[İzmir - MT]

herkeze slm yarın kızımın 4. yaşgünü ve bu güzel günü hepimizin bildiği güzel mekanımınız TERAS Cafede kutlamayı planladık yarın akşam saat 20:00 da terasta gelebilcek herkezi aramızda görmek isterim şimdiden teşekkürler :rendeer:

Not: Büyük bir organizasyon yok en büyük organizasyon MT-İZMİRİN orda olması olacaktır :cat:

Nice sağlık dolu yıllar dileriz:rendeer:::wish::

merhaba arkadaşlar, önümüzdeki hafta izmire gelmeyi düşünüyorum da acaba izmirde scooter kiralayan yerler varmı, bilgisi olan var mı?

DEDEM zaten geldiğimde rakımızı içerek kutlamıştık tekneyi ama birde buradan yazayım hayırlı olsun. Gelsin bakalım da şöyle kocaman yazalım ismini....

MARCHOCIAS kardeşim inşallah gelmek istiyorum. saat kaç gibi orda olacaksınız?

abi saat 8 gibi orda olcağız biz herkezi bekliyoruz müsait olan kızım şöyle bir motosiklet camiasıyla tanışsın:cherry:

özer abi yengeyeyle senide bekliyorum işiniz yoksa özellikle...

şimdiden katılan herkeze teşekkürler!!!

Arladaşlar Merhaba Ben ozan İzmir yeşilyurtta oturuyorum . A2 ehliyeti için önümüzdeki günlerde A2 ehliyeti için sürücü kursuna başvurucam ondan sonra mont kask bot vs ekipmanlarımı tamamladıktan sonra yaklaşık 2 ay sonra hyosung GT250R ımla bende size katılmak isterim aktivetelerinize katılmak isterim tabi müsade varsa :):rendeer:

Son düzenleme:
herkeze günaydın arkadaşlar dün gece terasa katılan ve katılamayan herkeze teşekkürler güzel bol sohbetli bir geceydi herkeze teşekkürler ve taaa istanbullardan kalkıp gelipte kızımın fotolarını çeken modum Olcan a gecenin organizasyonunu yapan çengis abime ayrıca teşekkür etmek istiyorum fotolar modumda müsait olduğunda basacaktır... tekrar teşekkürler...

Moderatör (forrap)
Selam herkese,umarım keyifler yerindedir..Şimdilik orduevinde işimi görecek gizli bi net buldum gibi,arada girebilirsem giricem..:)

herkeze slm yarın kızımın 4. yaşgünü ve bu güzel günü hepimizin bildiği güzel mekanımınız TERAS Cafede kutlamayı planladık yarın akşam saat 20:00 da terasta gelebilcek herkezi aramızda görmek isterim şimdiden teşekkürler :rendeer:

Not: Büyük bir organizasyon yok en büyük organizasyon MT-İZMİRİN orda olması olacaktır :cat:

Çok isterdim Sıla nın doğum gününe gelmeyi ama malum gelebilme şansım yoktu :pale:Seneye inşallah..
Nice mutlu yıllara Sılacık..Gülen yüzün hiç solmasın :rendeer:

tuncer naber adamım .. nasıl gidiyor askerlik ? burası da olmasa senden haber alamıyacağım doğrusu.. sen gel buraya aç en güzelinden toplantı toplanalım muhabbet edelim..
herkesi özledim en kısa sürede görüşmek üzere :rendeer:

Teşekkürler Burak(wb:)) iyi sayılırım,askerlik işte ne kadar iyi olunabilinirse o kadar..
Sen nasılsın ? Umarım sende iyisindir..
MT İzmir i boşlama,çok değil 11 küsür ay sonra bende oradayım :p

Çok isterdim Sıla nın doğum gününe gelmeyi ama malum gelebilme şansım yoktu Seneye inşallah..
Nice mutlu yıllara Sılacık..Gülen yüzün hiç solmasın :p

kardeşim taa oralardan bir şekilde katılman bile yeterli sen olmasanda fiziken, aramızdaydın herzamanki gibi sen bi gelde seneye neler kutlucaz birlikte:rendeer:

Selam herkese,umarım keyifler yerindedir..Şimdilik orduevinde işimi görecek gizli bi net buldum gibi,arada girebilirsem giricem..:)

Çok isterdim Sıla nın doğum gününe gelmeyi ama malum gelebilme şansım yoktu :pale:Seneye inşallah..
Nice mutlu yıllara Sılacık..Gülen yüzün hiç solmasın :rendeer:

Teşekkürler Burak(wb:)) iyi sayılırım,askerlik işte ne kadar iyi olunabilinirse o kadar..
Sen nasılsın ? Umarım sende iyisindir..
MT İzmir i boşlama,çok değil 11 küsür ay sonra bende oradayım :p

İZMİR MT HERKEZE MERHABA.....
forrap bir kaç kez telefonla aradım İzmirden diye arkadaşlarına not bıraktım belki söylemişlerdir.

Moderatör (forrap)
kardeşim taa oralardan bir şekilde katılman bile yeterli sen olmasanda fiziken, aramızdaydın herzamanki gibi sen bi gelde seneye neler kutlucaz birlikte:rendeer:

Eyvallah abi :)
Seneye geldiğimde çok şeyi kutlamamız lazım bencede ::winkwink

İZMİR MT HERKEZE MERHABA.....
forrap bir kaç kez telefonla aradım İzmirden diye arkadaşlarına not bıraktım belki söylemişlerdir.

Alican abi teşekkür ediyorum,aradığını arkadaş söyledi.İşlerin yoğunluğundan ne zaman nerede olacağımız belli olmuyor.O yüzden sabit telefondan bazen bulunamayabiliyoruz.Cep telefonunu kullanıyorum bu yüzden iletişim için.
Çok saol aradığın için :)

müdürüm biz senin tüm kutlama haklarını biriktiriyoruz gelince toptan kutlarız pastaların bir kişide, mangal malzemeleri bir kişide, öpülecekler bir liste halinde,dövülecekleri biz hallederiz,yaptığımız yollarıda paket halinde saklayacağız ,sohbet ve kahkahalar yutuldu sen gelince KOPACAK :cat:

Tuncerim rapci askerim sen gel kutlanacak çok şey bulunur. al beni bahanesi yaratırız icabında. o sorun değil.

arkadaşlar herkeze merhaba bende yeni katıldım aranıza kazasız belasız sürüşler

en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
DEDEM zaten geldiğimde rakımızı içerek kutlamıştık tekneyi ama birde buradan yazayım hayırlı olsun. Gelsin bakalım da şöyle kocaman yazalım ismini....

MARCHOCIAS kardeşim inşallah gelmek istiyorum. saat kaç gibi orda olacaksınız?

GELDİ geldi kapının önünde duruyo, ahanda resimleri

http://img228.imageshack.us/img228/9950/tekneninresimleri021mq2.jpg
http://img398.imageshack.us/img398/2664/tekneninresimleri022rz7.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/6205/tekneninresimleri023yc8.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/5059/tekneninresimleri024fu1.jpg
http://img398.imageshack.us/img398/3922/tekneninresimleri025xu0.jpg

GELDİ geldi kapının önünde duruyo, ahanda resimleri

dedemi sıcak sıcak ekmek alırken yakaladım ekmek fırınında :)

dedem özellikle gelicektim yanımda bugun aklımdaydı su tekneyide görmek istedim yakından ama gördün araba tıkabasa doluydu vallah ama seni görünce hemen durdum ellerinden öperim :rendeer:

dedemi sıcak sıcak ekmek alırken yakaladım ekmek fırınında :)

dedem özellikle gelicektim yanımda bugun aklımdaydı su tekneyide görmek istedim yakından ama gördün araba tıkabasa doluydu vallah ama seni görünce hemen durdum ellerinden öperim :rendeer:

Erhancım normalde bende sizleri bir çay içmeden bırakmazdım, ama benim ev de tıkabasa doluydu sağolsun misafir eksik olmuyor:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar