19/20 Temmuz çadırını Kap Gel öndere (apv 41)

gönlünüzün bizimle olduğunu bilmek bile güzel gelmiş kadar oldunuz :rendeer:

Bende gelcem Cengüzzz abii bensizzz olurmuu ama BEKİR getirirse:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir liste çıkarın bakalım.... Gelmeyenleri aforoz edelim....:cherry:

liste hazır mekan hazır ama kimse isminin burada olmasını istemiyor MAGAZİN VE PAPARAZZİ baskınından korkusundan hepsi değerli insanlar bizimle bir arada olmanın tadını çıkarmak istiyor etrafta basın mensuplarından kimse olmamalı diyorlar bu sebepten resimler basılana kadar listeyi bekleyin burada yazanlar buzdağının görünen kısmı bile değil :p BEKLEYİN :queen:

bugun cadırımı da aldım artık sorun kalmadı mesaı kıtlemezlerse benıde yazın lısteye kesın gelıyorum cumartesı gunu .

Super Moderator
Bu hafta şu İstanbul'lularla Yalova Festivali'ne gideyim, alınmasınlar:), sıradaki Önder'lerden birinde mutlaka oradayım..:cat:

Bir liste çıkarın bakalım.... Gelmeyenleri aforoz edelim....:cherry:

Gelmeyenleri afaroz haa.. İyi fikirmiş..:cherry:

bizde AFOROZ yok direk çekip vuruyoruz :queen: gelende gelmeyende sağolsun gelen eğleniyor gelmeyen bir sonraki sefere eğleniyor :wiinkk:

Super Moderator
Gelmeyen(!) biri vurulmamış hala ki afaroz falan yazıyor:p
Tiz kellesi vurula..:queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İşte vurduktan sonra ziyan etmeden kamp yerine götürüp şişe geçirmek lazım. :queen:

İyi eğlenceler, bundan sonra Kuşadasına gidecek olursak hedef Önder demek. :)

Süper Moderatör (BBRR)
odun semaverinde çayda varmı ... şöle demli made in rize ... tavşan kanı hani .. çam ateşimde pişmiş... ülen ne anlatım be canım çekti vallaha :cherry:

papatya falına bakacam gelmek için, ama fal için tek sayıda yaprağı olan bi çiçek arıyorum, hile yapacam :cherry:
geceye katılamasam bile pazar gelirim yeni lastiklerimle* , dönüşte birlikte vınvınlarız :wiinkk:

Not : görmemişin lastiği olmuş demeyin olcan aldı mektubu :p

Super Moderator
Boşver gitme..:mrgreen:
Zaten pazar gidince ne anlamı kalır ki oranın:p
Hem lastikleri yıpratmanın alemi yok:queen:

Neyse uzanamadığım Önder'e mundar demeyi kesersem:), hem iyi eğlenceler, hem güle güle kullan yeni lastiklerini (lastiklerimi), ama sakın altında falan paralanmasın, hatta fazla yatma da:p

yeni cicileri ıslatırız orada yolda dikkat et yenidir kayar bulursan arkana artçı al ağırlık olsun :queen:

@olcan: merak etme her şeyi düşündüm, seyir halinde tek teker, yavaşlama yada durmam gerekincede stunt yapıyom sürekli, ee hesap ortada aşınma %50 düşüyo, park hali hariç iki teker bereber yere basmış değil :p:p
hani olurda ilerde bi talibi çıkar falan , kimisinde de orjinal parça merakı olur ya onun için de orjinal lastikleri saklıyom, sevindin dimi :queen:

@jengis abi: ağırlık almak için lastikleri takar takmaz çıkıp didim - akbüke gidip geldim, yaklaşık 500 km yaptım hafta sonu, ee gidince de lastik rodajı bitmiş oldu ağırlığa gerek kalmadı :queen:

Son düzenleme:
Super Moderator
Şu park meselesine bir çözüm bul..:farao: :p
Orijinal yağ filtresi de duruyorsa tadından yenmez:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gelmeyen(!) biri vurulmamış hala ki afaroz falan yazıyor:p
Tiz kellesi vurula..:queen:

Vakitlice gelmediniz ki?....

Tamam ya..Vurup durma yüzüme... :p:p:p İşten gelemedim... Yorgundum..Unutmuş eve gelmiştim... Banyomu yapmıştım... Tam yatıcaktım zıııırrr... O ne ?... Misafirler gelmişmiş... :p:p:p

Bidahakine kaçamassınız zaten... :cat::cat::cat:

sende tavukmusun o saatte yatıyorsun izmirde hayat gece başlıyor bilmiyormusun :p perşembe semaverine ağır misafir var ceren ve istanbuldan arkadaşı geliyor haberin olsun kordon yanacak :cat:

vallaha gelmeyi isterim ama söz veremiyorum,beklediğim gelişmeler var cengiz abi,umarım görüşürüz,görüşemezsekte size iyi eğlenceler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar