Yine 4 Tekerler...

Arkadaşlar Ben Bıktım Bu arabalardan ya motorla solllarken önümü kesio, sıkıştırıyo bu konu çok önemli ama çözüm yok nasıl olcak bu işin çözümü

her araba değil katil minibüsçüler yolcu kaban otobüsler bider arada özel araçlar yapıyo çözümü yok bunun usta sende güvniyosan sıkıştır

bi kaza anında seni kasti düşürürse polis anlar zaten. ama yapcak pek bişey yok. o anda araba sürücüsünün sana karşı duyduğu hislere bağlı. sana yol da verebilir gıcık olup önüne de kırabilir. :)

gerekler acıdır ve bu da 4 tekerin bir sürülüş durumu yani motoru görme yola dal...

adamların tutarı yok ki, ya motosikletli görüp uzak durmaya çalışıyo yada sıkıştırıp kendi beyin hücreleri çerçevesince bişeyler yapmaya tepki göstermeye çalışıyolar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
minibüsler olmasa o kadar da güzel olur ki yolculuklar.
cart diye duruyolar bi anda.
demin gelirken hanzo'nun biri abla güzel diye yol verdi yeşil yanarken geçiriyodm arkadan az daha.::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:

minibüsler olmasa o kadar da güzel olur ki yolculuklar.
cart diye duruyolar bi anda.
demin gelirken hanzo'nun biri abla güzel diye yol verdi yeşil yanarken geçiriyodm arkadan az daha.::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:

ne yapacan şimdi bunları vur vur bitmez:)

sen kurtarmışın da ben bugün kurtaramadım :pr:

arka sağ köşeden girdim transporter'a allaha şükür motoru bi şekilde ayakta tutabildim

sol sinyal gitti,çamurlukta ufat bi tampon izi kaldı.buna şükür

ne yapacan şimdi bunları vur vur bitmez:)

sen kurtarmışın da ben bugün kurtaramadım :pr:

arka sağ köşeden girdim transporter'a allaha şükür motoru bi şekilde ayakta tutabildim

sol sinyal gitti,çamurlukta ufat bi tampon izi kaldı.buna şükür
gecmis olsun
-25karakter-

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herzaman diyorum ahanda yine diyorum, bizlerde onlar kadar cesur davranmazsak eziliriz hep böyle. tehlikeli ama napalım .
bazı otomobil kullanıcısı arkadaslar motosikletleri adam yerine koymuyor zaten.
mesela baya bi süre önce arkadasla sahile iniyoruz.tek gidiş tek geliş bir yol.aksam vakti birde trafik biraz kalabalık az ilerde de küçük bir sokak girişi var. karşı şeritteki aracın birisi durmuş sinyalini yakmış o sokağa dönecek önümüzdeki 2 araç geçti biz geçecez arkamızda da bir sürü araba var ve dibimizden geliyorlar. bizde tam geçiyoruz adamın döneceği yerden ,adam birden sürdü arabasını. motoru kullanan arkadaşta yavaslamadı hiç o da sürdü. dönecek olan araç durdu aniden, biz geçtik. pencereden kafasını çıkarıp napıyosun sen nasıl motor kullanıyorsun dedi haklıymış gibi. yani adam orda yol hakkı bizim olduğu halde durup yol vermemizi bekliyor.adamdan saymıyor bizi.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar