[Ankara - MT]

ben de aynı şeyi mersin için düşünmüştüm, tam karar vermiştim ki sağduyum proleybusun dediklerine benzer şeylerle beni vazgeçirdi. yaşlanmış da olabilirim bilemicem

nitekim isabet buyurmuşum, gidişte de dönüşte de uzun süreli yağmur vardı yolda. varsam bile tam bir eziyet olacaktı, dönüşte de kargoya verirdim motoru heralde

öte yandan ufak çaplı bir grup olsa tadından yenmez sanki
çarşamba akşamı görüşelim döngelcim, gaz vericem sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emrah hepimizin kerdeşiydi ama silkelenip kendimize gelmemiz lazım! bu konuyu ısıtıp ısıtıp yaramızı deşmene gerek yok :salut:

Sadece fotoğrafların ben de yüklü olması sebebi ile kendimi sorumlu hissettim,
aksi takdirde ben de kimsenin yarasını deşmeye meraklı değilim :salut:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar:rendeer: İsmim Muhittin Öztürk.
Uzun bir süredir Çanakkale Mt ile beraberdim. Geçen hafta iş için Ankara'ya geldim ve uzun bir müddet burada burada yaşayacağım. Sizlerlede tanışmak ve Çanakkale Mt' nin selamlarını iletmek isterim. Tekrardan selamlar ve sevgiler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Uzun bir süredir Çanakkale Mt ile beraberdim. Geçen hafta iş için Ankara'ya geldim ve uzun bir müddet burada burada yaşayacağım. Sizlerlede tanışmak ve Çanakkale Mt' nin selamlarını iletmek isterim. Tekrardan selamlar ve sevgiler:rendeer:
hoşgeldin Muhittin. Çarşamba günleri toplaşmalarımız oluyor oraya gelirsen tanışırız. Gerçi ben ancak 12 sinden sonra orada olacağım ama diğer arkadaşlarımızla tanışabilirsin bu arada. Çanakkale MT yede bizden selam ilet :wiinkk:

İlgine çok teşekkürler:rendeer:
Forumdan okuduğum kadarıyla toplantılar Anatolia'da oluyor zannedersem. Yerini tarif edebilirseniz sevinirim. Çünkü Ankara baya bir değişmiş.

hoş geldin muhittin :rendeer:senide aramızda görmekden kıvanc duyarız

balgat yolunda milli kütüphaneyi geçtikten sonra üçgen çadırlı binanın arkasında anatolya cafede
adszwj9.jpg

grnt0333eg5.jpg

Son düzenleme:
Hocam valla eline sağlık. Ne yalan söyleyeyim bu kadarını beklemiyordum adres tarifi konusunda.:mrgreen:
bu arada çarşamba günleri için belli bir saat var mı? Malum iş saatleri :S

Hocam valla eline sağlık. Ne yalan söyleyeyim bu kadarını beklemiyordum adres tarifi konusunda.:mrgreen:
bu arada çarşamba günleri için belli bir saat var mı? Malum iş saatleri :S
tarifin orjinal sahibi hakkını yememek lazım gürcell
nerdesiniz arkadaş birşeyler yapın buluşalım yahu ç...................
arkadaşım iki gündür kısa mesajlar atıyorsunuz.toplantıların yeri hemen hemen belli.ama özellikle bir yerde işiniz olmadığı vakit ben şurdayım gelmek isteyen varsa buyursun derseniz sitede onlarca adamdan belki yolu düşen çıkar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

Hoşgeldin Muhittin. sefalar getirdin.

Ankara daki iş hayatında başarılar dilerim. Yarın akşam saat 18:00 civarı ekip gelmeye başlar. Ben bir aksilik olmazsa genelde erken gidiyorum oraya. Canın ne zaman isterse, ne zaman müsait olursan bekleriz.

EMOK HAKKINDA

Rota adı: Ankara`dan

Beypazarı, Nallıhan, Sarıcakaya, Söğüt, Bilecik, Pazaryeri, Kınık Köyü, Küçükelmalı/ Festival

%100 asfalt, 295km.

Ankara’lılar, zamanı ayarlayıp kahvaltıyı, olmadı öğle yemeğini Beypazarı’ndaki tarihi evlerde yapmayı zaten bilirler. Benim diyeceğim, kendilerini lezzetlere kaptırıp çok yemesinler, daha önlerinde dikkat isteyen çok virajlı yol var. Nallıhan’a kadar bozkırın ve hatta erozonun bile güzel manzaralar üretebildiğini düşündürtüyor manzaralar. Nallıhan’ı geçince “Meyilhacılar Anıt Ağacı” tabelası gözünüze çarparsa ve 200 metre kadar toprak yolu göze alabiliyorsanız 500 yaşındaki yüce ardıç ağacı ile tanışabilirsiniz. Nallıhan’dan Söğüt’e doğru Sündiken dağlarında motorunuzla sörf yaparcasına tırmanıyor, iniyor ve kıvrılıyorsunuz. Birinci sınıf motor yolu. Söğüt, Osmanlı devletinin çıkış noktası sayılıyor. Türbe ve camiler gezilebilir. Bilecik’e vardığınızda tekrar trafikle birlikte ilerlemeye alışmaya çalışın ve canınızı sıkmayın, kamp alanı artık yakın.

Benim baklavacı nerelerde yavvv:cyclopsan adamı korkuttuk kaçtı:silent:eğer yazılanları okursan 2 kğ.da mutabık kaldık ona göre.Millet referansla üye kaydediyor biz 2 kğ.tavız:cherry:

Benim baklavacı nerelerde yavvv:cyclopsan adamı korkuttuk kaçtı:silent:eğer yazılanları okursan 2 kğ.da mutabık kaldık ona göre.Millet referansla üye kaydediyor biz 2 kğ.tavız:cherry:

Motoruyla gelmeyenler baklava yiyemez ona göre.... Abi senin şu motoru görmek nasip olmadı bana. Gezilere ben gelmiyom, buluşmalara o gelmiyo. Napceeeez? :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar