ozrace den selamlar

merhaba arkadaşlar.çoğu arkadaşın bildiği gibi vatani görevimi yapmak üzere şuan manisa alaşehir deyim.çavuş eğitim olduğum için ağustos a kadar burdayım:pale: hepinizi çok özledim manisa ya yolu düşen arkadaşları ziyaretime beklerim.

Adres:askeri inzibat ve trafik taburu 2. askeri inzibat ve trafik eğitim bölüğü komutanlığı Alaşehir/MANİSA :cat:

burda çok motosiklet var ama kimse kask takmıyor o yüzden hiç sevmedim burdaki motorcuları
neyse dostlar sağlıcakla kalın,en kısa zamanda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
Not:haftada bir çarşıya çıktığım için geç cevap verirsem kusura bakmayın:cherry:

vay vay çarşıya çıktın ha,

ne sıcaktır şimdi oralar :pale:

kendine iyi bak ağustosta görüşmek üzere:rendeer:

Vaayy vaayy vay Karrrdeeeşşş:cat:
Hayırlı teskereler dilerim, bir an evvle bitirir gelirsin işallah, daha yapacak çok mangal partimiz var:rendeer:

Hayırlı teskereleeeer, zaman nasıl geçer anlamazsın, izmirdeyim calısıyorum cok ama insallah alaşehire yolumuz düşerse ugrarız :cat:

Çavuş eğitimi alacağına göre baya zorlu geçecek. En kısa zamanda aramızda olman dileğiyle...

Vay be kardeşim yine de vazgecememişsin MT den :) Afern ben de vazgecemiyorum :rendeer:

Vaayy vaayy vay Karrrdeeeşşş:cat:
Hayırlı teskereler dilerim, bir an evvle bitirir gelirsin işallah, daha yapacak çok mangal partimiz var:rendeer:

teşekürler muzaffer abicim.sorma nasıl burnumda tütüyor senin mangallar:p

Hayırlı teskereleeeer, zaman nasıl geçer anlamazsın, izmirdeyim calısıyorum cok ama insallah alaşehire yolumuz düşerse ugrarız :cat:

teşekürler kardeş her zaman beklerim

Çavuş eğitimi alacağına göre baya zorlu geçecek. En kısa zamanda aramızda olman dileğiyle...

vallahi zorluk kalmadı fazla azı gitti çoğu kaldı bitirecez :cherry:

Vay be kardeşim yine de vazgecememişsin MT den :) Afern ben de vazgecemiyorum :rendeer:

biz ,MT yi unutmadık ama gelen mesajlara göre MT bizi unutmuş:pale:

önerim hayırlı teskereler, Allah yardımcın olsun.. bende p.tesi sabah şubeye gidip teslim olucam yk yım ama diplomayı aldım sanırım kasıma atacaklar.

önerim hayırlı teskereler, Allah yardımcın olsun.. bende p.tesi sabah şubeye gidip teslim olucam yk yım ama diplomayı aldım sanırım kasıma atacaklar.

hadi hayırlısı abicim biran önce yapmak lazım ben pişman oldum geç geldiğime.sana şimdiden hayırlı teskereler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar