[İZMİR] KALAMA-r nerde Kİ; MİLLİ PARKIMIZ GELDİ Gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya sen ne biçim bi insansın arkadaşım yaaa :mrgreen: Bi duramıyosun durduğun yerde :queen: Kıskanıyoruz ona göre ::miiz::

neyi şiddetle tavsiye ediyon sen ha vallce şıkkım:cyclopsan:cyclopsan
bide okumuş dirsek çürütmüş MÜYENDİZ adam olacan :pr:

bu arada hafta sonunu bizlerle paylaşan tüm arkadaşlarım sonsuz teşekkürler:rendeer::rendeer:

yok be hormontajlı terbiyeli köftem benim. ben mi horluyorum bebek gibi uyurum ben bebek:queen::queen::queen::queen:

ah ah çok şeyler kaçırıyoruz :salut: cok güzel bi gezi olmus :) insallah beraber gideceğimiz zamanlarda gelir :)

inşallah her zaman bekleriz:cat:

Bak minik kuş.Ben horlamaam yapın horlama kaydımı bende inanayım..
Ben Arap'ın hortlamasını kaydettim ve cümlealem duyacak hortlamasının şiddetini...plajdaki çakıllar neysede kiloluk taşlar bile yerinden oynadı beee:mrgreen:Esmeraldam Suzukim bile korkmuş yerinden kaçmış....

abicim o videoyu da bekliyoruz ki ortada spekülasyon kalmasın. ben arap horlarken gelgit yaptığını da gördüm denizin:queen::queen::queen:. hatta bir ara öyle koca bir dalga geldi ki sigaram bile söndü

Abi rivayete göre sen horlayınca cadırın sagı ve solu birbirine yapışıyormuş ama şunu belirteyim ki Wallace horlayınca çadırımızı kurdugumuz düzlügün bulundugu yerin sagındaki ve solundaki tepe birbirine yaklaşıyor
o kıpırdanma japonyada 7 şiddetinde depreme neden oluyor :queen::queen::queen:

:)

rivayet işte ama belge yokki.

Ya sen ne biçim bi insansın arkadaşım yaaa :mrgreen: Bi duramıyosun durduğun yerde :queen: Kıskanıyoruz ona göre ::miiz::
valla napalım izmirin güzelliği burada işte. her hafta bir yere gitsen bitmiyor. ekip de şahane durulur mu evde yaw:queen:

Bizi izlemeye devam edin İzmir MT... :queen:

evet izlemeye devam edin keklerimiz de yatağımızla birlikte yakında gelecek di mi kardeşim

Ayıptır günahtır :queen:

yok yok caizmişmiş şimdi zekeriya beyaz hocaya sordum gezmessen günah dedi. :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Arap sen müthiş bir homurtaksın senden güzel kimseler hortlayamaz:queen:
Ben Arap'ın hortlamasını kaydettim ve cümlealem duyacak hortlamasının şiddetini...plajdaki çakıllar neysede kiloluk taşlar bile yerinden oynadı beee:mrgreen:Esmeraldam Suzukim bile korkmuş yerinden kaçmış....

HORMONTAJ YAPMIŞINIZDIR SİZ ABİM :pr:
BÖLE YAPARAK MT AHALİSİNE YANLIŞ BİLGİLER VERİYONUZ SİZİ ESEFLE (ne demekse) KINIYORUM:farao::farao:
YOKSA BEN KESİNLİKLE HORLAMAM ÖLE OLSA DUYARIM YAW:queen::queen:
DEMEK ESMERAYda TIRSMIŞ HA BU OLMAYAN DURUMDAN:cyclopsan
zaten geldiğimizde öle sünepe bi vaziyette ağacın altında boynu bükük duruyodu o yaw:queen::queen::queen:

Abi rivayete göre sen horlayınca cadırın sagı ve solu birbirine yapışıyormuş ama şunu belirteyim ki Wallace horlayınca çadırımızı kurdugumuz düzlügün bulundugu yerin sagındaki ve solundaki tepe birbirine yaklaşıyor
o kıpırdanma japonyada 7 şiddetinde depreme neden oluyor
:queen::queen::queen:

İŞTE GERÇEKLER:queen::queen::queen:

çok güzel olmuş çoook. emeğinize, tekerinize sağlık. :rendeer:

belgeyle videoyla gel arabım kadrim:queen::queen::queen:

olm ben sizler gibi hain vede gaddar deelimki:)
gece HÖYKÜRMENİ KAYDETMİYOM
ama sizler
her an beni takip etmişsiniz gibi bi durumla karşı karşıyayım:pr:

DOSTMUSUNUZ :silent:
yoksa
YOKSAAAA
BENİM DÜŞMANIMMISINIZ HA
:cyclopsan:cyclopsan

bu yaz herşeyi kaçırdık yaw :( süper olmuş geziniz...
kadro kendini toplamaya başlamış...yakında dahil olucaz inş...
kendinize eyi bakın :rendeer:

çok güzel olmuş çoook. emeğinize, tekerinize sağlık. :rendeer:

eywallah böcüğümmmm. siz niye gelmediniz bakem hem cuma hem pazar. küçükböcek bile geldi.

olm ben sizler gibi hain vede gaddar deelimki:)
gece HÖYKÜRMENİ KAYDETMİYOM
ama sizler
her an beni takip etmişsiniz gibi bi durumla karşı karşıyayım:pr:

DOSTMUSUNUZ :silent:
yoksa
YOKSAAAA
BENİM DÜŞMANIMMISINIZ HA
:cyclopsan:cyclopsan

biz dostuz dünyalı:queen::queen::queen:

ya bırak bu ayakları koktu artık. hep bi bahane hep bi bahane. cuma nerdeydin bakem sen?

