ben o sırayı gördümde ne oldugunu anlamamıştım :cyclopsan
100-150 kişi mi tegu? azmış
gerçi gerek yok sen jess ve diğerleri yetiyodur :queen:
100-150 kişi mi tegu? azmış
LAf atan kim peki MC den birimi yoksa belirsiz bir ayyasmi?
arkadaşlar sitemizin pankartını alan arkadaşa ulaşamadığımız için pankart asamadık bu yüzden gelen arkadaşlardan özür dileriz::utangac:
arkadaşlar pankart bende, bende festivale katılacaktım ve kendim getirecektim fakat perşenbe öğleden sonra yengemi kaybettik acilen izmit'e gidip cenaze ile ilgilendik, cuma ilkindi namazından sonra toprağa verdik.
arkadaşlar kusura bakmasınlar elimizde olmayan sebepten ötürü pankart asılamadı
kavga olayına gelince tüm festivaldeki arkadaşlardan özür dilerim .. gkn a laf attılar inceden . ayne aktarıyorum ... ( waşş yavrum senin paspasın oliim cigne beni ) bende şalterler attı ... ordayken soylemedim .. klavye forumcusuyum ben .. (![]()
arkadaşlar sitemizin pankartını alan arkadaşa ulaşamadığımız için pankart asamadık bu yüzden gelen arkadaşlardan özür dileriz::utangac:
arkadaşlar pankart bende, bende festivale katılacaktım ve kendim getirecektim fakat perşenbe öğleden sonra yengemi kaybettik acilen izmit'e gidip cenaze ile ilgilendik, cuma ilkindi namazından sonra toprağa verdik.
arkadaşlar kusura bakmasınlar elimizde olmayan sebepten ötürü pankart asılamadı
başınız sağolsun, biz pankart görevini gördük, sen hiç canını sıkma arkadaşım:wiinkk:
onu bırakta, marv la mhrrm kavga etmiş, duydunmu?
sizin haberiniz yok asıl deli maviliyle loft kavga etmiş .. loft kemale kevlar eldivenle dalmış ????????????
sizin haberiniz yok asıl deli maviliyle loft kavga etmiş .. loft kemale kevlar eldivenle dalmış ????????????
olcan 138 le murat gergerli saç saça kavga etmiş şimdi haberi geldi .. sıcak haber yani en temizinden (((((((![]()
ben oraya A4 kağıdına motosiklet.net diye yazmıştım ama kimse görmedi demekki![]()
karbon kağıdı kullandın mı :queen:
görkemmmmmmmm yaaaaatttttttt ..............:queen::queen::queen::queen:
karbon kağıdı kullandın mı :queen:
görkemmmmmmmm yaaaaatttttttt ..............:queen::queen::queen::queen:
Abi anladım ki helyumsuz bir festival tırt![]()
![]()
![]()
hacı o diilde helyum die nasıl yutturdun bana hala acısı içimde
:queen: