Kaskınızı yıkıyor musunuz?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben sadece dışını siliyorum. İçini sökmeyi şu ana kadar hiç denemedim. Sökülüyor mu onu da bilmiyorum. :) Ama yaz kış ince pamuklu balaklavayla kullandığım için çok fazla kirlenmiyor. Yine de bir süre sonra yıkamam icab edecek tabi..

Valla akşam yıkamıştım. Ariel renkliler için bahar kokulu filan gibi bir deterjan. Sabah mis gibi kokular içinde işe gittim. Çok ferah hissettim.

bende yıkamıştım aynen dediğin gibi olmuştu suyun rengi kararıyor valla :D
Bu siyah renki kaskın kumaşının boyasıdır arkadaşlar yani kumaş yıkandıkça soluyordur bu siyahlık onun rengidir yoksa böyle siyah olmasına imkan yok ayda bir yıkanan kaskın

Bu siyah renki kaskın kumaşının boyasıdır arkadaşlar yani kumaş yıkandıkça soluyordur bu siyahlık onun rengidir yoksa böyle siyah olmasına imkan yok ayda bir yıkanan kaskın

heheheh bence haklısın arkadaş:)
yaz geldi terliyoruz diye 3 günde bir yıkıyorum, fazla yıkamaktan deterjan kokusu bayılttı beni:mrgreen: Bir de hanım değişik bir çeşit; Vanilyalı teterjan bulmuş, her sabah bebek poposu kıvamında kokluyorum:mrgreen: Başı dönüyor adamın yaavv, o kadar da duruluyom:p

asm

Bende yıkadım kaskın iç kumaş kısmını geçenlerde. (Cox Trip)

Epey bir kir tutmuş melet.

5 lt'lik bir pette deterjan ile yıkadım. Şimdi tertemiz oldu.

Birde makinada yıkamayın o içindeki elyafı bozuyormuş eniyisi leğen en sağlıklısı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar