ukusta kaza

herkeze merabalar arkadaslar bugun ulus ambarlı dereden gecerken bır kurye arkadasımın kazasına saıt oldum arabanın sıkıstırması sonucu otobus duragına carpan arkadasımızı kanlar ıcınde yatarken buldum kafasının yarısı parcalanmıs durumdaydı saglık gorevlılerı basında ılk tedavıyı yapıyolardı yakından bakmak ıcın durdugumda vucudunun hıc bır yerınde bısey olmadıgını sadece kafasının bır bolumunun ezılmıs oldugunu gordum kafasında kaskıda yoktu kaskı motorun arkasına baglamıstı ambulans soforune hangı hastaneye goturduklerını sordum sıslıetfal hastanesı oldugunu orenıp 4 saat sonra hastaneyı arayıp arkadasın durumunu sordum yasıcak olmasına ragmen malesef arkadasımız tek gozunu dıslerını kaybettıgını ve kafatasında cok agır hasar oldugunu ogrendım ıkı gun daha beyın kanaması olasılıgı ıcın hastanede kalıcakmıs ogrendıklerım bunlar ama arkadaslar sunu bılıorum arkadasın kafasında kaskı olsaydı bıkac sıyırıkla atlatıcaktı hapınızden rıcam benımde ıkı defa hayatımı kurtaran kastan hıcır zaman vaz gecmeyın!! arkadasın fotolarını buraya koymak ısterdım ama koyulcak gıbı dııl.

Çok büyük geçmiş olsun.Allah sevdiklerine kavuştursun.Site yönetimi ne der bilmiyorum ama bence en az bir tane foto koymanda fayda var.Sonuçta insanımız güzel sözden anlamıyor.Hiç yoktan ibret alsınlar:pr:

byk geçmiş olsun arkadaşa ya üzüldüm :salut: bence resimleri koy koyki kask takmamanın faturasını bide resimli olarak görelim

gerçekten çok üzücü bir olay.ne diyeceğimi bilemiyorum.en ufak hata büyük sorunlara sebep olabiliyor.bence arkadaşımızın resimi varsa elinde koymanı şiddetle istiyorum çünkü kask takmayan arkadaşlara ibret olur :cat:

ya anlatamıyoruz işte.şimdi de moralim çok bozuldu bu habere.kendi canları diyorum ama yinede içim acıyor.yazık ya.gerçekten yazık.bu kadar zormu bunu takmak!?

:cat:sen resmi koy yönetim itiraz eder ceza verirse cezayı ben üstleniyorum çünkü koyacağın resmin kask takmayanları fazlasıyla ikna edeceğine eminim belki bu şekilde bi canı kurtarırız

Ya zaten kask takmak ne kadar zor gözükse de bu tarz birşeyle insan etkilenip 1-2 gün taktıktan sonra alışkanlık haline geliyor.Bakkala bile kasksız gitmiyor.Ben de bir aralar nasıl kask takacağım derken şimdi 8 km'lik yol için kask, eldiven, mont, dizliksiz çıkamıyorum...

:cat:sen resmi koy yönetim itiraz eder ceza verirse cezayı ben üstleniyorum çünkü koyacağın resmin kask takmayanları fazlasıyla ikna edeceğine eminim belki bu şekilde bi canı kurtarırız

arkadasım dedıgım gıbı buraya koncak gıbı dıgıl kımsenın ruh halı bozulmasın bosverın sonucta olan bu yazmamdakı amac sadece ınsanların artık bıseylerı kabullenmesı ve kurallara uyması resımlerı yarın gazetede de gorursunuz

arkadasım dedıgım gıbı buraya koncak gıbı dıgıl kımsenın ruh halı bozulmasın bosverın sonucta olan bu yazmamdakı amac sadece ınsanların artık bıseylerı kabullenmesı ve kurallara uyması resımlerı yarın gazetede de gorursunuz

Dostum sen de motor kullanıyorsun az çok ben de kullanıyorum.Senin de benim de bu siteye üye olan motosiklete gönül veren tüm herkesin de Allah göstermesin o fotolardaki gibi olabilme ihtimalimiz var.Kask takmayan, hem kendisini hem de çevresini tehlikeye atan o kadar çok kişi var ki anlatamam.Motorla giderken bunları gördüğümde indirip ağzını burnunu kırmamak için kendimi tutuyorum.Bunlar gibiler yüzünden motorcu kötü oluyor, motosiklet tehlikeli oluyor.En azından canlı bir örnek görsünler diyedir benim ısrarım.
Ayrıca insanların kafası gözü patlayacağına ruh hallerinin bozulmasını yeğlerim:farao:

çok geçmiş olsun çok acı bi durum allah kimseye göstermesin

çok büyük geçmiş olsun ben zaten kasksız motosiklete binmeyi düşünmüyodum bundan sonra kimse çıkarttıramaz kaskı kafamdan.:pr:.Kaskın terlettiğini düşünenler şöyle söyliyim.Bir kaza sonucu terleyecek bir derinizin olmaması,terlememenizden iyi ise kaskınızı bir yere fırlatabilirsiniz.Lütfen kaskınızı başınızdan çıkarmayın kimseyi de üzmeyin:cat:

Ben bu tür olayları duydukça kaskımın kalitesini artırmayı (yani daha iyisini almayı) düşünüyorum, millet ise mevcut kaskını bile takmıyor. Anlamak zor. Belki de "şurdan şuraya gidiyorum noolacak" diyerek takmadı... Arkadaşa acil şifalar dilerim.

sen resmin linkini koy enazından isteyen tıklayıp baksın eğer resim varsa.

Maalesef bazı kuryeler , paket servisçiler kafalarına kask takacağına ,
Jöle sürmeyi tercih ediyorlar . Herhalde jöle çok sert olunca kafayı korur diye düşünüyorlar .
Nitekim kazalar durumun düşündükleri gibi olmadığını gösteriyor ...

geçmiş olsun

arkadaşım çok geçmiş olsun .. ben de scooter var ben bile kask ve koruma yeleksiz( mont gibi bişi : ) motor sürmem ,hadi yelek olmasın kesin kask vardır yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar