motor alıcam ama hıc bılgım yok

motora hergun bınıorum ama kullanmadım her gun bınıncede ınsanın canı ıyıcene cekıor ben mondıal 150 zat tıpınde bısı ıstıorum aslında buyuk olucak boyle koltugu falan 150 zat guzel aslında ama cın malı oldugu ıcın ıstemıorum cın malı olmayanınıda bulamadım bı turlu ucuz olucak warmı bıldıgınız *?

15 yasındamı :mrgreen: babamda 2006 clıo war zaten ben araba sewmıom pek motor cok ıyı

ne yapıcan ya motoru.. boşver bence sen araba al

eyhee bırı daha cıktı nıye almasın motor araba alıpta gunde trafıkte 2 saat beklemeylemı ugraşsın cocuk

boşver sen motor al ama önce ehlıyet sonra kask sonra korumalar al sonra motora bın

15 yasındamı :mrgreen: babamda 2006 clıo war zaten ben araba sewmıom pek motor cok ıyı

boşver sen unut motoru bızde dedık 18 de motor aldıyoz gunde kac kısı kaza yapıyor bılıyonmu kolay bıseymı motora bınmek
sen sadece arada bır bın alma yazık olur para

Son düzenleme:

GKN

pirzola olucak, mangalda olucak, az pişmiş olucak, ama köfte fiyatına olucak, az kömür isticek :)
neden hep küçük şeylerden büyük şeyler bekleriz..
madem bu işe merak sardın, bu işi yapabilecek bütçeyi toparla ondan sonrra giriş derim..
dha 4 ay önce fuar zamanı lise arkadaşım bana motosiklere merak sardııını ve mondial zat alıp binmek istediğini söyledi.. 1500 lira bitçem var dedi..
ama 1 hafta içinde 3 milyarlık oldu, nedenmi?
montunu aldık kaskını aldık, motorunu bulduk aldık bakım vs.. ehliyet ruhsat devir..
motosikleti alıp bineceğiniz bi biziklet gibi düşünmek yerine, bir mal alımıyla kombineli bir hayat tarzına geçiş olarak düşünür ve tasarlarsanız çok daha sağlıklı hareket edebilirisniz..
mesele çinli japon alman italyan deil, mesele 2 teker zevkini tatmak, ama gerektirdiklerini de hiçe saymayarak.
umarım en kısa zmanda istediğiniz motora kavuşursunuz ..

pirzola olucak, mangalda olucak, az pişmiş olucak, ama köfte fiyatına olucak, az kömür isticek :)
neden hep küçük şeylerden büyük şeyler bekleriz..
madem bu işe merak sardın, bu işi yapabilecek bütçeyi toparla ondan sonrra giriş derim..
dha 4 ay önce fuar zamanı lise arkadaşım bana motosiklere merak sardııını ve mondial zat alıp binmek istediğini söyledi.. 1500 lira bitçem var dedi..
ama 1 hafta içinde 3 milyarlık oldu, nedenmi?
montunu aldık kaskını aldık, motorunu bulduk aldık bakım vs.. ehliyet ruhsat devir..
motosikleti alıp bineceğiniz bi biziklet gibi düşünmek yerine, bir mal alımıyla kombineli bir hayat tarzına geçiş olarak düşünür ve tasarlarsanız çok daha sağlıklı hareket edebilirisniz..
mesele çinli japon alman italyan deil, mesele 2 teker zevkini tatmak, ama gerektirdiklerini de hiçe saymayarak.
umarım en kısa zmanda istediğiniz motora kavuşursunuz ..

alakası yok fıyat wermedımkı warsa soyleyın dedım sadece 2.500 param war

hem zaten sılede ben gec bıle kaldım belkı kızıcaksınız bana ama 14 yasında cocuklar bıle kullanıor polıslerde bısı demıor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor almak için bilgiye gerek yok
paran olsun yeter.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yeah babe ::xrock::

şilede kaza yapılmaz bence :)

senin "bence" lerin dolayısı ile ne fidanlar göçüp gitti öbür idyara biliomusun. Yorumları oku bilinçlen. Biz bilinçsiz motorcu istemiyoruz. Oyuncak alıp oynamıycaksın kardeşim. Canını üzerine koyup seyehat ediceksin. Azrail taşrada gezmio sanma. O her yerde. Aklınıda alır anahtarınıda. Saygılar

işte sana en güzel yardımı etmişiz ne mutlu bize. polisler zaten çevirmi die 2500 ytl ye maxi scooter arıycaksın hemde çinli olmıycak korumalardan hiç bahsedilmemiş yaşın kaç orası muamma. Sen iyisimi babanın arabasını arakla ara sıra hevesini öle gider. Bulaşma motor işine üzülme üzme

Forumdan Uzaklaştırıldı
metalci olduğun için bir iki bişey diyim :)
sıfır alcaksan 150 sat al.. mutlaka garantisi olucaktır.
2. el alcaksann ve illa ki scooter diyosan yine 150 zat.
hem büyük ..(istediğin gibi) hem de halk arasındaki tabirle ' az yakar çok gider'
daha seçenek sunarım da ucuz dediğin için seni bu paklar..

bu arada yaş,ehliyet,tecrübe.. türü bilgileri almadık..

tamam korumalrınla araba kullan. Kimse gülmez korkma. Rallicilerde arabanın içinde kask takıo. Kendini somutlama hayattan. Gençsin hızlı yaşamak senin de hakkın

arkadaşalr sonuçta buda bi zevk işi belli bi aradan sora araç yetersiz kalıyoo başka seylere merak sarıyoo insan:)

metalci olduğun için bir iki bişey diyim :)
sıfır alcaksan 150 sat al.. mutlaka garantisi olucaktır.
2. el alcaksann ve illa ki scooter diyosan yine 150 zat.
hem büyük ..(istediğin gibi) hem de halk arasındaki tabirle ' az yakar çok gider'
daha seçenek sunarım da ucuz dediğin için seni bu paklar..

bu arada yaş,ehliyet,tecrübe.. türü bilgileri almadık..

alamasam bıle ona benzer motorları soylermısın bana?

ehlıyet 16 yasındamı alınıordu motor ehlıyetı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
sağlam suzuki var.. burgman 400
çelik motor war tiger 150.. çok gvenmediğin biriyse bulaşma ama..
bütçen ne kadar onu bilmiyorum ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar