Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaynaşacak tabi komşuyuz nede olsa dimi :wiinkk:
:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :rendeer:
Kaynaşacak tabi komşuyuz nede olsa dimi :wiinkk:
selam gençlik :cherry:
teşekkür ederiz :rendeer:beraber nıce festıvallere gıderız ısallah :cat:
buda festıval fotolarının gerı kalanı..
daha cok eskısehır tayfası war ama onur- emrah- alı de oldugu ıcın burayada koyıım dedım.
hadı gorusuruk sonra..
İyi olmana sevindik, uzun molalar vermişsin ama neyse![]()
Sağolasın aytaç teşekkür ederim. Dönüşte istersen senin motorunu eskişehire gidip getirebilirim. :queen::queen:
Haaaaa bu arada sanırım ber artık pastane motorcusu olamayacağım değil mi? :silent:
lem sen hasta mısın. Git kumsala plaja yabancı meşeili hatunlarla tanış güneşlen yüz ne işin var internet cafede manyak. Madem nette sörf yapacaktın neden tatile gittin sıpa :queen:
google earth ı boş ver düş yola o sana gideceğin yeri söylerAbi öncelikle msjımı arkadaşlara ilettiğin için çok teşekkür ederim.
Abi burada bir arkadaşım vardı onun yanına gelmiştim. şimdi ulaşamıyorum yoksa o bana bi güzel plan yapardı şunu yap buraya git diye. Ben de şimdi google earth den bakınıyorum buradan nereye geçeyim diye... Tatilim daha başlamadı yani senin anlayacağın..
yok sen artık anktalya mt motorcusu oldun.Haaaaa bu arada sanırım ber artık pastane motorcusu olamayacağım değil mi? :silent:
emok hatırası:
![]()
Sağolasın aytaç teşekkür ederim. Dönüşte istersen senin motorunu eskişehire gidip getirebilirim. :queen::queen:
emok hatırası:
![]()
olur tabi neden olmasın. İki tane aldın mı 1 tane hediye ediyoruz :wiinkk:Ankara MT nin güzel insanı Murti06 ya sesleniyorum.Gelirken L beden (eğer dar kesimse XL de olur) MT enduro t-shirt hediyemi bekliyorum
![]()
Mali göbeğinin olduğu resimlerden birini koy da şuraya kolaylık olsun murat abime :cherry:
google earth ı boş ver düş yola o sana gideceğin yeri söyler![]()
yok sen artık anktalya mt motorcusu oldun.
gürcellcim bas git olimposa hiç bekleme boşver sideyi ordan sundance e geç, kal işte ağaç evlerde falan...baktın paran bitti git sundance e ben boya yaparım bulaşık yıkarım de hemen kalacak yer yemek versinler
çık çabuk şu netten...
sana gitmeden kartımı verseydim keşke, dağıtırdın orda turistlere![]()
olm git gez nette napıyon, manyah mısın![]()
Sen bana nasıl anahtarlarını vermiyorsan ben de seni motosikletimin yanına yaklaştırmayacağım ::miiz1:: ::miiz1::
Ama nazik teklifin için teşekkür ederim :mrgreen:
Ya ne yapayım bende süreceğimden değilde sen bu gidişle o motorunu ankaraya hiç getiremeyeceksin gibi gibi :queen:
Bak teklifimi iyi düşün. yoksa uzuuuuun süre motorsuz kalacaksın Ankarada.