[İZMİR] KALAMA-r nerde Kİ; MİLLİ PARKIMIZ GELDİ Gezisi

eywallah abi... ama bak düşersem kaldıracaksınız demi düştüğüm yerden... ilk yardım çantam olur benim zaten... yeni motosiklet olacak ya... ay hemen ben bi isim düşüneyim ona:queen::queen::queen:

Uzun uzun düşünecek ne var kine....motosikletin adı :'' Serçe '' :cat:

İŞTE ALLAHIN SOPASI YOK:queen::queen:

İLAHİ ADALET BU YAW:rendeer:

hepberaber gülelim kareşim:cat::cat:

Bak sen iyice kaşındın Arap kadri zaten Esmeraldam da iyice gıcık olmuş sana sürekli Esmeray dediğin için...bu gece saat 35689 da olsa senin O Gergedan gibi Hortlamanı ya yın la ya ca ğız......:mrgreen::queen: bakalım kimler gülmekten donuna kaçıracak haydaaa :rendeer::bounce:

Son düzenleme:

Bak sen iyice kaşındın Arap kadri zaten Esmeraldam da iyice gıcık olmuş sana sürekli Esmeray dediğin için...bu gece saat 35689 da olsa senin O Gergedan gibi Hortlamanı ya yın la ya ca ğız......:mrgreen::queen: bakalım kimler gülmekten donuna kaçıracak haydaaa :rendeer::bounce:
[/COLOR]

daha önce yayınladığınız videoda söledim

HORMONTAJ O GÖRÜNTÜLER

Günaydııın güzel şehirimin güzel moturcuları:rendeer:

Wallace,
benim PC de bir sorun var kardeş.....ben bütün fotoğrafları bir cd üzerine yakarak sana ulaştırayım benim yerime sen atıver ok mi?
şu Arap'ın Hortlamasını cümle alem duysun artık...nerede ve nasıl verebilrim sana cd yi?

abicim istediğin bir noktada buluşabiliriz. Alsancak üsküdar çaycısı olur, bornova olur ksk olur nereye dersen gelirim. sen yeter ki noktayı ve saati bana bildirir abicim. Şu arabı daha biir meşhur edelim

:salut: :salut: Oxfort vardı da biz mi okumadık :p :queen:

evet şimdi ben burada bittim:queen::queen::queen: yaw bırak oxfprt u sen düğün hazırlıklarından bahset bakalım

Ayrıca çok güzel bir gezi olmuş Torunlarım yanımdayken gelemezdim haberim olsaydı belki hepsini bir toplar gelirdim ( ama bunu şimdi düşünüyorum) o zaman gelemem diyebilirdim . neyse bana geçmiş sizlerede afiyet olsun demekten başka çare yok . nasıl olsa devamı gelecek sayıda :queen:

Dedem bizde kalabalıksınız diye seslenmedik sizlere. Yoksa aklımızdaydınız.

evet DEDEEEMMM çok haklısın :queen::queen::queen:

sende o sayıda baş roldesin unutma:bounce::bounce:

dedem kaptanla konuşacak tekne için

Bir de HORMONTAJ dediğin domatesde olur güzelim. gelecek video yakındır

abicim istediğin bir noktada buluşabiliriz. Alsancak üsküdar çaycısı olur, bornova olur ksk olur nereye dersen gelirim. sen yeter ki noktayı ve saati bana bildirir abicim. Şu arabı daha biir meşhur edelim

Bir de HORMONTAJ dediğin domatesde olur güzelim. gelecek video yakındır

Murat abi ; Mustafa abimin üstüne oynuyorsun bak
ben de can atıyorum video için ama yapıcak bi şey yok söyleyemiorum :queen:

Murat abi ; Mustafa abimin üstüne oynuyorsun bak
ben de can atıyorum video için ama yapıcak bi şey yok söyleyemiorum :queen:

olum yok be ne üstüne oynaması. özgür basın denen birşey var. Ama asıl Arabın intikamından korkarım ben. hepimizi yakar mangalda

yok abi, motosikletimin adını buldum: PİLE...:wiinkk: Serçe ve Pile nin yolculuğu olacak bu kompozisyonun da adı :)

Ok ciğerimin sağ köşesi.Pile olsun bakalım oda pek gözelmiş yani :cat:

OK dir..ben saat 9-9:30 gibi Kıbrıs Şehitlerinde olacağım! sizlerden iyi olmasın, epeydir göremediğim arkadaşlarımla buluşacağız.
Üsküdar çaycısına geldiğinde beni çaldır ben gelirim sana.

Not: Arap'ın Bostanlıda Rozi'yi benim Esmeralda'mla aldattığı fotolarda var!!! onlara da güzel yakıştırmalar yapmanı ÖZELLİKLE rica ediyorum......
hele bir foto da aynen şunlar geçiyor aklından; ah bee,keşke benim Rozi'de Esmeralda gibi olabilseydi...yanlış atı seçmişim galiba :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
baba wallahi çok özledim sizleri unuttunuz diye hayıflanır oldum yemin ediyorum,netten takip ediyorum sizleri burda bilgisayarın başında meleyip duruyorum sizlere baktıkça:):) bitsin bu hasretlik artık kalabalıkların içinde yalnızlık çekmeye başladım :):):)

taktir ettim kuşadası polisini adamlar zevkli macite biniyolar::):):):):):):):):)

Kardeşim sen bir de onu adadaki polislere soracaktın. 2006 model 3000 km de. düşün yani.

baba wallahi çok özledim sizleri unuttunuz diye hayıflanır oldum yemin ediyorum,netten takip ediyorum sizleri burda bilgisayarın başında meleyip duruyorum sizlere baktıkça:):) bitsin bu hasretlik artık kalabalıkların içinde yalnızlık çekmeye başladım :):):)

kardeşim en kısa zamanda görüşelim iki sohbetin belini kıralım bak daha rakı içecez unuttun mu?:cat::rendeer:
ve beklenen özlenen film sinemalarda. pardon yanlış oldu İZMİR MT de. patlamış mısırlarınızı alın ama sakın sakın dolby surrond ses sistemini açmayın kısık sesle izleyin. yoksa kulaklarınız zarar görür. Arap beni kesin öldürecek. bundan sonra kamplarda bana uyku haram valla

AHANDA HORMONTAJJJJJLAR GELDİ

BUDA HORMONTAJ PART II.

Son düzenleme:

abi olur mu öyle şey yaa
açılan dostluk kapısı kapanmaz :cat: biz sevdigimiz dostlarımızı ne zaman unutmuşuz ki seni unutalım :wiinkk:
mesai saatlerin belli olsa uğrayıp cayını içicem ama belli deil ki be abi gecen gündüzüne karışıyor,yağunsun :pale:

nezaman olursa olsun mekanımız belli nezamn ismimizi verseniz gerekli bilgiyi verirler size ki gündüz akşama kadar çay kahve ve yemek ısmarlanır :):) bilgilerinize :):):)

lkmola1jz7.jpg

ilk mola. kekleri yediniz tabi hani bizeeee:salut::salut::salut:

onlar3or3.jpg

demir atlarımıza da bak maşallah maşallahhh:cat:

budabenim14zb1.jpg

Özer abi ve ESMERAY DAAAAA DAAA DAAAAA :queen::queen::queen:

yakışıyorlar birbirlerine. Duyulmazda tıkaçlarını takıyor

22iy9.jpg

yoldan manzaralar

adabirharika41hn0.jpg

Ada bir harika.

adacokgzel37qv5.jpg

Turistlerimizde gelmişler

amcannmoturbozuk38nt9.jpg

Sanırım bu amcanın motoru bozuk.:queen::queen:

extreme19238ph2.jpg

Extreme1925 ve ahamay ı:p

gzelmanzara23ia2.jpg

bunlarayoldayanmaz2ru1.jpg

yolların fatihleri

duyulmaz7yx6.jpg

Duyulmaz ve erebey si:p

esmeraldaben5oq0.jpg

Özer abi ve İkuzus u:queen:

esmeraldailgieker24mx9.jpg

moto sohbet bu olsa gerek

Son düzenleme:

Cüneyt'im merhaba ve hoşgeldin:wiinkk:
Vala bizlerde seni özledik birader...atla gel artıkın şu Macit'e bak ada Polis'i bile ondan kullanıyor:cat: ne de yakışıklı olmuş Polis kıyafeti giyince :mrgreen:

Wallace'im maşam benim :mrgreen: fotolar bukadar değil değilmi:cyclopsan

Son düzenleme:
nezaman olursa olsun mekanımız belli nezamn ismimizi verseniz gerekli bilgiyi verirler size ki gündüz akşama kadar çay kahve ve yemek ısmarlanır :):) bilgilerinize :):):)

kardeşim işte bunu demeyecektin. yarın öğlen ve akşam Arap Kadri ben ve duyulmaz ahmet sana geliyoruz bilesin. sen çayları şimdiden stokla:queen:

fotoların devamı geliyor azzzz sonraaaaaaaaaaaaaa. ama kötü haber Serçedando nun mekanı Arap Kadri bastı. Tepemde dikilip duruyor elinde de bir Beyzbol sopası kaskını çıkar diyor ne demek istiyorsa anlamadım.

imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat diye bağırasım geliyor. hatta bağıracam imdaaaaaaaaaaaaaattt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar