günaydın güzel ankara akşama buluşuyoruz di mi?
nasıl görmedin gürselciğim sezon açılışında uzun uzun inceledinya....:wiinkk:
şşşt millet biliyorum hafta sonu başka organizasyonlar var.
ama bir bakın ilginizi çekerse eflani de 6 sında şenlik varmış.gelmek isteyen olursa değişiklik olur ya.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/47125-karabuk-eflani-safranboluya-konsere-resimli.html
programı oku istersen kardeşim.açık havada her yerde kene olmaz.bir düşün bana bildir.Walla tecrübe olsun diye gelebilirdim ama açık hava faaliyetlerinde kene riskinden dolayı bulunmamak daha iyigibi gibi gibi gibi sanırsam herhalde gazliba zannumcaa.... :queen::queen::queen:
Benim baklavacı nerelerde yavvv:cyclopsan adamı korkuttuk kaçtı:silent:eğer yazılanları okursan 2 kğ.da mutabık kaldık ona göre.Millet referansla üye kaydediyor biz 2 kğ.tavız:cherry:
Bi aksilik olmazsa akşam gelcem ben de, yanımda 2 kilo baklava da olcak!
Merak etme yani baklavacı burda, bi yere kaçtığı falan yok...
şşşt millet biliyorum hafta sonu başka organizasyonlar var.
ama senin adam baklava almazsa senden isterim baklavaları ona göre eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün birkere...![]()
Arkadaşım maksat geyik olsun:cherry: boşyere masraf etme aramızda olmanda bize yeter.Ama illa alacam dersen sen bilirsin:wiinkk:
Bi aksilik olmazsa akşam gelcem ben de, yanımda 2 kilo baklava da olcak!
süleyman sen o baklavı yemezsen en az 8 toplantı başına kakarsın arkadaşın...Arkadaşım maksat geyik olsun:cherry: boşyere masraf etme aramızda olmanda bize yeter.Ama illa alacam dersen sen bilirsin:wiinkk:
emoktan haberim var.da ben zonguldaklıyım ama hayatımda hiç eflaniye gitmedim belki alternatif arayan olursa diye düşündüm ...Hafta sonu emok var![]()
süleyman sen o baklavı yemezsen en az 8 toplantı başına kakarsın arkadaşın...
Senin Bursa'dan getirmediğin kestane şekerlerini unuttu sanma?:farao: İstiyorum kestane şekerlerimi::151::::151::::151::
Senin Bursa'dan getirmediğin kestane şekerlerini unuttu sanma?:farao: İstiyorum kestane şekerlerimi::151::::151::::151::
emoktan haberim var.da ben zonguldaklıyım ama hayatımda hiç eflaniye gitmedim belki alternatif arayan olursa diye düşündüm ...
Hoşgeldin Muhittin. sefalar getirdin.
Ankara daki iş hayatında başarılar dilerim. Yarın akşam saat 18:00 civarı ekip gelmeye başlar. Ben bir aksilik olmazsa genelde erken gidiyorum oraya. Canın ne zaman isterse, ne zaman müsait olursan bekleriz.
Hoşgeldiniz :rendeer:
Hayırdır ne iş :cherry:
Çanakkaleye de bizden selamlarımızı iletirsen seviniriz :rendeer:
tarifin orjinal sahibi hakkını yememek lazım gürcell
hayrola ne detayı?Selam arkadaşlar. Gösterdiğiniz ilgiye tekrardan teşekkürler. Bugün saat 18:00 de bir aksilik olmazsa sizlerin yanına geleceğim.
Detayları anlatırım artık:mrgreen:
hayrola ne detayı?
belki gelemem .......
lem 12 sinde Ankara'dayım inşallah. 14 temmuz p.tesi toplaşalım 1 tepsi tatlı alacağım sizlere. Doktorda utanır belkisüleyman sen o baklavı yemezsen en az 8 toplantı başına kakarsın arkadaşın...
Kimim? Neciyim? Kimlerdenim? Niye geldim Ankaralara?:queen:
Sizleri yormadan ben anlatayım diye yazdım![]()
ne olursan ol yine gel![]()
Kimim? Neciyim? Kimlerdenim? Niye geldim Ankaralara?:queen:
Sizleri yormadan ben anlatayım diye yazdım![]()
Hoşbulduk teşekkürler. Bir gıda firmasında yönetici adayı dediler bana onların yalancısıyım:queen:
motorla gelseydim Siirt'ede gider fıstık alırdım ama minübüs yada otobüsle burdaki sıcakta çekilmez o yol. Bir dahaki sefere Süleumancığım :rendeer:Murti gelirken Siirt fıstığı getirsen tam süper olacak:queen: