arkadaşlar mrb....
bende bu aralar bi motosiklet almayı dusunuyorum...
tercihlerim şunlar ;
1-) suzuki DR650se
2-) yamaha XT600
3-) KTM 400 SCX
bundan yaklasık 1 2 ay once bi DR650'm vardı...ruhsatta cıkan sorunlardan dolayı motoru geri yolladım...DR650se burda bircok arkadasımda var yani benım cok hosuma gidiyo..ne biliyim torku görünüşü acısından hos bi motor...ama 2. el olarak o motordan yok denilcek kadar az..XT600 ise internette birsuru var...artık DR falan beklemiycem gibi duruyo...yani DR ile XT'yi kıyaslarsak ortaya neler cıkar merak ediyorum...
mesela DR650'ye 10 ytl benzin koyuyoruz (benzin suan 3.30ykr) 60 km yol gidiyo ve genelde sehir içinde kullanıoyoruz...
forumda okuduğuma göre XT bundan daha az yakıyo gibi bi durum söz konusu..
tork ve hp meselelerine gelince DR650 mi önde gider yoksa XT600 mü..
bu arada KTM'yi eledim giib bişey...onun parcası bakımları ve benzini baya fazla diye söylüyolar...
XT ve DR hakkında bana görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim...
Ona göre hemen gidip bi XT alıcam :cherry:
bende bu aralar bi motosiklet almayı dusunuyorum...
tercihlerim şunlar ;
1-) suzuki DR650se
2-) yamaha XT600
3-) KTM 400 SCX
bundan yaklasık 1 2 ay once bi DR650'm vardı...ruhsatta cıkan sorunlardan dolayı motoru geri yolladım...DR650se burda bircok arkadasımda var yani benım cok hosuma gidiyo..ne biliyim torku görünüşü acısından hos bi motor...ama 2. el olarak o motordan yok denilcek kadar az..XT600 ise internette birsuru var...artık DR falan beklemiycem gibi duruyo...yani DR ile XT'yi kıyaslarsak ortaya neler cıkar merak ediyorum...
mesela DR650'ye 10 ytl benzin koyuyoruz (benzin suan 3.30ykr) 60 km yol gidiyo ve genelde sehir içinde kullanıoyoruz...
forumda okuduğuma göre XT bundan daha az yakıyo gibi bi durum söz konusu..
tork ve hp meselelerine gelince DR650 mi önde gider yoksa XT600 mü..
bu arada KTM'yi eledim giib bişey...onun parcası bakımları ve benzini baya fazla diye söylüyolar...
XT ve DR hakkında bana görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim...
Ona göre hemen gidip bi XT alıcam :cherry: