[İzmir - MT]

tamam :) adama başı bi semaver demli çay :rendeer:

:queen::queen: nasıl da güzel olur hocam:cat::rendeer:

bu arada Arap ın kiler de fena öneri değil hani. Olmadı hepsini beraber yaparız. Hatırlasana güzelbahçe de balıkçı barınağında nasıl da kahvaltı yapmıştık. Yok yoktu sofrada:cat::rendeer:

Bi gitarcı daha katıldı, o da Çelik XY 150 ile katıldı, Deja-Vu olmasın bu abi :silent:

Aramıza hoşgeldin... kalıcı olman dileğiyle :rendeer:

özay_özgür hoşgeldin
gittardando çelik xy 150 ve gitaristler arasında sanırım bir etkileşim söz konusu.

Herkeze selamlar umarım keyifler iyidir Allah kimsenin ağız tadını bozmasın.
En yakın buluşmada görüşmek dileğiyle.:cat:

:queen::queen: nasıl da güzel olur hocam:cat::rendeer:

bu arada Arap ın kiler de fena öneri değil hani. Olmadı hepsini beraber yaparız. Hatırlasana güzelbahçe de balıkçı barınağında nasıl da kahvaltı yapmıştık. Yok yoktu sofrada:cat::rendeer:

ewet çok güzel bi gündü. kipadan nevaleyi toplayıp barınakta götürmüştük. akşam da Mustafa hocamla birlikte dönmüştük narlıdereye. tekrarı nasip olur inşallah... buralarda tek başıma motora binmenin ne bi keyfi ne bişeyi var vallahi:salut:

Kullananlar son derece memnun Taner!
Sanırım sizin ihtiyacınız da karşılayacak nitelikte ama arkadaşların da yazdığı gibi, biraz aksesuardan yoksun! test et mutlaka,pazarlık et kesinlikle:cat:

aranıza bi gitarcı daha katıldı...şimdiden hoşbulduk(wallaaa):):cat::wiinkk::queen:

Hoşgeldin arkadaşım:cat: hayırlı olsun.

Bi gitarcı daha katıldı, o da Çelik XY 150 ile katıldı, Deja-Vu olmasın bu abi :silent:

Aramıza hoşgeldin... kalıcı olman dileğiyle :rendeer:

Evet deja-vu ama senin parçayıda nerede bulacağımızıda biliyoruz artıkın:wiinkk:

Son düzenleme:
Herkeze selamlar umarım keyifler iyidir Allah kimsenin ağız tadını bozmasın.
En yakın buluşmada görüşmek dileğiyle.:cat:

valla güzel hocam şükür seni sormak lazım. gene çok mu yoğun çalışıyorsun. Cuma Akşamı bostanlı yasemin kafedeyiz. sana biraz ters ama belki bir süpriz yapar çıkar gelirsin.

ewet çok güzel bi gündü. kipadan nevaleyi toplayıp barınakta götürmüştük. akşam da Mustafa hocamla birlikte dönmüştük narlıdereye. tekrarı nasip olur inşallah... buralarda tek başıma motora binmenin ne bi keyfi ne bişeyi var vallahi:salut:

valla ne de yemiştik ama . işin komiği bana çaycı dersiniz ben toplamda 8 duble içmişim siz 7şer duble. bu mudur farkımız?:queen::queen::queen:

bende aynı dilekleri paylaşıyom :)
beraber tekrar yol almak çok zevkli olacak:mrgreen:

valla ne de yemiştik ama . işin komiği bana çaycı dersiniz ben toplamda 8 duble içmişim siz 7şer duble. bu mudur farkımız?:queen::queen::queen:

olm sonuca baksana bizden bi duble fazla içmişin dimi :cat:
olay bitmişdir:queen::queen::queen::queen:

olm sonuca baksana bizden bi duble fazla içmişin dimi :cat:
olay bitmişdir:queen::queen::queen::queen:

evet eğer ben bir duble fazla içtim diye çoooook çay içiyor diyorsanız size en kocamanından yuhhhhh demek istiyorum. ben sizden bi duble fazla çay içtim ama sizde en son birer duble oralet mi ne içmiştiniz hatırlatırım.:cat::queen::p

evet eğer ben bir duble fazla içtim diye çoooook çay içiyor diyorsanız size en kocamanından yuhhhhh demek istiyorum. ben sizden bi duble fazla çay içtim ama sizde en son birer duble oralet mi ne içmiştiniz hatırlatırım.:cat::queen::p

o ORALET olm sayılmaz:queen::queen::queen::queen::queen:

o ORALET olm sayılmaz:queen::queen::queen::queen::queen:

niye ha oralet ha çay. ikisi de duble ve içindeki hacm aynıydı. bi renkler farklı o da çook möhiiim bi ayrıntı değil bence:queen::queen:

emir in aldığı helva da peek bi güzel gitmişti ama kahvaltının üstüne di mi yaw.

ya hatırıyomusunuz o gün nöbetçiydim acayipde tırsıyodum uzak bi yere gitmeyelim çağırırlar falan diye tam da şom ağızlılık aramışlardı bi saat tlf. konuşup stres olmuştum.

Muratçım bu arada ben de keeway sl150 aldım biliyomusun?

ya hatırıyomusunuz o gün nöbetçiydim acayipde tırsıyodum uzak bi yere gitmeyelim çağırırlar falan diye tam da şom ağızlılık aramışlardı bi saat tlf. konuşup stres olmuştum.

Muratçım bu arada ben de keeway sl150 aldım biliyomusun?

biliyorum kardeşim okumuştum bi topicte. hayırlı olsun yinede:cat:

eywalllah abicim sana da hayırlı akşamlar. bu arada o castrol yazılı kırmızı şeylerden iki tane buldum. yarın gelirsen getireceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar