Yinede Riskli yani ..
geçenlerde bir abimizin motoru arızalanmıştı bela okuyodu st kanuni ye arızalı motor yapıyolar diye ondan sordum gerçekten arızalı mı diye ..
S&T'lerin eski Hyosung'lardan pek bir farkı yok arıza olaylarında.
Krank vb. olaylar S&T'lerde de oluyor galiba.
Motorunu yeni alan Faik arkadaşımızın S&T'sinde enjeksiyon problemi çıktı mesela.
Belli kalitenin altında motor işinde motorun arızalı çıkma olasılığı vardır kanımca. (bunlar % olarak az olsa bile)
S&T bulamamanız normal. ilk parti 200 tane çekip sattılar bidaha henüz çekemediler.:wiinkk:
Dostum ciddimisin yav adam yeni aldı motoru okadar bekledi çıldırmış olmalı .
:cyclopsan
hadi beyler, herkez duruldu kimse bişey yazmıyor...
Bende de olsa gt 250 r bende motorun üstünden inmezdim, yani bişey yazmazdım buraya...
Neyse internette ne buldum bakın, cok şık bi hayo
FAKAT 2. RESİMDEKİ ŞEYİ CÖZEMEDİM, NEDİR O NİTRO FALAN MI ??
KONUSU ACILMIŞKEN, GERCEK HAYATTADA FİLMLERDEKİ GİBİ NİTRO VARMI ??(exup olayını söylemeyin, onu biliyorum)
![]()
![]()
arkadaslar bulusma cok guseldı suan bıraz gerıden takıp edıyorum cunku evden ınternete gıremıorum...
motoru pesın 8500 e aldım darısı zamanında benım bekledıgım gıbı bekleyenlere...
motorda beyın arızası var bu olabılecek bısı zaten fabrıkanın bayılere gonderdıgı problem lıstesınde varmıs...kontagı actıgım zaman enjektörlere benzın doluyo ve ole mars alıyo ama bazan enjektorlere benzın dolmadıgı ıcın mars almıyo kapatıp yenıden denıyorum cok problem yasatmıo ynı...servısle konustum 1000 km yı beklıyelım motor daha cok yenı dedıler bu problemı ılk 100 km de cok yasadım ama suan cok nadır oluo...motor calıstıkca kendıne gelıo yanı...resım koyucam en yakın zamanda ama suan burda olan var en azından ona bakabılırsınız arkadaslar....bugun 320 kmde benzın aldım ıkıncı depoyu aldım yanı...motoru aldıgımda depoyu doldurdum 40 mılyona ıcınde varmıs 3-4 lt bugunde 38 mılyonluk aldım yıne azına kadar doldu yanı 40 mılyona 320 km yol gıttı ama sonuna kadar harcıyamıyorum tek yesıl kalınca alıyorum servıs ole dedı enjektorler ıcın depoyu sonuna kadar kullanmak saglıklı deılmıs...
arkadaşlar şimid bu motorun 2.el fiyatları hakkında bilgisi olan bana yardım edebilirmi hani 2.el şöle temiz bir hyosung gt250r![]()