1 Haftaya Neler Sığar? - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

ya fotodaki adam olayı bitirmiş motorlar geçince kaşınto yapmıs yada 3 tas 1 lira yapıo orda

güvenlik kameralarına yakalanan bir görüntü var elimde şuanda =)

herkez içerde mangal hazırlıgı yaparken mustafanın yaptıgı terbiyesizliğe bakın =)))))))

10gm3.jpg

yazılar filan güzel olmus pantolonuda biraz aşağı çekseydin biraz inandırıcı olurdu bide suya biraz köpük yap tam olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama yok ole bısı ben havuzun suyunu tazelıordm:D:D o bı keree klorrr hem ezık vascoo noldun kı bana photoshop uyguluon loser user :)

hem hane sız polıgona gıtmıstınz ben calısırken hem tencere hep karavana yapmıstı hane onlar nerde katıl ordekler

Son düzenleme:
Hit yaptırmaya çalışıyorlar kanımca. Hergün 2 parça halinde 15-20 foto atıyorlar. Böylelikle önümüzdeki yıl yalova festivaline kadar topiği sürekli anasayfada kaldırmayı amaçlıyorlar sanırım:p

Aslında sayfaları çok fotoğraf ile boğmamak, olası kilitlenmeleri önlemek, fotoğrafların sağlıklı şekilde açılmasını istediğimizden dolayı böyle yapıyoruz, herkes rahatça açabilsin sayfaları diye, kotalısı var bunun, cepten bağlananı var, bilgisayarı son teknoloji olmayanı var.. varda var :p

yooo benm baglantım 1024 sınırsız pcmde 4 cekırdek yane 5000 tane koy yıne kıtlenmez:D:D

delısınnn daha sayıyımmmııı hem bızım tencere duduklu

5001 5002 5003 5004 5005 5006 falaan dıe dewam TENCERE

aaaa annemde okuormus annecm nasılsnnnn

Son düzenleme:
1 haftaya neler neler sığdırdık derken eminim bu kadarını da beklemiyordunuz :mrgreen: Bunlarda poligon fotoğraflarımız. silah1 abimize teşekkür ediyoruz tekrar. Afiyet olsun efenim. İşte fotolar:

Kalemle daire içine alıp işaretlenmiş olanlar Halis abinin atışları, diğerleri Ümit'in.

4.jpg

Oraya gidince benim gözüm fotoğraf makinesi filan görmediği için, sağolsun fotoğraflarımızı komtanım çekti :rendeer:

34.jpg

O işaret parmağı neden öyle duruyo inanın bende bilmiyorum :mrgreen:

17.jpg

Tanıdık geldi mi? :p

112.jpg

Şu çocukla uğraşmadan duramıyor :)

22.jpg

E duramıyor dedik ya :queen:

53.jpg

61.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

çok güsel ümit herkes isabet ettirmiş sen yaptın öyle karavana seda ile çok güsel poz vermişsiniz

çok güsel ümit herkes isabet ettirmiş sen yaptın öyle karavana seda ile çok güsel poz vermişsiniz

Sen inandınmı şimdi bunlara :mrgreen:

Bu topik bütünüyle benim forumdaki prestijimi bitirmek amaçlı açıldı zaten.. :mrgreen:

Tebrik ediyorum amacınıza ulaştınız çocuklar.. :rendeer: :p

Şimdi poligondaki karavananın üzerime yıkılması ve iftiranın dinimizdeki cezasını öğrenmek için CERRAHİ hocamızı kürsüye davet ediyoruz :mrgreen:

Erhan bu sitenin uçan kuşu sensin, laflarına dikkat et furur valla :p

Bu topik bütünüyle benim forumdaki prestijimi bitirmek amaçlı açıldı zaten.. :mrgreen:

Şimdi poligondaki karavananın üzerime yıkılması ve iftiranın dinimizdeki cezasını öğrenmek için CERRAHİ hocamızı kürsüye davet ediyoruz :mrgreen:

sen neden cerrahiye sarıyon habire =)) Dinle alakası yok bikerem sen git havuzlara gir cıbıldak cıbıldak sonra mangal yap, sonrada git kuş vur =)

Erhan bu sitenin uçan kuşu sensin, laflarına dikkat et furur valla :p

anca kuş furur zaten seda o =)))

ama ne güldüm poligon atışlarına arkadan destek gurkandan tam destek =))) boyle mod gordunmu sen hiç =))

bilmem orasını öle yazılmış ümit die, prestijin bitmez bak herkes okuyor takip ediyor seni yani birşey olmaz cicim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar