- Konu Yazar
istanbul sabah çıkışlı
kadıköy'den eskihisar'a
eskihisar'dan topçular'a feribot ile,
topçulardan yalova'ya
yalova'dan bursa'ya
bursa'dan karacabey'e,
karacabey'den susurluk'a
susurluk'tan balikesir merkez'e
balikeser'den havran,edremit,ayvalık,altınova,dikili'ye
dikili'den manisa'ya
manisa'dan izmir'e
izmir merkezden torbalı,selçuk,kuşadası,söke'den aydın'a
aydın'dan sahil yolu muğla'ya,
muğla merkezden köyceğiz,ortaca,dalaman,fethiye,kemer'e
kemer'den antalya'ya,
antalya'dan bucak,ısparta,burdur'a,
burdur'dan afyonkarahisar'a
afyonkarahisar'dan kütahya'ya
kütahyadan eskişehir'e,
eskişehir'den bozüyük,pazaryeri'nden bilecik'e
bilecik'ten iznik altınova'ya
altınova'dan topçular feribotu'na
topçular feribotundan e 5 yolu üzerinden kadıköy
1. köprü üzerinden istikamet gaziosmanpaşa ve son durak.
yol güzergahım budur.
allahın izni ile pazartesi yada salı günü yıllık iznim olan 15 günün 5 gününü sadece ve sadece motosiklet üzerinde geçirmeyi planlıyorum
allah'tan bir engel çıkmaz ise bu uzun yolculuguma tek olarak çıkacağım, ve yanıma gerekli olan az ve öz malzemelerimi alıp yola koyuacagım.
bu rotayı 4 yada 5 günde bitirmeyi planlıyorum, yaklaşık olarak 2500 km ve üzeri olacak.
gece yola çıkmayacagım için uykusuz kalmam sorun olmayacak,
ama sabah erken kalkmam için saat 06'da kalkmayı tercih edecegim.
yaklaşık 4 senedir motosiklet kullanıyorum ve şu ana kadar motosiklet üzerinde 30 000 km yi devirmişligim vardır,
ve şuan da bende olan cbf 150 motosikletim ile 16500 km katettim ve dönüş yolunda ise bu rakam'ın 19000 km olması, kazasız belasız evime geri dönmeyi ümit ediyorum.
yola çıkmadan önce motosikletimin bütün periyodik bakımlarını servis'te yaptırmayı düşünüyorum.
yanıma 2,5 litre benzin,pompa,filit ve malzemeleri,eldiven,maske,motosiklet montu,motorsiklet pantolonu, ve ayrıyetten üzerime normal şekilde pantolon ve dizlik,gece giymek için reflöktör'lü yelek,iki adet fotoğraf makinası, iki adet cep telefonu,nakit ve kredi kartı,bir litre motor yağı,gidecegim güzergahtaki honda yetkili servisleri telefon numaraları ve adresleri....
sanırım yazacaklarım bunlar eklemek istediginiz benim unuttugum sizin aklınıza gelen birşey varsa söyleyin,
ben daha burdayım.
kadıköy'den eskihisar'a
eskihisar'dan topçular'a feribot ile,
topçulardan yalova'ya
yalova'dan bursa'ya
bursa'dan karacabey'e,
karacabey'den susurluk'a
susurluk'tan balikesir merkez'e
balikeser'den havran,edremit,ayvalık,altınova,dikili'ye
dikili'den manisa'ya
manisa'dan izmir'e
izmir merkezden torbalı,selçuk,kuşadası,söke'den aydın'a
aydın'dan sahil yolu muğla'ya,
muğla merkezden köyceğiz,ortaca,dalaman,fethiye,kemer'e
kemer'den antalya'ya,
antalya'dan bucak,ısparta,burdur'a,
burdur'dan afyonkarahisar'a
afyonkarahisar'dan kütahya'ya
kütahyadan eskişehir'e,
eskişehir'den bozüyük,pazaryeri'nden bilecik'e
bilecik'ten iznik altınova'ya
altınova'dan topçular feribotu'na
topçular feribotundan e 5 yolu üzerinden kadıköy
1. köprü üzerinden istikamet gaziosmanpaşa ve son durak.
yol güzergahım budur.
allahın izni ile pazartesi yada salı günü yıllık iznim olan 15 günün 5 gününü sadece ve sadece motosiklet üzerinde geçirmeyi planlıyorum
allah'tan bir engel çıkmaz ise bu uzun yolculuguma tek olarak çıkacağım, ve yanıma gerekli olan az ve öz malzemelerimi alıp yola koyuacagım.
bu rotayı 4 yada 5 günde bitirmeyi planlıyorum, yaklaşık olarak 2500 km ve üzeri olacak.
gece yola çıkmayacagım için uykusuz kalmam sorun olmayacak,
ama sabah erken kalkmam için saat 06'da kalkmayı tercih edecegim.
yaklaşık 4 senedir motosiklet kullanıyorum ve şu ana kadar motosiklet üzerinde 30 000 km yi devirmişligim vardır,
ve şuan da bende olan cbf 150 motosikletim ile 16500 km katettim ve dönüş yolunda ise bu rakam'ın 19000 km olması, kazasız belasız evime geri dönmeyi ümit ediyorum.
yola çıkmadan önce motosikletimin bütün periyodik bakımlarını servis'te yaptırmayı düşünüyorum.
yanıma 2,5 litre benzin,pompa,filit ve malzemeleri,eldiven,maske,motosiklet montu,motorsiklet pantolonu, ve ayrıyetten üzerime normal şekilde pantolon ve dizlik,gece giymek için reflöktör'lü yelek,iki adet fotoğraf makinası, iki adet cep telefonu,nakit ve kredi kartı,bir litre motor yağı,gidecegim güzergahtaki honda yetkili servisleri telefon numaraları ve adresleri....
sanırım yazacaklarım bunlar eklemek istediginiz benim unuttugum sizin aklınıza gelen birşey varsa söyleyin,
ben daha burdayım.