akşamları motorla gezebilecek arkadaşlar

Merhaba,

Başlık ilginç geldi değil mi? Biraz tersden de olsa sabrınıza sığınarak :) ne aradığımı kısaca anlatmak istiyorum. :cherry:

Dalış yapmış olanlar bilirler, dalış iki kişi ile yapılır; çünkü biri diğerinin hayatından sorumludur. Herhangi bir acil durumda, risk altında birbirlerine yardım ederler.

Motosiklet tutkunu olarak motorumla tek başıma dolaşmayı birçok grup gezisine tercih etmişimdir. Hem kendimi geliştirmek hemde özgürlüğü tatmak için tek başına dolaşmanında yararlı olduğunu düşünüyorum.
Ancak motorda, başlıbaşına bir risk faktörü olduğundan dolayı kendime motor gezileri için bir body arıyorum.
Aslında "bodyleşmenin" tek dolaşmayı sevenler için iyi ve güvenli bir sistem/yol olacağınına düşünüyorum değilim. :)

Benzer kapasitede, akşamları özellikle saat 22:00 dan sonra motosiklet ile kilometre yapmak isteyen kişiler ile bodyleşmek :) isterim.

Teknik Özellikler :p
Yer : İstanbul - Asya Yakası - Göztepe
Motor: Jinlun 150cc
Deneyim : 1 sene

başlık her yöne çekilebilir valla :cherry:

:) Haklısınız türkçemiz ne yazıkki o kadar elastik ki zihinlerimizin sınırları kadar o da çekilebildiği yere kadar çekiliyor.
Ancak motosikleti ciddi olarak düşünen kişilerin çekeceği tek yön olduğunu düşünüyorum.

Umarım haksız çıkmam. :cat:

Merhaba,

Başlık ilginç geldi değil mi? Biraz tersden de olsa sabrınıza sığınarak :) ne aradığımı kısaca anlatmak istiyorum. :cherry:

Dalış yapmış olanlar bilirler, dalış iki kişi ile yapılır; çünkü biri diğerinin hayatından sorumludur. Herhangi bir acil durumda, risk altında birbirlerine yardım ederler.

Motosiklet tutkunu olarak motorumla tek başıma dolaşmayı birçok grup gezisine tercih etmişimdir. Hem kendimi geliştirmek hemde özgürlüğü tatmak için tek başına dolaşmanında yararlı olduğunu düşünüyorum.
Ancak motorda, başlıbaşına bir risk faktörü olduğundan dolayı kendime motor gezileri için bir body arıyorum.
Aslında "bodyleşmenin" tek dolaşmayı sevenler için iyi ve güvenli bir sistem/yol olacağınına düşünüyorum değilim. :)

Benzer kapasitede, akşamları özellikle saat 22:00 dan sonra motosiklet ile kilometre yapmak isteyen kişiler ile bodyleşmek :) isterim.

Teknik Özellikler :p
Yer : İstanbul - Asya Yakası - Göztepe
Motor: Jinlun 150cc
Deneyim : 1 sene

beraber km yapabiliriz ben de kartal'dayım pek uzak değiliz. bu akşam saat 8de caddebostan'a gidiyorum mesela.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Ben varım." diyen olursa buluşmalarınızı takip etmek isteriz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
@Prometheus

İşin esprisi başlığındaydı bence yaaa :cherry:

İngilizce'de arkadaş anlamına gelen badi, "buddy" şeklinde yazılır...

Ayrıca ben tek başıma daha fazla geziyorum. Daha özgür, daha dinlendirici oluyor.

olay garipleşmiş...hehe :D bende göztepeye yakınım sahray-ceditteyim ama konu baya düşündürdüğü için susuyorum :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum bende gece gezmeyi çok severim ama vandayım gece sorun yaşarsan bana alo de telden badileşiriz.

beraber km yapabiliriz ben de kartal'dayım pek uzak değiliz.
bende kartalda tekim sanıyordum..aynı zamanda tek dolaşırım.
kartalda nedense sucu ve kebapçı dışında motor kullanan görmüyorum yollarda..:p
aslında body fikride güzel..kimi çiçekleri dalında sever kimi vazoda....ortak noktada buluşmak önemli..

Son düzenleme:
yaw askerıyede body vardı zaten mesela dolabı bırlıkte kullanırlar ıkısıde bırbırınden sorumludur bıraz askerı rejimi motorlara yansıtmak ısıtyor galıba arkadaş:cherry:

dostum ismin ne yaş kaç ? :) bende göztepe :cat:

:) güzel bir başlık ve topic ama bizimkiler hemen eğlencesini de yapmışlar. izmirdeyim :(

bende kartalda tekim sanıyordum..aynı zamanda tek dolaşırım.
kartalda nedense sucu ve kebapçı dışında motor kullanan görmüyorum yollarda..:p
aslında body fikride güzel..kimi çiçekleri dalında sever kimi vazoda....ortak noktada buluşmak önemli..

beni kartal'da haftaiçi alık alık gezerken görebilirsin:) genellikle motorculara selam veririm, karşılaşırsak sana da selam veririm belki muhabbette ederiz. kartal stadı civarında takılan bir motorcu tayfa var bu arada hyosung ve keeway vs var onlarda. benim motorum bsa veya thunder lara benziyor, portakal - beyaz renkli.

dostum sen moda kırıntının oraya gel bi ara gaz ver ben bi balkondan göreyim seni sakata gelmiyelim neme lazım uyarsa çıkarız hafta içi:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar