köpeğe çarpmak

arkadaşlar bugün işten gelirken önümde bi tane kamyon gidiyor ben de arkasından gidiyordum kamyonun arkasına yolun kenarındaki köpek atlayınca direk köpeğin
üstüne çıktım.tabi ki motoru bıraktım gitti sürüklenerek sadece kafa grenajında çizik var ve eksozda az bişi.bende ufak tefek sıyrık var tabi.

geçmiş olsun gs'li. hayvanat görmüyor arkasını işte pat sanki arkasında bişey yokmuş gibi atlayınca kaçamıyosunda trefikte... :pale:

Geçmiş olsun bende böyle bi kere bi kedının uzerınden gecmıstım Allah tan düşmedim...

babam tamam köpekte bir canlı ama adamın halinden ziyade köpeği soruyorsunuz:mrgreen:

arkadaşım geçmiş olsun:rendeer:

abı kımse senı sormuyor dırek köpek :mrgreen:
dur bende sorıyım
abı motor nasıl :mrgreen:

abı geçmiş olsun köpek ve sızde bır sorun varmı

Valla hayvanlar severm özellikle köpek hastasıyımdır ama grenajlarım ve kendı vucudum daha önemli böyle cok cok cok super fanatıklık derecesnde hayvan sever gorunmenınde geregı yok yaws :p Ölse en fazla hay Allah kahretsin ya der üzülürüm ama yas tutacagımıda sanmam cüzdana yas tutarım :p ( kızmayın sakın ) :)

abi herseyi bosver sen nasılsın... Biz 2 kişi Tekirdağın bi köyünde köpeğe çarpmıştık seneler önce üstünden geçtik yine kovalıyor hayvan :) burasının köpekleri biraz fazla saldırgan :mrgreen:

ben şaka diye dedim abi tabi seni düşünürüz yani onunkide can ama işte önce seninki.Çok geçmiş olsun abi

Geçmiş olsun kardeşim. Çok tehlikeli birşey hayvana çarpmak, hele üstünden geçmek.

1985'ten beri ehliyetim ve otomobillerim var. Bu kadar yıl içinde kuş dahil hiç hayvan ezmemiştim. 2 yıl önce otobanda bir köpeğe motorla çarptım. 130 km ile giderken... Radyatör kırıldı, koruma demiri köpeğin kafasına çarpmış. Motor dengesini hiç kaybetmedi, yavaşlayıp sağa çektim, ama köpek ölmüştü, gidip tüm tehlikeye rağmen köpeği kenara çektim. Sonra da o motoru sattım. O günlerde çok üzülmüştüm, ama yaşadığım için kendimi avutuyordum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ister kınayın,ister şaşırın
Arabayla onume cıkan kopegi kurtarma şansım yoksa ortalar ezerim.
milyon bucuk km yoldan sag cıkmanın kurallarından biri de budur
Mayıs ayında 20 gun otomobilsiz itin biri yuzunden.
Ha motorla ne olur? derseniz
kurtarırsak ne ala. kurtaramazsak duserken yoldan dısarı yuvarlanmanın hesabını yapacagız ve "bu kez belki de bizde sıra diyecegiz":(

motorla ne olur? derseniz
kurtarırsak ne ala. kurtaramazsak duserken yoldan dısarı yuvarlanmanın hesabını yapacagız ve "bu kez belki de bizde sıra diyecegiz":(

vallah aynı olay bana denk gelse baktım kurtarıyorum tmm elımden gelenı yaparım ama 100 yada daha ustu hızla gıdıyorsam hata bısey yapmam dırek carparım

walla bende balıkesire arabayla giderken kaza yapmıştım sabah 6 civarıydı... köpek tamponu falan parçaladı içeri girdi arabanın... arka aynaya bi baktım köpek yerde yatıyor... bi gittim yanın hayvan beni görünce canlandı kalktı gitti:)

geçmiş olsun sanada... ucuz atlatmışsın...

Geçmiş olsun GS li:pale: Boşver herşeyi Sonuçta kaza sana bişey olmasın hayvan düşmanı değilim vede bilinçli bişey değil hem ne olsa onlar 8/10 tane doğuyor :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar