- Konu Yazar
Merhabalar..
Yeni almış olduğum CK125 PulsaRR'a tankpad ve jant stickeri sipariş etmiştim.
Yaklaşık 1 hafta önce geldi. Haaa.. Şimdi diyeceksiniz ulan 1 hafta beklenir mi resimleri koymak için. Ben ne yapayım fotoğraf makinesi kayboldu. Yenisini aldık artık.. :mrgreen: Bunları İzmir'de görev yapan bir asker abimiz getiriverdi. Verdiğim para o kadar komik bir rakam ki duyunca şaşacaksınız..
Öncelikle Tankpad bence çok harika oldu. Sanki benim motora özel üretilmiş.. :queen:
Her gören motorun orijinal stickerlarının devamı oldugunu sanıyor.. Tabi alt tarafından biraz kesmek zorunda kaldım doğal olarak.. Çünkü benim küçük depoma büyük geldi kereta.. Neyse belli olmuyor nasılsa.. :cat:
İşte resimleri..

Güzel değil mi? :bounce:
Evet evet bence de güzel.. :wiinkk:
Gelelim fiyatına..
Fiyatı yalnızca 7,5 YTL... :queen: (Made in China)
Ama tankpadinde yedek parça sıkıntısı olacak degil ya.. :queen:
Fakat bir sorun var.. Almış olduğum jant stickeri çok parlak degil ve hemen sökülmeye başladı.. :silent:
Bu sorun benimle mi ilgili? Zaten jant stickerini yapıştıran adamda güzel bir şekilde yapıştıramadı. Yamuk yumuk oldu.. Yorum sizin.. :salut:

Jant stickeri ise yalnızca 5 YTL idi.
Bir de genel bir resmini koyalım.
Bakalım beğenecekmisiniz?
125-150 cc sınıfında en sevdiğim motosiklet buydu ve bunu aldım..
Diğerlerine göre daha sportif ve şık duruyor.. (bence):rendeer:

Topicimi okuduğunuz için ve ayrıca yazacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler.. :rendeer:
Yeni almış olduğum CK125 PulsaRR'a tankpad ve jant stickeri sipariş etmiştim.
Yaklaşık 1 hafta önce geldi. Haaa.. Şimdi diyeceksiniz ulan 1 hafta beklenir mi resimleri koymak için. Ben ne yapayım fotoğraf makinesi kayboldu. Yenisini aldık artık.. :mrgreen: Bunları İzmir'de görev yapan bir asker abimiz getiriverdi. Verdiğim para o kadar komik bir rakam ki duyunca şaşacaksınız..
Öncelikle Tankpad bence çok harika oldu. Sanki benim motora özel üretilmiş.. :queen:
Her gören motorun orijinal stickerlarının devamı oldugunu sanıyor.. Tabi alt tarafından biraz kesmek zorunda kaldım doğal olarak.. Çünkü benim küçük depoma büyük geldi kereta.. Neyse belli olmuyor nasılsa.. :cat:
İşte resimleri..

Güzel değil mi? :bounce:
Evet evet bence de güzel.. :wiinkk:
Gelelim fiyatına..
Fiyatı yalnızca 7,5 YTL... :queen: (Made in China)
Ama tankpadinde yedek parça sıkıntısı olacak degil ya.. :queen:
Fakat bir sorun var.. Almış olduğum jant stickeri çok parlak degil ve hemen sökülmeye başladı.. :silent:
Bu sorun benimle mi ilgili? Zaten jant stickerini yapıştıran adamda güzel bir şekilde yapıştıramadı. Yamuk yumuk oldu.. Yorum sizin.. :salut:

Jant stickeri ise yalnızca 5 YTL idi.
Bir de genel bir resmini koyalım.
Bakalım beğenecekmisiniz?
125-150 cc sınıfında en sevdiğim motosiklet buydu ve bunu aldım..
Diğerlerine göre daha sportif ve şık duruyor.. (bence):rendeer:

Topicimi okuduğunuz için ve ayrıca yazacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler.. :rendeer:
Son düzenleme: