serdar abi motorun ne yhaw
Yaw arkadaş nolmuş buraya yaw :silent:kim kimi dövüyo noluyo:cyclopsanben kimi dövecem gökhan:queen::queen:len çömezler sesinizi kesinde okuyun sadece siz bu kadar çok yorum yapmayın:queen::queen:Canlarım benim biraz daha birbirinize saygı istiyorum öncelikle konuştuklarımızda bişey yokBirbirinizin kalbini kırmayın nede olsa hepimiz arkadaşız bu yaş olayınada kimse takmasın hepinizde aynısınız gözümde kimse çömez felan degil :rendeer:ben sizleri sevdigimden takılıyorum.Hadi kalın saglıcakla:bounce:
ee bu kadarmı
Hani kimse kimseyi dövmedi ne anladık biz bu işten![]()
abi bende yeniyim grubta ama geldiğim günden beri ne bi ayrımcılık nede bi dışlayıcılık gördüm aramıza hoş geldin diyorumslm arkadaşlar daha önce burada kendimi tanıtmıştım ben Nihat.gezi falan yapmıyormusunuz aranıza katılmak isterim tabii kabul ederseniz birde benim motor sizinkiler gibi değil yani aranızda scooter görmek istermisiniz bilmiyorum
guruptan Hasan arkadaşım salton arkadaşlada tanıştım yanılmıyorsam Hasan tanıştırmıştı
kimse alınmadı aslında çömez olmak hoşuma gitmiyor değilnese ali abinin dediğin gibi kimimiz arkadaş kimimiz abi kardeş böyle tartışmalara can sıkmalara meyydan vermeyelim ayrıca gökhan abi böle biraz olayları körükleyici bi yapın var
abi bende yeniyim grubta ama geldiğim günden beri ne bi ayrımcılık nede bi dışlayıcılık gördüm aramıza hoş geldin diyorum![]()
Yok aslında ben tartışmanın çıkma nedenini komik buldum. Ceviz kabuğunu doldurmayan bir sebepden az daha kavga çıkacaktı. Belki utanırsınız diye yazdım.kimse alınmadı aslında çömez olmak hoşuma gitmiyor değilnese ali abinin dediğin gibi kimimiz arkadaş kimimiz abi kardeş böyle tartışmalara can sıkmalara meyydan vermeyelim ayrıca gökhan abi böle biraz olayları körükleyici bi yapın var
![]()
slm millet nasılsınız? yeniyim bende antepten, ne kadar çok motorcu kardeşim varmış yav
hoşgeldin FALOMİ.
arkadaşlar bu sıralar yakın yerlere gezi yapıyormusunuz katılmak isterim
Arkadaşım gezinin zamanı ve yeri belli degil ama istersen toplantıya katıl milletle bi tanış sonra gezi kolay gerekirse bir çok yeni katılan arkadaş oldu yakın bi yerlerde bi buluşma gerçekleştirebiliriz:bounce:kalın salıcakla:rendeer::rendeer:
arkadaşlar yenı dogan bebegimize,eşime ve motoruma adadıgım kurbanı bugun kestim bu vesileyle .......:queen::queen::queen::bounce:
06,07,2008 PAZAR GÜNÜ ÖGLEDEN SONRA saat 16:00 da dülükbaba ormaların da kebab partısı verıyorum gelecek arkadaşlar şimdiden işlerini ayarlasın sonra yan yanttı çamura battı teker patladı şöför atladı gibi mazeretler öne sürmesinler:wiinkk:
bu arada artık cahıl desınız birer kafalı getirirsiniz:queen::queen::queen::queen:
sizi seven abiniz AYDEMİR :rendeer::rendeer:
arkadaşlar yenı dogan bebegimize,eşime ve motoruma adadıgım kurbanı bugun kestim bu vesileyle .......:queen::queen::queen::bounce:
06,07,2008 PAZAR GÜNÜ ÖGLEDEN SONRA saat 16:00 da dülükbaba ormaların da kebab partısı verıyorum gelecek arkadaşlar şimdiden işlerini ayarlasın sonra yan yanttı çamura battı teker patladı şöför atladı gibi mazeretler öne sürmesinler:wiinkk:
bu arada artık cahıl desınız birer kafalı getirirsiniz:queen::queen::queen::queen:
sizi seven abiniz AYDEMİR :rendeer::rendeer: