[Ankara - MT]

nasıl görmedin gürselciğim sezon açılışında uzun uzun inceledinya....:wiinkk:

Obaaaaaaaaa sen şimdi buna savunma mı diyorsun? :cherry: Ulaaa kaç ay olmuş unutmuşuz işte.... :cherry: Tamam tamam getirme nede olsa işten geliyorsun ama senin adam baklava almazsa senden isterim baklavaları ona göre eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün birkere...:p:p

günaydın güzel ankara akşama buluşuyoruz di mi?

İllaki buluşuyoruz, Baysalım, Orhunum, Robocop um benim.

şşşt millet biliyorum hafta sonu başka organizasyonlar var.
ama bir bakın ilginizi çekerse eflani de 6 sında şenlik varmış.gelmek isteyen olursa değişiklik olur ya.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/47125-karabuk-eflani-safranboluya-konsere-resimli.html

Walla tecrübe olsun diye gelebilirdim ama açık hava faaliyetlerinde kene riskinden dolayı bulunmamak daha iyigibi gibi gibi gibi sanırsam herhalde gazliba zannumcaa.... :queen::queen::queen:

Walla tecrübe olsun diye gelebilirdim ama açık hava faaliyetlerinde kene riskinden dolayı bulunmamak daha iyigibi gibi gibi gibi sanırsam herhalde gazliba zannumcaa.... :queen::queen::queen:
programı oku istersen kardeşim.açık havada her yerde kene olmaz.bir düşün bana bildir.

Benim baklavacı nerelerde yavvv:cyclopsan adamı korkuttuk kaçtı:silent:eğer yazılanları okursan 2 kğ.da mutabık kaldık ona göre.Millet referansla üye kaydediyor biz 2 kğ.tavız:cherry:

Bi aksilik olmazsa akşam gelcem ben de, yanımda 2 kilo baklava da olcak!

Merak etme yani baklavacı burda, bi yere kaçtığı falan yok...

Son düzenleme:

Merak etme yani baklavacı burda, bi yere kaçtığı falan yok...

Arkadaşım maksat geyik olsun:cherry: boşyere masraf etme aramızda olmanda bize yeter.Ama illa alacam dersen sen bilirsin:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın güzel ankara akşama buluşuyoruz di mi?

Çok ısrar ettiniz geleyim bari :cherry:

şşşt millet biliyorum hafta sonu başka organizasyonlar var.

Hafta sonu emok var :p

ama senin adam baklava almazsa senden isterim baklavaları ona göre eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdün birkere...:p:p

Artı bi milyon :cherry:

Arkadaşım maksat geyik olsun:cherry: boşyere masraf etme aramızda olmanda bize yeter.Ama illa alacam dersen sen bilirsin:wiinkk:

İstemem yan cebime koy modunda gördüm seni Süleyman abi :p

Bu akşam ziyafet var desenize :rendeer:

Son düzenleme:
Senin Bursa'dan getirmediğin kestane şekerlerini unuttu sanma?:farao: İstiyorum kestane şekerlerimi::151::::151::::151::

aha ben de bundan bahsedeceğini bildiğime .....
kestane ağaçlarını ayılar yıkmış süleymancım bursada kestane kalmamış
:queen::queen:

Selam arkadaşlar. Gösterdiğiniz ilgiye tekrardan teşekkürler. Bugün saat 18:00 de bir aksilik olmazsa sizlerin yanına geleceğim.
Detayları anlatırım artık:mrgreen:

Hoşgeldin Muhittin. sefalar getirdin.

Ankara daki iş hayatında başarılar dilerim. Yarın akşam saat 18:00 civarı ekip gelmeye başlar. Ben bir aksilik olmazsa genelde erken gidiyorum oraya. Canın ne zaman isterse, ne zaman müsait olursan bekleriz.

ÇOk teşekkürler sağolun kısmetse saat 18:00 de oradayım.

Hoşgeldiniz :rendeer:
Hayırdır ne iş :cherry:
Çanakkaleye de bizden selamlarımızı iletirsen seviniriz :rendeer:

Hoşbulduk teşekkürler. Bir gıda firmasında yönetici adayı dediler bana onların yalancısıyım:queen:

tarifin orjinal sahibi hakkını yememek lazım gürcell

Adres tarif etme olayını Çanakkaledeki arkadaşlara anlattım. Takdire şayan dediler:rendeer:

Akşam görüşmek üzere :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
süleyman sen o baklavı yemezsen en az 8 toplantı başına kakarsın arkadaşın...

Senin Bursa'dan getirmediğin kestane şekerlerini unuttu sanma?:farao: İstiyorum kestane şekerlerimi::151::::151::::151::
lem 12 sinde Ankara'dayım inşallah. 14 temmuz p.tesi toplaşalım 1 tepsi tatlı alacağım sizlere. Doktorda utanır belki :p

Kimim? Neciyim? Kimlerdenim? Niye geldim Ankaralara?:queen:
Sizleri yormadan ben anlatayım diye yazdım:p

ne olursan ol yine gel :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşbulduk teşekkürler. Bir gıda firmasında yönetici adayı dediler bana onların yalancısıyım:queen:

:queen: :queen:

Bize de hayırlı olsun demek düşer o zaman :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Murti gelirken Siirt fıstığı getirsen tam süper olacak:queen:
motorla gelseydim Siirt'ede gider fıstık alırdım ama minübüs yada otobüsle burdaki sıcakta çekilmez o yol. Bir dahaki sefere Süleumancığım :rendeer:

Süleyman sen çingeneleri geçtin olum bu arada :p:p:p:p kestane şekeri tatlı fıstık isteklerin bitmiyor maşallah :p:p:p

BAYSAL çifti, gelecekseniz haber edin de akor getireyim, gece gitar çalarız iyi olur ::cheeeeer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar