1100.mesaj benden olsun istedim..![]()
beyler bu motorları peşin paramı satıyorla yoksa taksitlemi bilen varmı acaba..
taksitle ise kırmızıya niyetlendim..
http://www.sahibinden.com/skyjet_te_indirim!_!_!_nebioglullariWQQaXQQ8669881WQQpXQQdisplayitem
ben yarın arayıp sormayı düşünüyorumda bilen varsa sabah olmadan yazıversinnn![]()
ben sirkecide sormuştum çelikdi markası 3500 ytl demişti...slm arkadaşlar bugün ramzey motora gittim fiyat sormaya adamın ağızı hiç yokluk görmemiş kaç para abi bunun peşin fiyatı dedim 3.000 ytl demesinmi yuuuuuhhhhhhhh:queen::queen:dedim tabi içimden aynı paraya gider çiçek gibi 2.el CBR 125 alırım dedim
nasıl yani 10 ytl ödedin. Servis garantiden mi yaptı. Benimde balatalar iflas etmek üzere yavaş yavaş. Servise söyledim çok masrafın gider diyo yavvfff. Ulan bu motorun hiç mi garantisi yok kardeşim dedim. Çin malında ne garantisi arıyorsun usta dedi.r:
Kardeş senin yeni motorunu satın almış olduğun bayinin servisine gittim. Zaten dandik bir kullanım klavuzu var. Tamamen fotokopi çekilip düzenlenmiş. İçinde garantiden değişmesi için bir form var ya ha o bile yok. Bende bile biel ah bu rengi yüzüne bu motoru aldım. Pişman değilim allah çok şükür hiç bir gezide beni rezil etmedide. Yinede insan kendini biraz enayi gibi görüyo işte ne biliymhangi servise gittin sen
Kardeş senin yeni motorunu satın almış olduğun bayinin servisine gittim. Zaten dandik bir kullanım klavuzu var. Tamamen fotokopi çekilip düzenlenmiş. İçinde garantiden değişmesi için bir form var ya ha o bile yok. Bende bile biel ah bu rengi yüzüne bu motoru aldım. Pişman değilim allah çok şükür hiç bir gezide beni rezil etmedide. Yinede insan kendini biraz enayi gibi görüyo işte ne biliym
Aarkadaşlar Yuan ı sattıktan sonra CBR 125 R aldm... Pek bi fark yok aralarında.. Yuan daha seri hızlanıyodu... Titreşim olayın glince Honda da 8500 devrden sonra hafif titreme oLuyoBu arada debriyaj tem tepeden kavrıyo nedendir acaba ?? Bunun hızı kesme ihtimali olabilir mi ?
hayırlı olsun cako fark var kalite farkı. Tireşime gelince bütün tek silindirli makinalarda vardır zaten titreşim ama uçuk kaçık değil bizim motorların orjinalinde olduğu gibi. Debriyaj balatan sen sağol olmuş dostum anladığım kadariyla servise bir göster bakayım en doğrusunu servis söyler.abi debriyaj balatası garanti kapsamında değilki:cat:
kardeşim tekrar hayırlı olsun.ben ellerine weriyorum ama cbr lerin habarın ola![]()
hayırlı olsun cako fark var kalite farkı. Tireşime gelince bütün tek silindirli makinalarda vardır zaten titreşim ama uçuk kaçık değil bizim motorların orjinalinde olduğu gibi. Debriyaj balatan sen sağol olmuş dostum anladığım kadariyla servise bir göster bakayım en doğrusunu servis söyler.
hüceyn olurmu garanti kapsamında değil elbetteki garanti kapsamında 12000 km de debriyaj balatası mı aşınırmış. Ha şunu derler kullanıcı hatası. Debriyaj balatasını değiştirdiğimde Allahın izniyle Giriş dişli oranlarınıda değiştirecem. 1-e 3 yapmayı planlıyorum arka dişliyide 45 lik yaptırırsam şimdiki oranın aynısı oluyo (şimdiki 9,04 iken planladığım 9 ) Bakalım torktan kazanç sağlayabilecekmiyiz eğer başarılı olursam sizi bilgilendireceğim inş.
BEN ARAYAMADIM HENÜZ SEN ARADIYSAN BİZLERİ BİLGİLENDİR
kardes vallaha bende arayamadım daha.22 de aradım acan olmadı gündüz vaktim yoktu bizim servis çok kalabalıktı (klima servisi) o yüzden soramadım.
msj attım ama onada cvp vermediler:salut:
kardeşim hangimiz önce ararsak bilgilendirelim birbirimizi:cat:
bu yaz bitermi yaw:silent: arabasının kliması bozulan bize geliyo ne cok klimalı araba var memlekette yaw..:cherry::queen:r:
he çakalaz abi motorun hayırlı olsun...darısı bizim başımıza:queen::queen::queen:
nasıl yani 10 ytl ödedin. Servis garantiden mi yaptı. Benimde balatalar iflas etmek üzere yavaş yavaş. Servise söyledim çok masrafın gider diyo yavvfff. Ulan bu motorun hiç mi garantisi yok kardeşim dedim. Çin malında ne garantisi arıyorsun usta dedi.r: