arkadaşlar grup sürüşleri bundan sonra bu düzende yapacaz yoksa karışmam:
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/snake-real-forrmationsflug-sup-4758.htm
Günaydın Angara MT!
Gece Gürcell mesaj yollamış yeni gördüm. İşte mesajda yazdıkları
"Murat abi ben Gürsel.Side'ye sağ salim geldim. İnt net cafeden foruma giriş yapamadım ama okuyabildim. Sana zahmet bi msj yazabilir misin foruma? Beni merak etmesinler iyiyim. Ama otel bulamadım şezlonlarda sabahlayacağım beni sinekler yemez inşallah. Nemden erir miyim acaba"
Sanırım görevimi tamamladım merak etmeyin arkadaşlar gürbüzcellimiz gayet iyiymiş. Süleyman gelen mesajla numarasınıda kayıt ettim Gürbüz'ün sana özelden yolluyorum:wiinkk:
Günaydın Ankara MT,
Murat keşke Gürselin telefonu na dün ulaşsaydık gürseli şezlongta yatırmazdık.En kötü ihtimal le bizim şoförlerin kaldığı garajda yatırırdık.Neyse sağlık olsun.Sağ salim gitmiş ya önemli olan o.
değil bir şeySabah çok kötü pis fena bir sıkıntıyla uyandım, işe gelene kadar kötü bir şey olsaydı haber gelirdi düşüncesiyle avuttum kendimi,
Murat abi, Gürcel abiden iyi haber getirdiğin için teşekkür ederimale:
süleyman gürcell geldiğinde ne isteyecen şimdiden merak ettim?
herhalde çok büyük bir iş başaran arkadaşımızdan bir deve kesmesini istersin artık.
ohhh şöle büyük bir organizasyon yapıp 159 ankaralı motorcu yeriz o deveyi beee.
yarın almasın haftaya alsın yada benim payımı ayırın::miiz1:: Doktorun kestanesini yemezsem ölürüm :queen:Sağ salim gelsin yeter.Hem Antalya'dan gelecek bir şey yokSen kestane şekerlerini ayarla.Ankamal'da Kafkassın yeri var yarın al getir 2kğ. canımmmmmmmm.:wiinkk:
yarın almasın haftaya alsın yada benim payımı ayırın::miiz1:: Doktorun kestanesini yemezsem ölürüm :queen:
süleyman gürcell geldiğinde ne isteyecen şimdiden merak ettim?
herhalde çok büyük bir iş başaran arkadaşımızdan bir deve kesmesini istersin artık.
ohhh şöle büyük bir organizasyon yapıp 159 ankaralı motorcu yeriz o deveyi beee.
değil bir şey![]()
slm ankara..gunaydınlar..
selam millettt... Öncelikle merak eden, telaşlanan herkese çok teşekkür ederim.
Şımartıyorsunuz yafuuuu benii..![]()
Size de günaydınlar efendim, EMOK sayesinde Eskişehir - Ankara epey kaynaştı :cherry: