oleyy kebab partisibenim pazar günü heç bi işim yok:queen::queen:
ne çamura batarız nede şöförü atarız pazar günü ordayız agam bebişe 5i bi yere kurban olsun bi dene yegenimiz var şunun şurasında aslında ben bi galatasaray forması alacaktım ama neyse şeyyy dilim sürştü fenerbahce forması alayım diyordum :queen::queen::rendeer::rendeer:Bebişe allah uzun ömürler versin
mahmut abi yine yapmışsın yapcağını abi aman öle söleme sen bize lazımsın yhaf:rendeer:
abi can kurtaranlar ne yapıyodu o sırada:cherry:abi derdini anlat beraber dertlenelim![]()
abi allah anali babali buyutsun kusura bakamyin uzun zamndir aranizda yoktum ama artik hersey geride kaldi once motor kazasi ardindan is kazasi derken kendimi ancak toparladim ... bu arada benim emektar kanuni gitti insallah artik farkli bir motorla aranizdayim....
abi allah anali babali buyutsun kusura bakamyin uzun zamndir aranizda yoktum ama artik hersey geride kaldi once motor kazasi ardindan is kazasi derken kendimi ancak toparladim ... bu arada benim emektar kanuni gitti insallah artik farkli bir motorla aranizdayim....
gelen herkese kapımız açik gelirsen beklerizALLAH analı babalı büyütsün abi
Gelmek isterim ama ehliyetim yok onun için bi yere çıkamıyorum
he ya lop varr:queen::queen:lop varsa ordayız ali abimevle bi konuşayım izin alablirsem gelmek isterim:rendeer:ayrıca allah kabul etsin abiciğim
sen pazara kadar ölmeyıp te gelmessen pazardan sonra ben seni öldururum hem de o garajdahele bir pazar olsunda kim öle kim kalaölmezsem gelirim abi ama ölmeyeceğimede garanti veremem
![]()
bu garaj ayagı hec eyi bir ayak degil haaaaaahiç söyleme aisi yaw dertler derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum beennn :queen::queen::queen::queen::queen: Ali nevaleyi topa akşama garaj bara gidelim çooooookkkkk derdim var anasını satayım :queen::queen:
ayhan ismi yahyam iyi dileklerin için tşkyahu ali abi senin bebeğin ismini yine unuttum. Allah uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli büyüsün inş. Adağını da rabbim huzurunda kabul eder inş.
senın ha varligin ha yoklugun üzeyirabi allah anali babali buyutsun kusura bakamyin uzun zamndir aranizda yoktum ama artik hersey geride kaldi once motor kazasi ardindan is kazasi derken kendimi ancak toparladim ... bu arada benim emektar kanuni gitti insallah artik farkli bir motorla aranizdayim....
tşk ahmetHayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ali usta
de bakalım sıftah ettık :queen::queen: gel mehmet mutlaka beklerimammisinden bi böyük urub:queen:
:rendeer:inşallah uğrayacam
tşk arkadaşimtebrikler:rendeer:ALLAH analı babalı büyütsün :rendeer:
Gaziantep MT'nin çok değerli üyeleri ben KEMALETTİN.Öncelikle Kandilinizi tebrik ederim.Eğer kabul ederseniz hafta sonu ben de aranızda bulunmak istiyorum.