daha çok chopper cılarda kötü gözüküyor şort filan. ama asla bu sıcakta şort giyiyor diye garip gözle bakmam. hatta bende giyiyorum şort bazen 
heh bende ya aynı durumdayizEvet konuya katılıyorum . Gerçi bende işe giderken iş yerine yakın oturmama rağmen sırf motor sürmek için takım elbise giyip motora binmek zorunda kalıyorum . Düşünün chopper motorun üzerinde takım elbiseli bir adam . Neyseki yol kısa ve yol üzerindeki çoğu insan tanıdık.:
Evet haklıymışım... ben yanlış forumdayım... hala savunuyorum. Her işin bir kıyafeti vardır, takım elbiseyle motora binilmez. İşe de gidilmez.
Üstü şişhane altı bağlar gazeli görüntüsüne bende karşıyım,üste eldiven giyip mont kask giyip alta bermuda şort giyenlerin,belden aşağıda koruyacak bişeyleri olmadıklarını düşünüyorum:cherry:
Evet konuya katılıyorum . Gerçi bende işe giderken iş yerine yakın oturmama rağmen sırf motor sürmek için takım elbise giyip motora binmek zorunda kalıyorum . Düşünün chopper motorun üzerinde takım elbiseli bir adam . Neyseki yol kısa ve yol üzerindeki çoğu insan tanıdık.:
Evet haklıymışım... ben yanlış forumdayım... hala savunuyorum. Her işin bir kıyafeti vardır, takım elbiseyle motora binilmez. İşe de gidilmez. Giderken bir yağmur patlar leş gibi ıslanırsın, sonra gidilmeyeceğini anlarsın. Yağmurluğun mu var, onu da giyene kadar sırılsıklam olursun. Ben yaptım olduyla bazı şeyler olmaz, ha günah değil, küfür değil, ne istersen giy kimse kimseye karışmaz. Ama olmaz. O yüzden şortla da bu alete binilmez. İsteyen istediği kadar tepinsin. Ama yine söylüyorum, bu forumdaki çoğunluk giyilir kardeşim, püfür püfür serinlete serinlete giderim bilmem neremi diyorsa, bana da bu forumdan eyvallah.
Konuyu gereksiz bulan arkadaşlar bu forumu çok daha gereksiz onlarca konularla dolduranların farkında değiller herhalde. Sohbet kısmında bir başlık açmışım şortlu arkadaşlar sevmediler sanırım.
Bu kadar komik, anti-karizmatik, şekilsiz bir görüntü olabilir mi Allah aşkına. Adamın altında 1000RR veya 1200GS, k..çında bermuda şort, kıllı bacaklar dışarda.:farao: Bu racona ters değil de nedir. Hani, smokin giy dolaş o zaman, bir farkı yok, aynı komedi. Motora da binmenin bir adabı vardır. Yapmayın kardeşim, ucu hepimize dokunuyor. Haksız mıyım, yoksa ben de mi bir tuhaflık var.
Herkese sevgiler, selamlar.
dinime küfreden müslüman olsa :cherry:
![]()
dinime küfreden müslüman olsa :cherry:
![]()
Superman kırmızı donu mavi taytın dışına değil de içine giydiği zaman görüşelim bu konuları...