Forum Kuracak Kimse Var mı ?

domain = 8 USD civarı yıllık
ortalama bir hosting = 30 dolar civarı yıllık
php ile yapılmış forum script'i = beleş ile 100 küsür USD civarı arasında değişiyor.

Beleş ve işlevsel istenirse SMF Forum öneririm. Ucuz ve basit istenirse PHPBB.

Kurması kolaydır, eklenti eklemeyi ya da yapmayı da zamanla öğrenir.

Özgür Çaycı; PHP & MySQL kitabı önerilir.

domain alması için 20-25 ytl si olması gerek.

Sizin orda dolar 3,00 YTL mi :p

:p Gidipte dandik bir domain alırsa site hit almaz 20-25 ytl ye iyi bir ikinci el domain alınır.
He sıfırı zaten turkticarette 15 ytl civarı :)

turkticaret'ten ne domain ne hosting alırım. Aman aman, düşman başına :) Ayrıca benim aldığım yerde 7 dolar domain fiyatları. 15 YTL'den ucuz yine :p

Adamlar arkadaşlık sitesi açmıyorlarmış ki, zaten üyeler belliymiş kendilerine site yapacaklar işte. Hit'in çok mühim olduğunu sanmıyorum. :)

Domain satarım :)
asklar.org
gencce.net
idealsohbetim.com
delta.gen.tr
:p
seç beğen al yani :mrgreen:

Yok bunlar o kadar olmaz aslına bakarsan bunlardan sadece gencce.net satılık o da arkadaşın ama 25 e vermez :mrgreen:
Gerisini saklıyorum hala belki ilerde yeniden açarım :p

asklar.org'u ilerde açacak olursan ücretsiz Platinium üyelik istiyorum şimdiden söylüyüm :p :cherry: :mrgreen:

Sınırsız mesaj hakkı, detaylı profil görüntüleyebilme hakkı, profillerde arama yapabilme hakkı, +18 fotoğrafları görüntüleyebilme hakkı vs. :queen:

asklar.org'u ilerde açacak olursan ücretsiz Platinium üyelik istiyorum şimdiden söylüyüm :p :cherry: :mrgreen:

Sınırsız mesaj hakkı, detaylı profil görüntüleyebilme hakkı, profillerde arama yapabilme hakkı, +18 fotoğrafları görüntüleyebilme hakkı vs. :queen:

Arkadaşlık değilde chat sitesi yaparım onu
Daha öncede chat sitesiydi günlük hit 5000 civarıydı ki böyle siteler için iyi bir değer :)
Ama 6-7 ay önce kapadım uğraşmak zor geliyo :)
Belki ilerde birgün olur yeniden :)

bu site satılıkmı kaca yapalım patronla bir pazarlık uyusursak alalım ama modlar degişir ona göre :queen::queen:
abi pazarlığı ben yapayım,sen finanse et.Ortak olalım :p
Modların değişimi konusunda sana katılıyorum.Yetkilerini almanın yanı sıra ip ban atmayı düşünüyorum :p

Bu işi sevabına yapacak kimse yok mu yani :silent: İlla parayla mı oluyo. :cyclopsan

bana 50 ytl verirsen yaparım.Vermessen siteyi satın aldığımızda seni banlarım :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi pazarlığı ben yapayım,sen finanse et.Ortak olalım :p
Modların değişimi konusunda sana katılıyorum.Yetkilerini almanın yanı sıra ip ban atmayı düşünüyorum :p

vekaleti verdim yetki sende allalım siteyi senide 100 oktan mod yapcam senide :queen::queen:

Forumdu, Blogdu, Siteydi...

Bunlar bilgisayar başında vakit öldürten şeyler. Başka bir işe yaramaz.
Ücretsiz alırsınız. Sitenizi kurduğunuz firma kafasına göre sistemi resetler emek boşa gider...
Ücretli kurarsınız, 1 yıl sonra aynı masrafı ödemek zor gelir. Emekler boşa gider...
Uğraşır, uğaşırsınız üye fln olmaz yine boşe kürek çekersiniz...,

En iyisi hazır, düzeni oturmuş forumlara üye olmak ve muhabbete katılmak... :cat:

tubis parayı kendilerine istemıyorlar :) hosting ve alan adı için gerekli ya para verecekler her yıl yada beleş siteler var ondan kuracaklar bence baslangıc ıcın en iyisi bedava olanlar :)

viper_1 ya tutarsa :)

Forumdu, Blogdu, Siteydi...

Bunlar bilgisayar başında vakit öldürten şeyler. Başka bir işe yaramaz.
Ücretsiz alırsınız. Sitenizi kurduğunuz firma kafasına göre sistemi resetler emek boşa gider...
Ücretli kurarsınız, 1 yıl sonra aynı masrafı ödemek zor gelir. Emekler boşa gider...
Uğraşır, uğaşırsınız üye fln olmaz yine boşe kürek çekersiniz...,

En iyisi hazır, düzeni oturmuş forumlara üye olmak ve muhabbete katılmak... :cat:

Çok şükür Volki ya nerdesin. Numaran telsim hattımda kalmış onu da kullanmıyorum artık. Bana numaranı özelden yolla çabukkkkkkkk...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aloo bende varımm skull ne ıstıorsn kardes bedelı nedır solede ona gore el sıkısalm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar