19/20 Temmuz çadırını Kap Gel öndere (apv 41)

vay be ne gözel çıkmışşız ama kafamı karıştıran bazı pozlar var neyse :bounce:

eğlendiğiniz her şekilde belli çok güzel.. kokusu burnuma geldi mangalın :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
BEN İSTANBULDAN DÖNMEDEN bir mangal,semaver,sucuk,nargile,subaşı,balık,çadır,sohbet,gırgır,şamata yaparsanız VAR YA ::evil::::angry2::::rantinp:::cekic::::158::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
BEN İSTANBULDAN DÖNMEDEN bir mangal,semaver,sucuk,nargile,subaşı,balık,çadır,sohbet,gırgır,şamata yaparsanız VAR YA ::evil::::angry2::::rantinp:::cekic::::158::

Dönmedinmi lam daha..... Bi işler karıştırıyon gene....:wiinkk::bounce:

Havalar daha ne kadar ısınacak Alper abi???
Biraz daha ısınsın..... güzel bişey yapıcaz....:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Super Moderator
Dönmedi mi?
İstanbul'da mı hala?..ve haber vermiyor..yarın bir ulaşalım bakalım, umarım geçerli bir bahane duyarız..::puro::

("işten geç geldim, uyuyakalmışım, toplantıyı unutmuşum"dan daha geçerli bir bahane..) -dokundurmadan duramadım:p-

Dönmedi mi?
İstanbul'da mı hala?..ve haber vermiyor..yarın bir ulaşalım bakalım, umarım geçerli bir bahane duyarız..::puro::

("işten geç geldim, uyuyakalmışım, toplantıyı unutmuşum"dan daha geçerli bir bahane..) -dokundurmadan duramadım:p-

Senin haberin olacağını anlayıp bindirdim otobüsüne.. Şimdi İzmir'e varmıştır :)

Super Moderator
Hadi sana acımam kızarım da:p Cengiz abi'ye de kızacağım şimdi o olacak..
Neyse yanlış seçimler yaparak(!) düğünü kaçırmış zaten..:cherry: Ona o ders yeter..

döndüm döndüm bende sizden biriyim artık ( anlayan anladı :queen:)

Hadi sana acımam kızarım da:p Cengiz abi'ye de kızacağım şimdi o olacak..
Neyse yanlış seçimler yaparak(!) düğünü kaçırmış zaten..:cherry: Ona o ders yeter..

Yok yok o kaçrdığına üzülmedi pek..

Üzülmesine fırsat verecek kadar kendi halinde bırakmadım..

Günlerce yedik içtik gezdik :p

valla ben ne olduğunu hatırlamıyorum garajda indim mavi haliçi gördüm börek yedim tophanede nargile içtim motocafede dinlendim leventte uyudum izmirde uyandım BANA NE OLDU anlamadım bir daha fuara kadar gelirsem arto gibi olayım :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla ben ne olduğunu hatırlamıyorum garajda indim mavi haliçi gördüm börek yedim tophanede nargile içtim motocafede dinlendim leventte uyudum izmirde uyandım BANA NE OLDU anlamadım bir daha fuara kadar gelirsem arto gibi olayım :p
fürek artık banlı.....seni yapalım mı?...:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar