[Gaziantep - MT]

ALLAH analı babalı büyütsün abi
Gelmek isterim ama ehliyetim yok onun için bi yere çıkamıyorum

Gaziantep İl Temsilcisi
oleyy kebab partisi :p:p:pbenim pazar günü heç bi işim yok:queen::queen:
ne çamura batarız nede şöförü atarız pazar günü ordayız agam bebişe 5i bi yere kurban olsun bi dene yegenimiz var şunun şurasında aslında ben bi galatasaray forması alacaktım ama neyse şeyyy dilim sürştü fenerbahce forması alayım diyordum :queen::queen::rendeer::rendeer:Bebişe allah uzun ömürler versin

gelirsin ya gelmezmisin LOP VAR :queen::queen:hemde galatasaray forması alıcın hı senın depo nu aşitle doldururum valla:bounce::bounce: teşekürler alim :cat::cat::cat:

lop varsa ordayız ali abim:)evle bi konuşayım izin alablirsem gelmek isterim:rendeer:ayrıca allah kabul etsin abiciğim

hele bir pazar olsunda kim öle kim kala :D ölmezsem gelirim abi ama ölmeyeceğimede garanti veremem :D

mahmut abi yine yapmışsın yapcağını abi aman öle söleme sen bize lazımsın yhaf:rendeer:

mahmut abi yine yapmışsın yapcağını abi aman öle söleme sen bize lazımsın yhaf:rendeer:

hiç söyleme aisi yaw dertler derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum beennn :queen::queen::queen::queen::queen: Ali nevaleyi topa akşama garaj bara gidelim çooooookkkkk derdim var anasını satayım :queen::queen:

abi can kurtaranlar ne yapıyodu o sırada:cherry:abi derdini anlat beraber dertlenelim:)

yahu ali abi senin bebeğin ismini yine unuttum. Allah uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli büyüsün inş. Adağını da rabbim huzurunda kabul eder inş.

abi allah anali babali buyutsun kusura bakamyin uzun zamndir aranizda yoktum ama artik hersey geride kaldi once motor kazasi ardindan is kazasi derken kendimi ancak toparladim ... bu arada benim emektar kanuni gitti insallah artik farkli bir motorla aranizdayim....

allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ali usta

abi allah anali babali buyutsun kusura bakamyin uzun zamndir aranizda yoktum ama artik hersey geride kaldi once motor kazasi ardindan is kazasi derken kendimi ancak toparladim ... bu arada benim emektar kanuni gitti insallah artik farkli bir motorla aranizdayim....

Öküz depmesini unutmuşsun uzişim :)

geçmiş olsun abim atlatmışsın yha bi şekilde yine aramızdasın ya gerisini salla:bounce:ayrıca aramıza hoş geldin

Gaziantep İl Temsilcisi
ALLAH analı babalı büyütsün abi
Gelmek isterim ama ehliyetim yok onun için bi yere çıkamıyorum
gelen herkese kapımız açik gelirsen bekleriz
lop varsa ordayız ali abim:)evle bi konuşayım izin alablirsem gelmek isterim:rendeer:ayrıca allah kabul etsin abiciğim
he ya lop varr:queen::queen:
hele bir pazar olsunda kim öle kim kala :D ölmezsem gelirim abi ama ölmeyeceğimede garanti veremem :D
sen pazara kadar ölmeyıp te gelmessen pazardan sonra ben seni öldururum hem de o garajda
hiç söyleme aisi yaw dertler derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum beennn :queen::queen::queen::queen::queen: Ali nevaleyi topa akşama garaj bara gidelim çooooookkkkk derdim var anasını satayım :queen::queen:
bu garaj ayagı hec eyi bir ayak degil haaaaaa:p:p:p
yahu ali abi senin bebeğin ismini yine unuttum. Allah uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli büyüsün inş. Adağını da rabbim huzurunda kabul eder inş.
ayhan ismi yahyam iyi dileklerin için tşk
senın ha varligin ha yoklugun üzeyir
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ali usta
tşk ahmet
ammisinden bi böyük urub:queen:
:rendeer:inşallah uğrayacam
de bakalım sıftah ettık :queen::queen: gel mehmet mutlaka beklerim
tebrikler:rendeer:ALLAH analı babalı büyütsün :rendeer:
tşk arkadaşim

ooo ali abi roman gibi olmuş bu :) ee yha bakıorum dier illerin sayfası dolu bizimkinde kimsecikler bişi yazmıo 35 sayfa daha bizimki neden böleki:pale:

Abowww neler olmuss bi plaka cıkarmaya gittim geldim garaj bar kurulmus :mrgreen:

Ali abi kebap partisi veriymiş:)

ali erkengel abi= Erkan anaktarlar goltugun altında galık beni ara:queen::queen:

Gaziantep MT'nin çok değerli üyeleri ben KEMALETTİN.Öncelikle Kandilinizi tebrik ederim.Eğer kabul ederseniz hafta sonu ben de aranızda bulunmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar