Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baslık herseyi acıklıyor ama artık pas icinde kalmıs iskelti vede birkac parcası olan bir motor var.motor dedmden kalma.yalnız 2.dünya savasına girmişliği ve de bir plakası(savasa girmiştir yazıyor).ben bu motoru yada motorumsuyu ne yapayım??
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum bence de evin bi yerine koy.. harika dekor olur.
satma bence. satmaya değmez. bu işten anlayan birinin verdiği para bile evde bi köşede durmasından daha fazla mutlu etmez...
valla temizle uğraz biraz zevkine ben olsam kavil filan alır macun filan... parlatmayı denerdim. bulabilidğim kadar da parçalarını alırdım ucuz ucuz sona da diri şekilde elimde tutardım bi kaç foto daha eklersen seviniriz
kardes cıdden plakası para edebılır....bence ıyıce bı arastır.sonra motoru yavastan topla.hurdacı o motora en fazla 5 ytl verır dıyeyım ben sana..ıyıce arastır...hangı savasa gırmıs bu alet...??
sakın ha sakın hurdacıya vereyim deme , o motorun değerini bilen biri kesin çıkacaktır .37 model diyosun yani 71 yaşında . o motor reşat altınından bile daha değerli zamanım ve param olsa hiç kaçırmam böyle bi makinayı