3. MOTOFEST08 Yalova Festival Fotoları

ben o sırayı gördümde ne oldugunu anlamamıştım :cyclopsan
100-150 kişi mi tegu? azmış :p gerçi gerek yok sen jess ve diğerleri yetiyodur :queen:

kavga olayına gelince tüm festivaldeki arkadaşlardan özür dilerim .. gkn a laf attılar inceden . ayne aktarıyorum ... ( waşş yavrum senin paspasın oliim cigne beni ) bende şalterler attı ... ordayken soylemedim .. klavye forumcusuyum ben .. (:)

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
arkadaşlar sitemizin pankartını alan arkadaşa ulaşamadığımız için pankart asamadık bu yüzden gelen arkadaşlardan özür dileriz::utangac:
arkadaşlar pankart bende, bende festivale katılacaktım ve kendim getirecektim fakat perşenbe öğleden sonra yengemi kaybettik acilen izmit'e gidip cenaze ile ilgilendik, cuma ilkindi namazından sonra toprağa verdik.
arkadaşlar kusura bakmasınlar elimizde olmayan sebepten ötürü pankart asılamadı

GKN

kavga olayına gelince tüm festivaldeki arkadaşlardan özür dilerim .. gkn a laf attılar inceden . ayne aktarıyorum ... ( waşş yavrum senin paspasın oliim cigne beni ) bende şalterler attı ... ordayken soylemedim .. klavye forumcusuyum ben .. (:)

onu bırakta, marv la mhrrm kavga etmiş, duydunmu?

arkadaşlar sitemizin pankartını alan arkadaşa ulaşamadığımız için pankart asamadık bu yüzden gelen arkadaşlardan özür dileriz::utangac:
arkadaşlar pankart bende, bende festivale katılacaktım ve kendim getirecektim fakat perşenbe öğleden sonra yengemi kaybettik acilen izmit'e gidip cenaze ile ilgilendik, cuma ilkindi namazından sonra toprağa verdik.
arkadaşlar kusura bakmasınlar elimizde olmayan sebepten ötürü pankart asılamadı

başınız sağolsun, biz pankart görevini gördük, sen hiç canını sıkma arkadaşım:wiinkk:

Son düzenleme:
sizin haberiniz yok asıl deli maviliyle loft kavga etmiş .. loft kemale kevlar eldivenle dalmış ????????????

Son düzenleme:
sizin haberiniz yok asıl deli maviliyle loft kavga etmiş .. loft kemale kevlar eldivenle dalmış ????????????

doğrudur abi..Aldığından beri Tanrı sanıyordu o eldiveni.. üzüldüm ..olm allhatan uzaktayım ha..Arada kaynicaktım bende :p

olcan 138 le murat gergerli saç saça kavga etmiş şimdi haberi geldi .. sıcak haber yani en temizinden (((((((:)

GKN

olcan 138 le murat gergerli saç saça kavga etmiş şimdi haberi geldi .. sıcak haber yani en temizinden (((((((:)

bende duydum, alpertim de bu saç saaç olayını çözmek için bi berber alıp olay mahaline giderken bindiği minibüsçüden dayak yemiş ..:queen:

Şimdi söliyeceğim bir kaç laf var..

Öncelikle Bundan önce bir marmork festivali oldu.. festivale katılan 100 kişiden 99 festival berbattı dedi. O iyi diyende Güneş.. Biz Mt olarak festivali kendimize en güzel hale getirdik..

Marmokda tek tartışma oldu benim gördüğüm kadarıyla oda customculardı..

Gelelim yalova'ya..

Tırt'tı.. Boştu.. Gece Sabah'a kadar eğlence var.. Buna rağmen çadırına girip uyumaya çalışan insanlar vardı.. Ondan sonra ses yapmayın biz uyuyacaz die yırtındılar.. Halbuki arkalarında konser alanında bangır bangır ses var..

Neyse gece bir baktık hagura gugura birbirine dalıyorlar. kİmler gene customcular..

Aralarında kedi köpek gibi birbirini yediler.. Daha sonra ha si.... die birbirlerini kovdular..

Abi anladım ki helyumsuz bir festival tırt :p :p :p

karbon kağıdı kullandın mı :queen:

abi ilk gece yarıldım yaa festivalin güsel geçeceği ilk günden belliydi.

şimdi güsel derken biz arkadaşlarla olan muhabbetmizden bahsediom soora yeni bi polemik konusu açılmasın

görkemmmmmmmm yaaaaatttttttt ..............:queen::queen::queen::queen:

cem sende bekleme yapma görkemin yanına geç

Abi anladım ki helyumsuz bir festival tırt :p :p :p

hacı o diilde helyum die nasıl yutturdun bana hala acısı içimde
:queen:

Of be Offfffff :(
Artçımın ayağı alçıda olduğu için gelemdim umarım önümüzdeki yıl tekrarlandığında gelirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar