[İZMİR] KALAMA-r nerde Kİ; MİLLİ PARKIMIZ GELDİ Gezisi

serçelerin menzili 200km mi?? :p:p :queen:

offf düşünmesi bile güzel ağızdan cıkışında ayrı bir yogunluk var
güneye giderken diyor...
zaman,yer,para mefrumu olmadan sadece güneye inmek
ve ardından '' Born to be wild ''çalıyor... ::sapka::
gökova körfezi::foto:: marmaris yolu ::foto:: marmaris ::foto:: fethiye ::foto:: ölüdeniz::foto:: ...

o serçelerden değil bu kaptırdı mı, takıldı mı 2000 de yapar da işin kötüsü ben kendimi motosiklet kullanırken hayal etmeye başladım:queen::queen::queen: işte tehlikeli olan bu... serçe motosiklet kullanıyor... kanat bilem yaptırırım ben ona. güneye inmek... batıya sürmek... mola vermek...
-yıldız tornavida var mı serçe sende?Benim far bozulmuş da...
- aaa ayıp ediyon Murat abi benim takım çantasında ne arasan var. hatta bırak ben tamir edeyim...
offf acayip çekici geliyor. yaa hayır yaaa... yok öle bişey... etin budun ne senin motosiklet kullanacakmış peeeehh... o değil o saatten sonra kimse sokamaz beni eve :queen::queen::queen:

- aaa ayıp ediyon Murat abi benim takım çantasında ne arasan var. hatta bırak ben tamir edeyim...
offf acayip çekici geliyor. yaa hayır yaaa... yok öle bişey... etin budun ne senin motosiklet kullanacakmış peeeehh... o değil o saatten sonra kimse sokamaz beni eve :queen::queen::queen:

aaa senin etin ne budun ne kısmına eywallahda yüreğin yeter be serçelerin serçesi. alırız sana da en şirininden bir motosiklet düşersin yollara peşimizde. serçe gibi pır pır pır yavaş yavaş gelirsin:cat::rendeer:

aaa senin etin ne budun ne kısmına eywallahda yüreğin yeter be serçelerin serçesi. alırız sana da en şirininden bir motosiklet düşersin yollara peşimizde. serçe gibi pır pır pır yavaş yavaş gelirsin:cat::rendeer:

eywallah abi... ama bak düşersem kaldıracaksınız demi düştüğüm yerden... ilk yardım çantam olur benim zaten... yeni motosiklet olacak ya... ay hemen ben bi isim düşüneyim ona:queen::queen::queen:

o serçelerden değil bu kaptırdı mı, takıldı mı 2000 de yapar da işin kötüsü ben kendimi motosiklet kullanırken hayal etmeye başladım:queen::queen::queen: işte tehlikeli olan bu... serçe motosiklet kullanıyor... kanat bilem yaptırırım ben ona. güneye inmek... batıya sürmek... mola vermek...

bir de şunu düşün kulagında mp3 player
nev 'es deli rüzgar beni de götür gittigin yere...'' diyor ve sen muglaya dogru yol alıyorsun...
eee motorsiklet tutkusu girdi mi kanına çıkmıyor biliyorsun senin de kanında dolaşıyor farkında deilsin :queen:
bu tutku arabanın ön camını cıkarttırmayı istemekle kendini belli etmeye başlamasın :p:p

eş durumundan gelemedim :p en kısa zamanda görüşmek üzeree

yaw swn eskiden kendi motorunla o şirin mi şirin zip inle tek tabanca çıkardın yollara be böcüğüm. zipine yazık değil mi? ben o zipin yerinde olsam küserdim sana:salut::salut:

bir de şunu düşün kulagında mp3 player
nev 'es deli rüzgar beni de götür gittigin yere...'' diyor ve sen muglaya dogru yol alıyorsun...
eee motorsiklet tutkusu girdi mi kanına çıkmıyor biliyorsun senin de kanında dolaşıyor farkında deilsin :queen:
bu tutku arabanın ön camını cıkarttırmayı istemekle kendini belli etmeye başlamasın :p:p

kulağımda kulaklık ' es deli rüzgar götür beni gittiğin yere...' küçük kaskım... küçük montum... küçük dizliklerim... postal da isterim... ya yapmayım ama yaaa :queen::queen::queen:

eywallah abi... ama bak düşersem kaldıracaksınız demi düştüğüm yerden... ilk yardım çantam olur benim zaten... yeni motosiklet olacak ya... ay hemen ben bi isim düşüneyim ona:queen::queen::queen:

kaldırırız merak etme. zaten ilk işimiz düşen motosiklet nasıl kaldırılır onu öğretmek olur sana:queen::queen:

hadi bakalım ne olacak senin motosikletin ismi merakla bekliyoruz

bak kızın aklına abuk subuk şeyler sokma sökecek ön camı sonrada kask alacak kendine binecek arabaya metin ise isyanlarda olacak basacak kalayı bize

Etiketler: aile, canlarimbenim, deniz, dogal guzellik, dostluk, esmeralda, esmeray, horlayanarap, kalamaki, kalamar, kusadasi, milli park, mt izmir, sohbet

yeni gördüm
wallaaa senden korkulur be wallaaaaaaa ceeeeeee:mrgreen:

Etiketler: aile, canlarimbenim, deniz, dogal guzellik, dostluk, esmeralda, esmeray, horlayanarap, kalamaki, kalamar, kusadasi, milli park, mt izmir, sohbet

yeni gördüm
wallaaa senden korkulur be wallaaaaaaa ceeeeeee:mrgreen:

:queen::queen::queen: evet napayım dayanamadım yazdım. ama varya arap bir gece beni kesin kayda alır ve tüm siteye ilan ederse yandım ki ne yandımmm:p

neyse ben film izlemeye gidiyorum şimdi. gelince devam ederiz
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Wallace, böcek, serçedando, alp_tunay

böceeeekkkk sobeeeee:mrgreen:

:queen::queen::queen: evet napayım dayanamadım yazdım. ama varya arap bir gece beni kesin kayda alır ve tüm siteye ilan ederse yandım ki ne yandımmm:p

GAZABIMDAN KORKACAKSIIIINNN::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::

öyle birşey olmayacak diyemem olacagından Eminimmm!!! :) :cat:

eh işte bi ses kaydına bakar:bounce:
bundan sonra

KAMPLARDA SU UYUR Arap Kadri UYUMAZ:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Günaydııın güzel şehirimin güzel moturcuları:rendeer:

Wallace,
benim PC de bir sorun var kardeş.....ben bütün fotoğrafları bir cd üzerine yakarak sana ulaştırayım benim yerime sen atıver ok mi?
şu Arap'ın Hortlamasını cümle alem duysun artık...nerede ve nasıl verebilrim sana cd yi?

Günaydııın güzel şehirimin güzel moturcuları:rendeer:

Wallace,
benim PC de bir sorun var kardeş.....ben bütün fotoğrafları bir cd üzerine yakarak sana ulaştırayım benim yerime sen atıver ok mi?
şu Arap'ın Hortlamasını cümle alem duysun artık...nerede ve nasıl verebilrim sana cd yi?

İŞTE ALLAHIN SOPASI YOK:queen::queen:

İLAHİ ADALET BU YAW:rendeer:

abi sabah sabah yarıldım gülmekten
Allah da seni güldürsün :wiinkk: :queen::queen:

hepberaber gülelim kareşim:cat::cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
A aaaa neden günah oluyormuş
3 tarafı denizlerle çevrili izmirimiz yetmedi :p kuşadası yaptık geldik bir dahaki hedef mugla yawaş yawaş güneye iniyoruz :)
sizleri de bekleriz bursa,balıkesir,çanakkale veee İzmir :cat:

:salut: :salut: Oxfort vardı da biz mi okumadık :p :queen:

geziye tamam gezdiğiniz yerleri tanıtmaya tamam süper ancak şu içtiğiniz bira vs.. ( eee iki duble iyi gider..). koymasanız bence cok hoş olur neyi ispat etmeye calışıyorsunuz anlamıyorum ancak gezi dedinizmi süper ama alkollu içecekleri fotoğraflarda göstermemenizi tavsiye edeiyorum bir kardeşiniz olarak..............

Ben orada o gezide olamama'ma rağmen bizip gurubun yanlış yapmıyacağı na kesinlikle eminim.Resimlerde ufak bir anlatım hatası var , bizde motor kullanacaksak bir yudum dahi olsa hiç birimiz alkollü içki almayız. Ancak konakladığımız yerden ileriye gidilmiyecekse , alkol alınabilir bunda da bir sakınca göremiyorum. Bilgilerinize!!!

Ayrıca çok güzel bir gezi olmuş Torunlarım yanımdayken gelemezdim haberim olsaydı belki hepsini bir toplar gelirdim ( ama bunu şimdi düşünüyorum) o zaman gelemem diyebilirdim . neyse bana geçmiş sizlerede afiyet olsun demekten başka çare yok . nasıl olsa devamı gelecek sayıda :queen:

Ben orada o gezide olamama'ma rağmen bizip gurubun yanlış yapmıyacağı na kesinlikle eminim.Resimlerde ufak bir anlatım hatası var , bizde motor kullanacaksak bir yudum dahi olsa hiç birimiz alkollü içki almayız. Ancak konakladığımız yerden ileriye gidilmiyecekse , alkol alınabilir bunda da bir sakınca göremiyorum. Bilgilerinize!!!

Ayrıca çok güzel bir gezi olmuş Torunlarım yanımdayken gelemezdim haberim olsaydı belki hepsini bir toplar gelirdim ( ama bunu şimdi düşünüyorum) o zaman gelemem diyebilirdim . neyse bana geçmiş sizlerede afiyet olsun demekten başka çare yok . nasıl olsa devamı gelecek sayıda :queen:

evet DEDEEEMMM çok haklısın :queen::queen::queen:

sende o sayıda baş roldesin unutma:bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar