- Konu Yazar
Evet arkadaşlar epeydir tembellik yapıyorduk, dedik bu hafta toplanalım. Açık hava mı açık hava, deniz kenarı mı deniz kenarı, çimenlik mi çimenlik, manzara mı manzara, yeme içme mi yeme içme, sohbet mi sohbet ne isterseniz var. Sizler için gittim bu akşam özel olarak konuştum ve yer ayırttım (ki bu biraz zor oldu)
Tarih:25.07.2008 Cuma
Yer: Bostalı Yasemin Cafe
Saat:19:30 ve sonrası (erken gelen güneşi batırır:queen
Tarif: Bostanlı Feribot iskelesini geçtikten sonra düz 100-150 mt gidiyorsunuz önünüze ışıklar geliyor. Sağ tarafta cami sol tarafta yolun karşısında denizin kenarında Yasemin Cafe
Mekanın özel otoparkı vardır, bize özel olarak yer ayarlanmıştır.
Mekan Pizza'dan Spagettiye, ara sıcaklardan sıcak yemek çeşitlerine kadar uzanan zengin yemek menüsü ve içecek alternatifleriyle Karşıyakalıların gözde uğrak mekanlarından birisidir.
işte google haritamız
mekandan bir görüntü
bize ayrılacak olan yerler
Evet parmakları görelim artık...:cat:
Katılım Listesi
1.Wallace
2. Gittardando (gönülden)
3.Uglychild (gönülden)
4.Forrap(gönülden)
5..
6...
7....
Tarih:25.07.2008 Cuma
Yer: Bostalı Yasemin Cafe
Saat:19:30 ve sonrası (erken gelen güneşi batırır:queen
Tarif: Bostanlı Feribot iskelesini geçtikten sonra düz 100-150 mt gidiyorsunuz önünüze ışıklar geliyor. Sağ tarafta cami sol tarafta yolun karşısında denizin kenarında Yasemin Cafe
Mekanın özel otoparkı vardır, bize özel olarak yer ayarlanmıştır.
Mekan Pizza'dan Spagettiye, ara sıcaklardan sıcak yemek çeşitlerine kadar uzanan zengin yemek menüsü ve içecek alternatifleriyle Karşıyakalıların gözde uğrak mekanlarından birisidir.
işte google haritamız
mekandan bir görüntü
bize ayrılacak olan yerler
Evet parmakları görelim artık...:cat:
Katılım Listesi
1.Wallace
2. Gittardando (gönülden)
3.Uglychild (gönülden)
4.Forrap(gönülden)
5..
6...
7....