selam arkadaşlar. ben 2 ay önce mct aldım. 2900 km yol yaptım. aynalar dışında hiçbi problem yaşamadım taki geçen cumaya 3gün önceki cumaya kadar.. dikkatsizliğim sebebiyle kötü bi kaza yaptım ve trafik ışıklarında duran bi arabaya 50-60km hızla arkadan çarptım. sonra ben arkamda oturan arkadaşım ve motor yan tarafta duran bi ford transite uçtuk. çok şükür fazla bişe olmadı bize. motorun ön taraf haşat oldu (zaten direksiyon,aynalar ve maşayı değiştirecektim
)
şimdi bilenlere sormak istiyorum. ön jant ve teker sağlam.. onun dışında maşa direksiyon lambalar ve elektrik aksamı değişecek. bide fren pedalı. bunun dışındada hazır elim değmişken arka zincir dişlisini küçültmek ve ön maşayıda uzatmak istiyorum.. motorun benzin deposundan arka kısmına kadar çiziği bile yok. başka masraf yok yani. bunlar bana ne kadara patlar? servise gidemedimde bu durumda bi hafta daha gidemem sanırım.
şimdi bilenlere sormak istiyorum. ön jant ve teker sağlam.. onun dışında maşa direksiyon lambalar ve elektrik aksamı değişecek. bide fren pedalı. bunun dışındada hazır elim değmişken arka zincir dişlisini küçültmek ve ön maşayıda uzatmak istiyorum.. motorun benzin deposundan arka kısmına kadar çiziği bile yok. başka masraf yok yani. bunlar bana ne kadara patlar? servise gidemedimde bu durumda bi hafta daha gidemem sanırım.