Ayıptır günahtır :queen:

A aaaa neden günah oluyormuş
3 tarafı denizlerle çevrili izmirimiz yetmedi :p kuşadası yaptık geldik bir dahaki hedef mugla yawaş yawaş güneye iniyoruz :)
sizleri de bekleriz bursa,balıkesir,çanakkale veee İzmir :cat:

Kardeşim kadro zaten toparlanık dagılan kimse yok
sadece eksikler var :wiinkk:

Son düzenleme:
hay yaşa extreme allah mı söyletiyor yaw. yolda güneş yükseliyordu güneye giderken

Güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.Allah muhabbetinizi arttırsın.:mrgreen::Kazasız sorunsuz sürüşler.

ya bırak bu ayakları koktu artık. hep bi bahane hep bi bahane. cuma nerdeydin bakem sen?

ya ben kıştan yeteri kadar toplantı kredisi biriktirdim yazın yoğun olacağım için :queen: az kaldı az bıktıracam yakında eve girmek yok eski günlerdeki gibi toplantı-guardian-ooze-üniversiteliler 4genine geçicem yakında :queen:

e 1 sene boyunca non-stop gezince haftada 3 gün ooze yapınca bütün işler yaza birikti :queen::bounce:

Kardeşim kadro zaten toparlanık dagılan kimse yok
sadece eksikler var :wiinkk:

gonuşma layn sen :p:queen:

Son düzenleme:
neee!! daha güneye mi?... valla benim gönlüm dayanmaz o kadarına.:queen:

serçelerin menzili 200km mi?? :p:p :queen:

hay yaşa extreme allah mı söyletiyor yaw. yolda güneş yükseliyordu güneye giderken

offf düşünmesi bile güzel ağızdan cıkışında ayrı bir yogunluk var
güneye giderken diyor...
zaman,yer,para mefrumu olmadan sadece güneye inmek
ve ardından '' Born to be wild ''çalıyor... ::sapka::
gökova körfezi::foto:: marmaris yolu ::foto:: marmaris ::foto:: fethiye ::foto:: ölüdeniz::foto:: ...

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
chatkut+, duyulmaz, serçedando, belifeless, kolpa, memoli35

ahmedim boş boş durma edem'e uğra gelirken..bekliyorum

Gezi on numara şaheserdi. :p:p

Bizim yawaş yawaş gitmemize tahammül ettiği Özer abiye teşekkür ederiz.Ayrıca yolda sıkışık trafikte acelemiz de olduğundan beklemeden gittik abi seni.ÇOK ÖZÜR...

Orman ile Deniz'in birleştiği şahane bir yerde hem yemek yiyip,muhabbetin dibine vurup eve gelince de MARLBORO kutusu gibi kıpkırmızı olmak bizim gibi bi kula nasip oldu:queen::queen:

Herkese teşekkür ediyorum. Çok ama çok güzeldi. Gönül isterdi ki bir gün önceden çadır olayına da girelim ama ders durumu olmuyor tabi. Bu arada Murat abi çok fena patlattık senin yatağını. Suda bomba patlarsa nasıl oluyor onu da görmüş olduk ailecek.

Horlama konusuna gelince würth ün kulak tıkaçları var 15 YTL. Su da,motorda havada karada ve TÜRLÜ ÇEŞİT HORULTULARDA gayet etkili. Tavsiye edilir. Denedim ve gördüm :D

Güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.Allah muhabbetinizi arttırsın.:mrgreen::Kazasız sorunsuz sürüşler.

teşekkürler ömercik sağolasın

neee!! daha güneye mi?... valla benim gönlüm dayanmaz o kadarına.:queen:

dayanır dayanır

serçelerin menzili 200km mi?? :p:p :queen:

offf düşünmesi bile güzel ağızdan cıkışında ayrı bir yogunluk var
güneye giderken diyor...
zaman,yer,para mefrumu olmadan sadece güneye inmek
ve ardından '' Born to be wild ''çalıyor... ::sapka::
gökova körfezi::foto:: marmaris yolu ::foto:: marmaris ::foto:: fethiye ::foto:: ölüdeniz::foto:: ...

yaw yeni yaptım o rotayı ama bu ekiple gene yaparım hemde çook güzel geçer bu sefer. dadından yenmezzzz

Gezi on numara şaheserdi. :p:p

Orman ile Deniz'in birleştiği şahane bir yerde hem yemek yiyip,muhabbetin dibine vurup eve gelince de MARLBORO kutusu gibi kıpkırmızı olmak bizim gibi bi kula nasip oldu:queen::queen:
Bu arada Murat abi çok fena patlattık senin yatağını. Suda bomba patlarsa nasıl oluyor onu da görmüş olduk ailecek.

lan istakoz yeberesi sana dedik sen öyle kıçtan takmalı motor gibi yüzersen o paletlerle olacağı buydu. bir de yatak konusuna gelince hiç de canınız sağolsun dediğimi hatırlamıyorum. anlamam ben yatak alacaksınız bana hemde en pembesinden:queen::queen::queen:

yakında eve girmek yok eski günlerdeki gibi toplantı-guardian-ooze-üniversiteliler 4genine geçicem yakında :queen:

e 1 sene boyunca non-stop gezince haftada 3 gün ooze yapınca bütün işler yaza birikti :queen::bounce:

aykütttüm kardeşim zor olur o 4geni yapman. ooze venue kapalı.:queen::queen:
sen artık 3genlerle idare ediver.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar