[izmir Mt] 25.07.2008 Cuma Bostanlıdayız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne diyorsun senn....:queen::queen::queen::cat:

siz gelin mangalın kralını yapacağız. emre nerde biber almaya gitti mi?:queen::queen:

ooo tamam tamam az kalmış hadi bekliyoruz büyük bir iştahla:cat::rendeer:[/QUOTE]

Emre manavda :queen: oradan kasaba geçicek nevaleyi hazırlıyo :queen: Oleee az kaldıı geliyoosss :queen:

Emre manavda :queen: oradan kasaba geçicek nevaleyi hazırlıyo :queen: Oleee az kaldıı geliyoosss :queen:

hadi hayırlısıyla şu tatlı telaşenizi bitirinde gelin izmire. emreye söyle nevale burda da var :cat::rendeer:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Wallace, APV41, Arap Kadri

arap koyacam fotoyu onu mu bekliyorsun?

Son düzenleme:
Ulen Arap senden korkulur valla..yok benim Esmeralda'mın basenleri varmış mış...Rozinin gazabına uğramamak için bin bir dümen yazıyon beee:bounce:
Bak..2 ve 3 nolu fotolarda nasılda mutlusun bir bak ve gör! gülümsüyorsun alenen!
4 nolu foto da yüzün yere düştü onu arıyorsun.
5 nolu foto da ne o '' Oooo '' yakalanmanın şaşkın bakışı ve dudaklarınnın aldığı hale bak...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ouuuhhh diyorsun be...aldatıcı.
Fotolar yalan söylemez videolar aslaaaa...:rendeer:

Ulen Arap senden korkulur valla..yok benim Esmeralda'mın basenleri varmış mış...Rozinin gazabına uğramamak için bin bir dümen yazıyon beee:bounce:
Bak..2 ve 3 nolu fotolarda nasılda mutlusun bir bak ve gör! gülümsüyorsun alenen!
4 nolu foto da yüzün yere düştü onu arıyorsun.
5 nolu foto da ne o '' Oooo '' yakalanmanın şaşkın bakışı ve dudaklarınnın aldığı hale bak...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ouuuhhh diyorsun be...aldatıcı.
Fotolar yalan söylemez videolar aslaaaa...:rendeer:

abicim süper yorum. işte buna şapka çıkartılır:cat::rendeer:

bostanlı

yaa çok uzaktı gelemedim murat abiylede konustuk gerçekten çok keyifli olurdu eminim birdahaki toplantıya katılmak için sabrsızlanıyorum:queen:

herkeze selamlarr:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar