Hayırlısı olsun.Başlamak bitirmenin yarısıdır.
Hayırlı olsun.İnşallah en kısa zamanda motoruna ve ehliyetine kavuşursun:cat:
madem yaradan dualarını kabul ediyor bu kadar bencil olduğun için seni kınıyorum.
İnsan dünyadaki açları ve sömürülen milyonları düşünmezde 125cc lik motorumu düşünür.
Şaka bir yana hayırlı olsun motorun kazasız belasız binmek nasip olsun...
senin adına çok sevindim , inşallah model seçimindede sana en uygun olanı seçersin . senin kalbin temiz demek , benim içinde bişey istesene , ben çok şansızım bu konularda![]()
hayırlı olsun :rendeer: bisikletten hallice moturunlAllah kaza bela vrmesn :wiinkk:
Kalpten dua her zaman kabul olur .Şimdiden Hayırlı olsun yeni Düldülün...:mrgreen::cat:
hayırlısı olsun ,allah gönlündekini versin ve lütfen korumalı kıyafetleri ihmal etme
hayırlı olsun allah her zaman gönlüne göre versin yaradanımın dua kapıları her zaman acıktır ama istemek ve zaman
senin adına çok sevindim.:rendeer: Birde önemli olan hayırlısını istemektir. Hayırsız sa eğer olmasın daha iyidir. Seninde umarım hakkında yaradan hayırlısını yazar. Aslında Allahu teala dünyadaki hiç bir kulunun duasını geri çevirmez. Merhametlilerin en merhametlisi kabul edilmediğini zannetiğimiz duları öbür dünya için hazırlar. Tabi ona layık bir kul isek. Armut düş ağzıma düş değil yani. Hepimiz inanıyoruz ama kaçımız ona layık bir kul olabiliyoruz.
tşkler. isterim tabi![]()
bende mucize oldu diyince video eklemeyi öğrendin zannettimnese bu daa güzlmiş.:rendeer:
olum sen var ya, çok zekisin ama patavatsızsın... sen hüceyn'in patavatsızlığına bakma, ehliyet kursundan sonra bir dua daha eder ve kabul olusa video ekleme kursu açılır belki, ona da gider öğrenir ve susturusun şu adamı :queen::queen::queen::queen: