[MT İstanbul] 25 Temmuz 2008 Kadıköy Buluşması / Arka Oda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben gelmiyorum millet bilginiz olsun size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum umarım burdaki güsellik buluşuncada olur...

garez gibi bşy mi yoksa :cyclopsan

garezi bilmemde kendisi melez (((((((((((((((((((((:)

DUYURU! burada konuşan yaratıklar eğer bir buluşmamızda konuşmayın varya vay halinize ona göre...

ben gelmiyorum millet bilginiz olsun size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum umarım burdaki güsellik buluşuncada olur...

çelişkili ifade seziyorumm:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
çok hazin çok acı .. büyük büyük büyük büyük anneannesi . zamannında kuyuya düşmüş ... ailede isim degişmezmiş.. ölümsüz olsun diye işte bugünlere kadar gelmiş kuyu cadısı :cherry:

açıklama için teşekkürler jesse ama bukadar pembe anlatma hikayeyi
büyükbüyük büyük büyük annem cadılar kraliçesiydi zamene cadı alcıları tarafından kuyuya kapatıldı :salut: büyük büyük büyük büyük babam ise ona olan aşkından 300 yaşında gencecik vefat etti büyüyk büyük büyük büyük annem kuyudan çıkarıldıgında büük büyük büyük büyük babamın kahrından öldüğünü duyunca kuyusuna geri döndü :salut: ve insan ogluna karşı sürekli bir öfke besledi kuyudaki dönemde büyük büyük büyük anneme hamileydi o dogduktan sonra kendini insanları korkutmaya adadı adım kuyuda efsaneleşen büyük büyük büyük büyük annemden geliyo benden önceki kuşaklardada kuyu cadıları yaşadı ve amaçları çevredeki insanları korkutmaktı ama benden bir kuşak öncesinde bu korkutma şakaya döndü şimdi yarı gerçek yarı şaka yaşıyorum :) ahh ahhh ne korkunç zamanlarmış :p

bu saatten sonra gelmem diyen döneklik yapıyodur arkadaşlar iyi düşünüp gelmiyom diyin :farao:

biz 3 kişi gelicez artcımın bi arkadasıda gelicek mekana girerken giriş parası vermiyoruz dimi ona göre gelim :)

Anadolu yakasından gelcek ark.lar ararsa birlikte gidebiliriz 0535 477 10 51

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar