5- 6 Temmuz Turcu 4,5 Metre Mangal

fadıl onuda kaçırmamalıydın saat 22 ye kadar havuzda mangalda sahilde eğlendik :wiinkk:

Cengizcim Evlilik yıldönümün Kutlu olsun Ömür boyu bir yastıkta kocayın Diycem ama, onlar eskidendi ,şimdi yastıklar ayrıldı :mrgreen: Eh bende birlikte kocayın diyorum.

cengiz abi kusura bakma dün (perşembe) akşam dikkatsiz bir bayan sürücü yüzünden kaza yaptım.. arkadaşımdan almıştım motoru da .. o da pert oldu.. pazartesi de işe başlıyorum ayrıca hiç bir ulaşım aracım kalmadı :( çok güzel 4-4 lük bir günün ardından ki işe alınma haberi ve sözleşme imzalamaları falan dikkatsiz bir bayan sürücü yüzünden herşey mahvoldu :( .. neyse işte.. bu arada ben iyiyim bir kaç ezik ve sol ayak bileğimde burkulma gibi bişi var fazla hareket edince acıyor.. umarım bir dahaki sefere gelirim.. herkese iyi eğlenceler :rendeer:

Geçmiş olsun kardeşim:rendeer: sana birşey olmasın yeterki....
Bay - bayan farketmez dikkatsiz sürücü oldukyan sonra hepside aynı....

Cengiz,
Evlilik yıldönümünüzü tekrar kutlar allah sıhhat ve beraberliğinizi bozmasın diyorum:cat:

Son düzenleme:
Cengiz abicim bu mutlu gününde yanında olan dostlarının yanında bende olmak isterdim
geçen pazar geliyorum dedim ancak cumartesi günü son dakika golüyle aranızda olamadım
Fotoları merakla bekliyorum
saygılar :rendeer:

jengiss abeyy düğün günün kutlu olsun,
ee sizin yıldönümünüz olunca muzaffer senin ve yengemin isteklerine öncelik verdi tabii, senede bir gün istediğinize hemen çaldı ama ben benede bir gün isteyince çalamadı nedense :queen:

gece eğlencenin dibine vurmak da, forrapı görmek de, muzaffer ve fadılın konserlerine eşlik etmekde, sizlerle birlikde olmakda çok keyifliydi..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her şeyi anladım da bu 4.5 metrelik mangalı göremedim?..... Nerdeydi bu meret?.... :queen:

resimler geliyor hazır olun tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlarıma dost ve müşterilerime :queen: TEŞEKKÜR EDİYORUM :rendeer:

AHANDA sana 4,5 metre mangal

uzaktan üzeri

yakından üzeri

mangalın üzerindekinin AKİBETİ

MANGALIN ÜZERİNDEKİNİN ARKADAŞI bol ekşili

ve gecenin ağır misafiri HAYATIMIN ANLAMI 16 yılını bana feda etmiş EŞİM :rendeer:

İLK MİSAFİRLERİM necoty ve PİERzig

koruma köpeğimiz cesurun belalısı KIRPIK

SAAT 24 ü geçince EŞİM ümitsizliğe kapılmıştı kimse gelmeyecek diye

TUNCERİM modum müdürüm can dostum bile gelmiş yüreğine sağlık :rendeer:

bana gecenin en büyük hediyesini SESİYLE veren güzel insan MUTLULUĞUN DAİM OLSUN :cat:

FADIL ım ağzına yüreğine sağlık

dikkatli bakın CÜNEYT in içinden nur çıktığını göreceksiniz :rendeer:iyi insanlar var etrafımda :wiinkk:

alperde karnını doyursun NUR çıkaracak ışık saçacak :queen:

ve SABAH 05 30 KADAR SÜREN GECENİN SABAHI oda baskınları :queen:

şu mutlu ifadeye bakarmısınız ( alperin odası burası :queen:)

buda NECOTY gece bu şekilde yatırdık :cherry:

sabah bu şekilde kalktı :queen:

sabah kahvaltımız ve kurtlanma çalışmalarımız ( nereye gitsek acaba buradan )

ateşli bir yer olsun :p

havuzuda olsun :mrgreen:

içinde birbirini çok seven insanlar olsun,müzik olsun,ama ne olursa olsun motorcu olsun :cat:

olmuşken önderde mangal olsun :wiinkk:

eline sağlık BEKİR im :cat:

izmirin meşhur ve kaçırılmaz yemeği USCUK

BUNLARDA yeni motorcu eski aşık NECOTY için :p

YİNE LOGONUN HAKKINI VERDİK
katılan tüm arkadaşlara ve gönlü bizimle olan herkeze sonsuz teşekkürler ::tutkuy::

Son düzenleme:
Sizin yüreginize saglık Cengiz abi ya
Ama mangal sucuk görmek iyi olmadı bu vakit ağzım sulandı :queen::queen:

vay vay vay vay ... bunlarda insansa bende hayvanım yaww ((((((((((((:)

cengiz abi aşkolsun gene sucuk gene mangal .. hemde devasa.. bi günde dedinizmi şu istanbullulara bi davet bi ikram .. yok yok yok ..

izmire gelsek aç kalırız valla ne varsa silip süpürüyosunuz .. tabi hemşerilerini kolluyosun (:)

abi on numara resimler . yemek te oyle alp abide fena çıkmış.. pek bi masumm ..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler tam değil gibime geldi ama..... :silent:

sadece senmi şimdi kimbilir kaç kişi bakkala koşmuştur mesela istanbulda JESSE :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, jesse, PIERzig+, stunt_rider_35, serçedando, extreme1925+, gureli+, APV41+, necoty, karmacoma+

Serçe de burdaymıııış...... :p

:mrgreen:ne bakkalı izmir yolundayım aydına girmek üzereyim şuan hahahaha :mrgreen:

Elinize saglık harika olmuş(yemek yemiş kadar oldum ) :)
Cengiz abim nice senelere yengemle birlikte mutlu,sağlıklı bir şekilde huzurla girmeniz dlegiyle...

:queen::queen:
Cengiz abi mangalı yakmaya başlayalım o zaman :cherry:

istanbul ekibi bir gelse biz izmiri yakarız mangal diye ama hepsi TIRT BUNLARIN :p tren tutacağım buradan motorları atıp gelsinler yada biz gidelim ATEŞLEYELİM istanbul tayfasını :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar