiz otobandan tabii buca kooptan çıkana kadar millet MT TÜRKİYEYİ GÖRECEK gibi geliyor bana:queen: olcanım modumda geliyormuş şerefe bak be birde tuncerim asker modum gelse tam olcaz :queen: sabırsızlıkla o günü bekliyorum:rendeer:

Muzaffercim Allah bi yastıkta kocatsın, İnşallah bi mani çıkmazsa orda oluruz :rendeer:

Bizimkine de geliyosun di mi İstanbul'dan İzmir'e konvoy yapıcaz :queen:

Çiftimize mutluluklar :rendeer:

valla köpeğimi bırakacak yer bulursam sizinkine de gelirim ama artık ömrünüzün en uzun istanbul-izmir yolculuğunu yaparsınız. ben zırt pırt çay yemek diye durdukça emre en sonunda beni mangala atar sanırım:queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla köpeğimi bırakacak yer bulursam sizinkine de gelirim ama artık ömrünüzün en uzun istanbul-izmir yolculuğunu yaparsınız. ben zırt pırt çay yemek diye durdukça emre en sonunda beni mangala atar sanırım:queen::queen:

:queen: onun canına minnet :wiinkk: yeme içme olsun da :queen:

Bizimkine de geliyosun di mi İstanbul'dan İzmir'e konvoy yapıcaz :queen:

Çiftimize mutluluklar :rendeer:

hele sen bizi bi davet et... hangi saat , hangi yer ??? Başkasının topiğinde canhıraş çığlıklar atma öle bana da konvoy diye :rendeer: yaparız bişeylerrrr :wiinkk:

Yeni çiftede mutluluklar dilerim...

hele sen bizi bi davet et... hangi saat , hangi yer ??? Başkasının topiğinde canhıraş çığlıklar atma öle bana da konvoy diye :rendeer: yaparız bişeylerrrr :wiinkk:

Yeni çiftede mutluluklar dilerim...

Yahu tutturdunuz bi davet davet diye :mrgreen: Canım abicim davet hazırlanıyo :) azzz ssooonnnrrrraaaa :queen: Çığlık da atarım nara da hem napiim ben gelin olucam :queen: konvoy isterim :queen: altın isterim :queen: cıbır isterim :queen: isterim de isterim :queen: banane banane ::crying::
:queen: Başkasının topiklerinde çığırıyosam bi sebebi vardır :psahip çıksaydınız o zaman bana :queen:

Yahu tutturdunuz bi davet davet diye :mrgreen: Canım abicim davet hazırlanıyo :) azzz ssooonnnrrrraaaa :queen: Çığlık da atarım nara da hem napiim ben gelin olucam :queen: konvoy isterim :queen: altın isterim :queen: cıbır isterim :queen: isterim de isterim :queen: banane banane ::crying::
:queen: Başkasının topiklerinde çığırıyosam bi sebebi vardır :psahip çıksaydınız o zaman bana :queen:

ben sana yazdım burdan devam edin diye amma sabırsızsın ya yapıcaz sana bi konyoy cıbırda hazır poyraza verdihimden size iki tane :queen::queen::queen::queen::rendeer::rendeer::bounce:

ben sana yazdım burdan devam edin diye amma sabırsızsın ya yapıcaz sana bi konyoy cıbırda hazır poyraza verdihimden size iki tane :queen::queen::queen::queen::rendeer::rendeer::bounce:

öle mii canım benim baştan sölesenize :mrgreen: dur ben topimee döniim burdaki arkadaşları da meşgul etmiim daha fazla o zaman :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah bı yastıkta kocatsın mutlu mesut bır omur dılerım...

herkeze teşekkürler çeşitli illerdende cevaplar gelmiş umarım o cevapların sahiplerini ve fazlasınıda aramızda görürüz bu bizi çok mutlu edecektir...

ordayız inş..gitar çalcam düğününde bahşişleri şimdiden hazırlayın arkadaşlar:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar