direksiyon sınavı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler daksuzek diger girenlerde kazanmıştır umarım :)

bizimki 2-3 agustos :/

Bizimki bu gün oldu bitti. 3 tane kuka koydular bi içinden gittik slalom yaparak kavisle dönüp bi tur daha geçtik içinden sora tamam dediler. Akşamada mesaj geldi 11 ağustosta gelin evrakınızı alın diye.

Kazanmış olduk.

Sınav heyeti 3 kişiydi ve isteyenleri kendi motorları ile girmelerine sorun çıkartmadılar.

Yazılı sınava girerken tanıştığım bir kaç kişide oradaydı hemen kaynaştık.

Güzel bir gündü.

Herkese başarılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
içerenköy(nuri cıngıllıoğlu lisesi..)
geçtiimmmm :)
B ile işim bitti.. A2 kasıcam artık..
2 kere sağa döndüm 1 kere sola döndüm 4 dakika sürdü ve indim arabadan :)

ben bugün ayazağa da girdim 3 tane duba koydulara aralarından gittik geldik bakalm 2-3 saate açıklanacak sonuçlar bekliyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam bu natoyolu ne tarafta acep

cengelköy tarafında.bılırmısın?

tebrikler daksuzek diger girenlerde kazanmıştır umarım :)

bizimki 2-3 agustos :/

teşekkürler :) dıger kazanan arkadaslarıda tebrık edıyom:cherry:

Bizimki bu gün oldu bitti. 3 tane kuka koydular bi içinden gittik slalom yaparak kavisle dönüp bi tur daha geçtik içinden sora tamam dediler. Akşamada mesaj geldi 11 ağustosta gelin evrakınızı alın diye.

Kazanmış olduk.

Sınav heyeti 3 kişiydi ve isteyenleri kendi motorları ile girmelerine sorun çıkartmadılar.

Güzel bir gündü.

Herkese başarılar.

bizim kursun motosikletini çalmışlar :) o yüzden ordan bi arkadaşın motoruyla sınava girdik.gayette rahat geçti :mrgreen:

ben bugün ayazağa da girdim 3 tane duba koydulara aralarından gittik geldik bakalm 2-3 saate açıklanacak sonuçlar bekliyoruz

hadi hayırlısı.düşmediğin sürece geçiriyorlar :)

Son düzenleme:
arkadaslar istanbulda sınawa gıren arkadaslara soruyorum acaba ne kadar surdu sınaw tatıle cıkcamda otobuse yetısırmıyım dıye soruyorum :) bizimkisi 3 agustos malumunuz :)

hocam en fazla 3 dk sürüyor ama sana sıranın gelmesi flan 2-3 saati buluyor bizi sabah 8.30 da çağırdılar sonra a2 ler öğleden sonra girecek dediler

bu sertifikalari ne zman alacagiz yaw bir hafta içinde demişlerdi bu gün gidip bi sorayim kursa alan arkadaşimiz varmi aramizda

Kazanmış olduk.

Güzel bir gündü.

Herkese başarılar.

26-27 temmuzda girenlerin dosyasını 11 ağustosta vereceklerse 2-3 ağustosta gireceklerin dosyasını kimbilir nezaman verirler.
15 ağustosta tatile motosikletimle gidecektim sanırım yetişmeyecek. lanet olsun herşeyimide hazırlamıştım yaw.:pale:

az önce kursu aradım pazar saat 1 de sınavın var dediler. 11 inde dosyayı veriyorlarmış. 1-2 gündede ehliyeti alırsın dedi sekreter kız beni sevindirdi. bakalım inşallah dediği gibi 1-2 günde alabilirim.

Son düzenleme:
bana sınav günü cuma alırsın dediler dün aradım 15 inden sonra dediler :( yaz bitti biz hala ehliyet alamadık

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar istanbulda sınawa gıren arkadaslara soruyorum acaba ne kadar surdu sınaw tatıle cıkcamda otobuse yetısırmıyım dıye soruyorum :) bizimkisi 3 agustos malumunuz :)

mazeretini söylersen öncelik tanırlar.5 dk bıle surmuyor motorla tur attırmıyorlar zaten:p

26-27 temmuzda girenlerin dosyasını 11 ağustosta vereceklerse 2-3 ağustosta gireceklerin dosyasını kimbilir nezaman verirler.
15 ağustosta tatile motosikletimle gidecektim sanırım yetişmeyecek. lanet olsun herşeyimide hazırlamıştım yaw.:pale:

az önce kursu aradım pazar saat 1 de sınavın var dediler. 11 inde dosyayı veriyorlarmış. 1-2 gündede ehliyeti alırsın dedi sekreter kız beni sevindirdi. bakalım inşallah dediği gibi 1-2 günde alabilirim.

umarım 1-2 günde alırız.))

Son düzenleme:
Kazanan Arkadaşları Kutluyorum öncelikle
Bir Suzuki An 125 Ci Olarak
Bende 26 Temmuzda Girdim Muhtemelen Dosyayı Bu Pazartesi Alacağım ... Ilgilen Arkadaşlar Olursa 10 Ağustos Pazar Günü Kanlıca Meydanında Scooterciler Buluşması Olacak 10-11 Kişi Hazır
Saygılarımızla Daksuzek Kardeş Hatırladın Değilmi......:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kazanan Arkadaşları Kutluyorum öncelikle
Bir Suzuki An 125 Ci Olarak
Bende 26 Temmuzda Girdim Muhtemelen Dosyayı Bu Pazartesi Alacağım ... Ilgilen Arkadaşlar Olursa 10 Ağustos Pazar Günü Kanlıca Meydanında Scooterciler Buluşması Olacak 10-11 Kişi Hazır
Saygılarımızla Daksuzek Kardeş Hatırladın Değilmi......:)

hatırlamazmıyım.)) eger ayarlayabılırsem gelebılırım yalnız tek gelmem bilgin olsun.))

Teşekkürler Maksat Scooter Gezisi ...
Değişik Bir Gün ... Halka Açık Herkesi Toplamaya çalışıyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar