Ya sen ne biçim bi insansın arkadaşım yaaa :mrgreen: Bi duramıyosun durduğun yerde :queen: Kıskanıyoruz ona göre ::miiz::
Bizi izlemeye devam edin İzmir MT... :queen:
neyi şiddetle tavsiye ediyon sen ha vallce şıkkım:cyclopsan:cyclopsan
bide okumuş dirsek çürütmüş MÜYENDİZ adam olacanr:
bu arada hafta sonunu bizlerle paylaşan tüm arkadaşlarım sonsuz teşekkürler:rendeer::rendeer:
ah ah çok şeyler kaçırıyoruz :salut: cok güzel bi gezi olmusinsallah beraber gideceğimiz zamanlarda gelir
![]()
Bak minik kuş.Ben horlamaam yapın horlama kaydımı bende inanayım..
Ben Arap'ın hortlamasını kaydettim ve cümlealem duyacak hortlamasının şiddetini...plajdaki çakıllar neysede kiloluk taşlar bile yerinden oynadı beee:mrgreen:Esmeraldam Suzukim bile korkmuş yerinden kaçmış....
Abi rivayete göre sen horlayınca cadırın sagı ve solu birbirine yapışıyormuş ama şunu belirteyim ki Wallace horlayınca çadırımızı kurdugumuz düzlügün bulundugu yerin sagındaki ve solundaki tepe birbirine yaklaşıyor
o kıpırdanma japonyada 7 şiddetinde depreme neden oluyor :queen::queen::queen:
![]()
valla napalım izmirin güzelliği burada işte. her hafta bir yere gitsen bitmiyor. ekip de şahane durulur mu evde yaw:queen:Ya sen ne biçim bi insansın arkadaşım yaaa :mrgreen: Bi duramıyosun durduğun yerde :queen: Kıskanıyoruz ona göre ::miiz::
Bizi izlemeye devam edin İzmir MT... :queen:
Ayıptır günahtır :queen:
Arap sen müthiş bir homurtaksın senden güzel kimseler hortlayamaz:queen:
Ben Arap'ın hortlamasını kaydettim ve cümlealem duyacak hortlamasının şiddetini...plajdaki çakıllar neysede kiloluk taşlar bile yerinden oynadı beee:mrgreen:Esmeraldam Suzukim bile korkmuş yerinden kaçmış....
Abi rivayete göre sen horlayınca cadırın sagı ve solu birbirine yapışıyormuş ama şunu belirteyim ki Wallace horlayınca çadırımızı kurdugumuz düzlügün bulundugu yerin sagındaki ve solundaki tepe birbirine yaklaşıyor
o kıpırdanma japonyada 7 şiddetinde depreme neden oluyor :queen::queen::queen:
İŞTE GERÇEKLER:queen::queen::queen:
belgeyle videoyla gel arabım kadrim:queen::queen::queen:
çok güzel olmuş çoook. emeğinize, tekerinize sağlık. :rendeer:
olm ben sizler gibi hain vede gaddar deelimki
gece HÖYKÜRMENİ KAYDETMİYOM
ama sizler
her an beni takip etmişsiniz gibi bi durumla karşı karşıyayımr:
DOSTMUSUNUZ :silent:
yoksa
YOKSAAAA
BENİM DÜŞMANIMMISINIZ HA:cyclopsan:cyclopsan
ya bırak bu ayakları koktu artık. hep bi bahane hep bi bahane. cuma nerdeydin bakem sen?bu yaz herşeyi kaçırdık yawsüper olmuş geziniz...
kadro kendini toplamaya başlamış...yakında dahil olucaz inş...
kendinize eyi bakın :rendeer:
eywallah böcüğümmmm. siz niye gelmediniz bakem hem cuma hem pazar. küçükböcek bile geldi.
Ayıptır günahtır :queen:
bu yaz herşeyi kaçırdık yawsüper olmuş geziniz...
kadro kendini toplamaya başlamış...yakında dahil olucaz inş...
kendinize eyi bakın :rendeer:
A aaaa neden günah oluyormuş
3 tarafı denizlerle çevrili izmirimiz yetmedikuşadası yaptık geldik bir dahaki hedef mugla yawaş yawaş güneye iniyoruz
![]()
ya bırak bu ayakları koktu artık. hep bi bahane hep bi bahane. cuma nerdeydin bakem sen?
Kardeşim kadro zaten toparlanık dagılan kimse yok
sadece eksikler var :wiinkk:
neee!! daha güneye mi?... valla benim gönlüm dayanmaz o kadarına.:queen:
hay yaşa extreme allah mı söyletiyor yaw. yolda güneş yükseliyordu güneye giderken
Güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.Allah muhabbetinizi arttırsın.:mrgreen::Kazasız sorunsuz sürüşler.
neee!! daha güneye mi?... valla benim gönlüm dayanmaz o kadarına.:queen:
serçelerin menzili 200km mi??:queen:
offf düşünmesi bile güzel ağızdan cıkışında ayrı bir yogunluk var
güneye giderken diyor...
zaman,yer,para mefrumu olmadan sadece güneye inmek
ve ardından '' Born to be wild ''çalıyor... ::sapka::
gökova körfezi::foto:: marmaris yolu ::foto:: marmaris ::foto:: fethiye ::foto:: ölüdeniz::foto:: ...
Gezi on numara şaheserdi.
Orman ile Deniz'in birleştiği şahane bir yerde hem yemek yiyip,muhabbetin dibine vurup eve gelince de MARLBORO kutusu gibi kıpkırmızı olmak bizim gibi bi kula nasip oldu:queen::queen:
Bu arada Murat abi çok fena patlattık senin yatağını. Suda bomba patlarsa nasıl oluyor onu da görmüş olduk ailecek.
yakında eve girmek yok eski günlerdeki gibi toplantı-guardian-ooze-üniversiteliler 4genine geçicem yakında :queen:
e 1 sene boyunca non-stop gezince haftada 3 gün ooze yapınca bütün işler yaza birikti :queen::bounce: