sen bu aralar balık yemedin ondandır. yapalım bir balık organizasyonu hemen:queen::queen::queen:
Çoookkk uzak bir mesafeydi ama motoruma iyi geldi. Bence hep Yasemin Cafe'de olsun toplantılarımız :cherry: Wallacem ellerine sağlık, objektifin zeval görmesin :rendeer:
ohhh yarasın kardeşime. baban düşünceli adam. severim eniştemi hürmetler saygılar kendisineHacı sen öyle diyorsun da dün akşam o yorgunlugun açlıgın üstüne başka bi şey istesem olmazdı herhalde...
Babamlar evde rakı balık yapmış ve bana 3 tane lidaki ayırmışlar
3 lidaki 2 duble rakı nassıı gitti biliomusun ::winkwink::winkwink
ilaç gibi geldi ilaççç![]()
Çoookkk uzak bir mesafeydi ama motoruma iyi geldi. Bence hep Yasemin Cafe'de olsun toplantılarımız :cherry: Wallacem ellerine sağlık, objektifin zeval görmesin :rendeer:
evet ya bu sefer sana uzak oldu ama napalım. sevdiysen hep orda yaparız. ama bence bundan sonra toplantılarımızı menüsü zengin olmayan yemek yönünden fakir yerlerde yapalım. yiyen var rejimde olan var di mi şeker:salut::salut::salut:
ohhh yarasın kardeşime. baban düşünceli adam. severim eniştemi hürmetler saygılar kendisine
Bence bundan sonra en zengin menü lü yeri secelim
etli ekmek-lahmacun-pide-kebap-çöp şiş... herşey olmalı :queen::queen:
Sen filinta gibi olunca ilk etli ekmeğini ben ısmarlayacağım söz![]()
Süper olmuş wallahi süperMakarnada gözüm kaldı :queen: Kalbim de egede kaldı :mrgreen:
Höyyt...makarnayı rahat bırakın...O eşimin ona dokunmayın gelin ben size benim tavuktan vereyim oda harika... :mrgreen:
Valla harika bir akşamdı.Gelen herkese teşekkürler....Fotoğraflarda bir harika Wallace:cat:
Birileri mangal filan yapacaktı bize bakalımBelki o zaman vazgeçerim makarnadan :queen: Wallace eline sağlık şimdiden :queen:
Sizler yeterki gelin İzmir'e.Mangalın kralını yaparız biz....:wiinkk:
Murat abi 1 ayda nasıl filinta gibi olcan o kadar kolaymı kilo wermekbunun kolay yolu warsa banada bi tiyo werde ben de kilo alayım
![]()
:queen:
Süper olmuş wallahi süperMakarnada gözüm kaldı :queen: Kalbim de egede kaldı :mrgreen:
Höyyt...makarnayı rahat bırakın...O eşimin ona dokunmayın gelin ben size benim tavuktan vereyim oda harika... :mrgreen:
Valla harika bir akşamdı.Gelen herkese teşekkürler....Fotoğraflarda bir harika Wallace:cat:
Birileri mangal filan yapacaktı bize bakalımBelki o zaman vazgeçerim makarnadan :queen: Wallace eline sağlık şimdiden :queen:
Az kaldı 18 ağustosta Çeşme'deyiz inş. ona göre :mrgreen:
desenize 18 agustosta ne yapacagımız belli ; karşılama komitesi görevini üstlenecegiz![]()
eee izmir Mt olarak seven çiftlere saygı duyarız. hele ki evlenmiş ve balayına izmire gelecek çiftlere mangal yakarız. çocuklarının sünnetini izmirde yaptıranlara pide yaptırıp lokma ikram ederiz. biz acaip bir grubuz:queen::rendeer:![]()
eee izmir Mt olarak seven çiftlere saygı duyarız. hele ki evlenmiş ve balayına izmire gelecek çiftlere mangal yakarız. çocuklarının sünnetini izmirde yaptıranlara pide yaptırıp lokma ikram ederiz. biz acaip bir grubuz:queen::rendeer:![]()
Türümüz daha belirlenemedi
bazen çoşarız bazen miskin bir ev kedisi oluruz :queen: