vay be ne gözel çıkmışşız ama kafamı karıştıran bazı pozlar var neyse :bounce:
Birdahaki sefer muhakkak sende olmalısın abi sensiz olmuyo walla:rendeer:
Daha güzel plan düşünüyorum... Sabredin...Havalar biraz daha ısınsın hele... :cat::cat::cat:
Hade baalım bekliyoruz:cherry:
Olmuş ya işte ne güzel.... :cat::cat::cat::cat::cat:
Daha güzel plan düşünüyorum... Sabredin...Havalar biraz daha ısınsın hele... :cat::cat::cat:
Havalar daha ne kadar ısınacak Alper abi???
Havalar daha ne kadar ısınacak Alper abi???
Buharlaşıp yok olacağımız kadar heralde
Merak ettim bak şimdi abi nemiş o planlar hiçte tiyo vermiyon har:
Sorma ya zaten bekliyorum arada seni de kaynatırız :queen:Sen hala beklemekten sıkılmadın mı?..... :silent::silent::silent::queen::queen:
Bunlara sıcak mı diyon.... Hele ortalık biraz daha ısınsın.... :bounce::bounce:
Sen katılmana bak neeetcen.... Hele bi motur al kendine önce.... :queen::queen:
BEN İSTANBULDAN DÖNMEDEN bir mangal,semaver,sucuk,nargile,subaşı,balık,çadır,sohbet,gırgır,şamata yaparsanız VAR YA ::evil::::angry2::::rantinp:::cekic::::158::
Biraz daha ısınsın..... güzel bişey yapıcaz....:cat::cat::cat:Havalar daha ne kadar ısınacak Alper abi???
Dönmedi mi?
İstanbul'da mı hala?..ve haber vermiyor..yarın bir ulaşalım bakalım, umarım geçerli bir bahane duyarız..:uro::
("işten geç geldim, uyuyakalmışım, toplantıyı unutmuşum"dan daha geçerli bir bahane..) -dokundurmadan duramadım-
biz çağıralım abi yerimiz yurdumuz belli sonra yan yattı çamura battı olmasın duymadık demesinler![]()
Hadi sana acımam kızarım daCengiz abi'ye de kızacağım şimdi o olacak..
Neyse yanlış seçimler yaparak(!) düğünü kaçırmış zaten..:cherry: Ona o ders yeter..
fürek artık banlı.....seni yapalım mı?...:queen::queen::queen::queen:valla ben ne olduğunu hatırlamıyorum garajda indim mavi haliçi gördüm börek yedim tophanede nargile içtim motocafede dinlendim leventte uyudum izmirde uyandım BANA NE OLDU anlamadım bir daha fuara kadar gelirsem arto gibi olayım![]()