Bizim Caner de hyo'cuymuş.Hemi de motorunu satıyormuş...

vaayy yakında Semra kaynana scooter ını satarken görursek şaşmayalım :p:D

En mantıklısı satsın abi.Şimdi bir yerde düşüp ölür.Ülkenin bir sürü sorunu var zaten.Gündem bir de bununla meşgul olmasın:pr:

caner.jpg

Bu caner dimi..?

Rodajda bardak falan kırıyordur kafasında!:p

Bizim Caner deyince afalladım birden:mrgreen:.Zaten "Bizim"'liktende ayrılıyomuş baksanıza:cherry:.

bu adamla pazarlık yapılmaz ya.. anlasamazsanız bu kafasında bardak kırmaya baslar rezil olursunuz..

ben onun hiç motoru oldugunu duymadım görmedim... olsaydı bilirdim ama :silent:

Anneme gösterdim ilanı anne bak tülün-caner de:p motorcuymuş 75oo'e satıyormuş dedimm abouuu o paraya araba alırım dedi:queen::queen:

bu adamla pazarlık yapılmaz ya.. anlasamazsanız bu kafasında bardak kırmaya baslar rezil olursunuz..

ben onun hiç motoru oldugunu duymadım görmedim... olsaydı bilirdim ama :silent:

Senden habersiz almış usta.Sonradan öğrendiğinde kızarsın diye söyleyemiyormuş:queen:

Anneme gösterdim ilanı anne bak tülün-caner de:p motorcuymuş 75oo'e satıyormuş dedimm abouuu o paraya araba alırım dedi:queen::queen:

Belki de Caner de araba alacak ondan satıyordur:cat:Fakat o adamdan motor alınmaz.Bazı yerlerinde çizik vardır diyo ama bence paso düşmüştür:queen:

Son düzenleme:
Motor gücü 225 - 250 hp arası seçmiş tipide cross /off road bu adam biran önce satsın bu motoru :queen:

Bu Hyo Canere özel galiba :p Tipi Cross / Off-road'mış :p

:farao: acayip deli olduğum bi şahsiyet bu herif... Boş işlerle aylarca haber oldular...
Gına gelmişti artık caner şunu yaptı tülin şunu dedi... :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar