Forum Kuracak Kimse Var mı ?

Kardeşim site açmak istiyormuş. Forum kuracak bundan anlayan kimse var mı aramızda. Nasıl olur bunlar ben anlamam, yardım edecek kimse var mı ?

Parayı bastırın burayı alın hazır kurulu site :p

Of Mali ya :mrgreen:

Ben ciddiyim, başımın etini yiyo senin vardır bilen arkadaşın diyeeeee.... Yardımmmmmmmmm....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malı sorsana ne ıstıorlarmıs sıteye parası neyse alak senı mod yapacm hemde geveze mod hatta stef ıcınde bısıler dusunuorm:D:D

Son düzenleme:
Kuracak birini istiyo o ya. Yoksa google a yazar halleder aynı şekilde. Sanırım ordan kurunca siteler çöküyomuş. 50 arkadaş bi siteden kopmayı düşünüyolarmış. İşim gücüm yok beni nelerle uğraştırıyor yaaaa..

Senden varya bi cacık olmaz :mrgreen:

Çocuk motordan nefret ediyo ayrıca napcan 50 tane rock çıyı. :mrgreen:

şimdilik ona 20-30 ytl lik bi host yeter 10 ytl de domain parası toplam 40 ytl

bide forum ne olacak ona karar versin vBulletin (burası gıbı) ama bunun lisansı 160 dolar falan :D lisanssız yakalanma riski var
SMF - PHP bunlarıda bi sor bakalım sen :)

hazır bir forum altyapısı alacak, Admin panelli falan, alan adı ve yer alacak. yeterli olur. en kolayı boyle :)

tuğba , forumda darjeling bu işle profesyonel olarak uğraşmış bi zat .bu konuda çok bilgisi var .istersen iletişime geçmeyi dene ...

Yau benim kardeşimin eti ne budu ne. Parasız olmuyo mu bu işler. :cyclopsan

Ben biliyorum hangı tabanda olacak ASP mı PHP mı PHP olursa alternatfınız cogalır...hosting yapacagınız serverda Linux olmalı yanı PHP altyapısıyla... tabı bıde Mysql verıtabanı olmalı...

Tabi ilk olarak domain ( alan ) adınız ne olacagına karar vermelısınız...SOnra ne kadar buyuk olacaksa o kadar Hostıng alanı lazım...BUnlarda bır mıktar ucret tutar...TAbı ucreet derken gozunuz korkmasın alan adı almak 13-14 ytl gıbı bısı ( yıllık ) 100 mb alanda tutsa tutsa yıllık 30 - 40 ytl gıbı bısı tutar..

Son düzenleme:
Valla onlar geyik yapcak diye para veremem hiç :mrgreen: Ablalık da bi yere kadar canım. :mrgreen:

rock'çıları horlamayalım lutfen :p :mrgreen:
::xrock:: ::xrock:: ::xrock::

Ben kurarım hostu bedavaya veririm ama domain alması için 20-25 ytl si olması gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar