Suzuki Türkiyenin Neden Motor Eğitim Mrk Yok

Hepimiz ama vakitsizlikten ama ihmalden aldığımız ehliyeti yeterli görüp Motosiklet eğitim kurslarına gitmiyoruz. Tanıdıgım bir cok 10000-20000 km üzerinde yol yapmış arkadaşlar bile motosiklet eğitim kursuna gittiklerinde biz motosiklet kullanmayı bilmiyormuşuz diyorlar. Hakıkatten faydası tartışılmaz.
Rakıpleri Honda, Bmv ve bircok eğtim kursu varken Suzukinin böyle bir atılım yapmaması ilginç. Sadece eğitim vermekle kalmayacak motosiklerini kullanan öğrencilere modellerini tanıtma ve satma sansıda artacak. :cat:

honda turkiyede kurulu bi firma honda türkiye olarak her bi parçayla kendileri ilgileniolar satıştan egitime kdr bmw'de borusan tarafından aynı sekilde herseyi ustlenilmiş durumda fakat diger markalar distrbtorler tarafından geldigi için sadece satışla ilgileniolar brak egitimi adamlar yedek parcayı bile cogu zaman sallamıolar 20gunle biay arasında parca bekliosun bu adamlar sizce ne egitimi verebilirlerki???

honda turkiyede kurulu bi firma honda türkiye olarak her bi parçayla kendileri ilgileniolar satıştan egitime kdr bmw'de borusan tarafından aynı sekilde herseyi ustlenilmiş durumda fakat diger markalar distrbtorler tarafından geldigi için sadece satışla ilgileniolar brak egitimi adamlar yedek parcayı bile cogu zaman sallamıolar 20gunle biay arasında parca bekliosun bu adamlar sizce ne egitimi verebilirlerki???

Tabi Honda ve Bmw nin burda olması etken.
Aslında Neden Avrupa ve Gelişmiş ülkeler gelişiyor neden Biz yerimizde sayıyoruz ona da örnek olabilecek bir örnekte olabilir.

Gerci Sym yi getirdi . Suzukinin ismi sayesinde Sym Türkiyede Sym oldu. Gerci sağlam ve güzel motor. Bence isteseler yaparlar. Ama Kafaların değişmesi lazım. Suzuki hakıkatten Türkiyede yer yapmış ve önemsenen bir marka.

Super Moderator
Suzuki Türkiye'nin motor eğitim merkezinin olmamasının en büyük sorumlusu İstanbul Park etrafında dönen dalavereler..
Adamlar CornerSpeed gibi bir oluşumu Türkiye'ye getirecekken, açgözlülükle bunu engelleyen, ve kazanılması için de zerre çaba sarfetmeyen İstanbul Park yetkilileri.
Kaldı ki Suzuki Türkiye'nin marka anlayışı da yeterli değil bence, Suzuki Türkiye sahip olduğu karizmasını 4 Japon'dan biri olması ve Avrupa pazarındaki yeri sayesinde ayakta tutuyor.

Aslında ehliyet aldığım okul bahcesi dışında eğitim pisti görmedim.
Kısmetse Suzuki motosikletinden mennun bir kullanıcı olarak Hondanın methedilen 2 kuruna katılmak için kayıt yaptırdım. Neler yapılması gerektiği zaten ortada. Honda bu işi cok iyi organıze etmiş ve yüksek başarıya ulaşmış.

Gerci K7 olayında suzuki nın takındığı tavır ve bu eğitim konusu na Japonlar el atmalı. Yapılacak iş. Fabrıka veya Merkezin bahcesinin bir bölümüne eğitim pisti hazırlamak. İşinın ehli motosiklet eğitmenleri bulmak. Her modelden kullanıcıların deneyebileceği birer motoru hazır etmek.

Bu kadar basıtmı yoksa suzukinin başındakilere bu kadar basıt gelmemektemi.

Mesala Hondanın eğitimine giden ve ordaki modelleri kullanan birisi sizce Hondayımı tercih eder veya başka bir markayımı.

Bir suzuki kullanıcısı olarak Hondanın eğitimine gittim. 700 Deville de kullandım diyelim. Dedileriki kursa katılanlara % 10 indirim. Motorunuda takasa alırız.

Tabi Hondada bu şekilde daha aktif olacak. O zaman pazar paylarında hızlı bir değişim süreci başlar. :wiinkk: Suzukinin Allahtan bayileri ve servisleri yetenekli. Kullanıcılarıda suzuki markasını seviyor.

Ancak daha fazlasını istiyor.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar